Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Orbitális baklövés lenne, ősszel is besült ez a nagy ötlet. Bale akkor futná meg Matyit amikor akarná, még ha nincs formában akkor is.kristop írta:az az érzésem, hogy megint nem meri berakni majd albát és inkább mathieut küldi bale ellen a testfelépítése miatt. ez meg azzal jár, hogy busquetset is összedrótozzák valahogy, hogy mascherano játszhasson a védelemben. szóval szerintem nem csak a ter stegen - bravo csere lesz.
Akkor tényleg nagyon összezuhant a csapat a 11-esnél, főleg mert szerintem sokan úgy érezték hogy nem is lett volna teljesen jogos...Meg persze ott volt a góltalansági rekord, és erre pont egy Ronaldo féle töri meg, és veri a mellét egy kérdéses 11-es miatt...mess2009 írta:megnéztem a tavalyi 3:1 es meccs összefoglalóját, ..hát, mit ne mondjak - összeszorult a gyomrom....
nem is az a három, de amik ki maradtak?! jó a 11-es meglökte őket de mi pedig összezuhantunk rendesen. valami ott nagyon el lett szúrva...úgy hogy, attól csak jobb jöhet!
a rossz formát elfelejthetitek,habzó szájjal fognak ránk törni mert ez a nagy sanszuk a visszatérésre! kegyetlen meccs lesz.
Túlzottan is minden mellettünk szól. Ok, a Real rossz formában van, nem éppen jó időszakot él meg, de azért amit látok most sok fogadóirodánál, hogy 4.50-5.00 rájuk az odds, na az túlzás. Ennél több esélyük van sajnos. Nem is tudom mikor tartottak minket ekkora favoritnak előzetesen ellenük.palesz77 írta:Ősszel pont ezért bíztak páran a győzelemben, merthogy minden ellenünk szólt, úgy adná magát a győzelmünk.. Hát, majdnem..visca el barca írta:továbbra is tartom, minden mellettünk szól, tuti a zakó
Ősszel pont ezért bíztak páran a győzelemben, merthogy minden ellenünk szólt, úgy adná magát a győzelmünk.. Hát, majdnem..visca el barca írta:továbbra is tartom, minden mellettünk szól, tuti a zakó
A mezőnyre gondoltam. Nem hiszem, hogy Bartra vagy Rafhina odaférne perpill. Mást nem nagyon változtathat.danianevem írta:MaTS padra, Bravo kezdőbe. Nagyjából ezzel meg is van.Feast4 írta:Kíváncsi leszek, hogy úgyanez akezdő lesz e ami a BL-ben kezdett vagy variál majd valamit.
MaTS padra, Bravo kezdőbe. Nagyjából ezzel meg is van.Feast4 írta:Kíváncsi leszek, hogy úgyanez akezdő lesz e ami a BL-ben kezdett vagy variál majd valamit.
Szombathelyen meg szinkronszolidalítanak közbenMessiNeymarSuarez írta:Érdemes megnézni a háttérben hogy az erkélyekre hogy kiültek az emberek![]()
Mázlisták, Barca meccsen potyáznak,ráadásul legálisan
Mivel lucho azt nyilatkozta ,hogy Robi is tud vkp-n játszani így annyira nem egyertelmuroby122 írta:
Rakitic már játszott a Sevillaban VKP-t nem egyszer. Nyilvánvaló , hogy ő fog ott játszani.
A menetközben elhagyott kerekeketvisca el barca írta:egy busz ellene mit akarsz szűrni?Alfa írta:Nekem nagyon tetszik a kezdő. Számomra a nagy kérdés az az , hogy ki fog vkp-t játszani sergi vagy rakitic vagy 2 vkp-val játszunk (mondjuk ez nem túl valószínű )