Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az a meccs biztos, hogy a régi Espanyol pályán volt a Montjuic hegyen. 3-1 lett talán hosszabbítás után, de hogy 3-1 az tuti. És még Villa akkor ott kente a Zaragozában, lehet gólt is lőtt arra már nem emlékszem.ozsimiki írta:Szerintem meg a Zaragoza ellen kaptak ki a kupadöntőn, úgy rémlik.
Igazad van, 2 éve tényleg Atletico-RM volt a Beranbeúban, ahogy írtad beugrott. Azt nem tudom, hogy 2002-ben volt-e a Deportivo-RM meccs, elfogadom neked hogy akkor volt. Jobb a memóriád mint nekem.visca el barca írta:
2002-ben volt, az atleti ellen meg 2013-ban. mindkétszer otthon játszottak, és mindkétszer eltaknyoltak
2002-ben volt, az atleti ellen meg 2013-ban. mindkétszer otthon játszottak, és mindkétszer eltaknyoltakBob_Marley írta:Amire te gondolsz, akkor úgy emlékszem a Deportivo ellen játszott a RM és valóban a Bernabeúban, de ez 2000 környékén lehetett és amúgy nyert a Depor.
Pár éve, ha jól tudom az Espanol is kapott új stadion, most meg az Atletico-nak építenek egy oktogont, hogy otthonosabban érezzék magukat bunyó közben a gyerekek.Bob_Marley írta:Szerintem is az játszik közre, hogy ne legyen hazai pálya, szerencsére van egy pár új stadion és bővülhet a Pizjuan-Bernabeú-Nou Camp-Mestalla négyes lista.
Egyet értel veled. A kiìráskor már ellehetne dönteni, hogy hol lesz a döntő és akkor nem lehetne gyepcserére meg más banális kifogásokkal élni. Egyébként probléma az is, hogy a spanyol szövetségnek nincsen pályája, mint nekünk a Puskás stadion, vagy a németeknek az olimpiai stadion stb.Sanama írta:Azt nem értem, miért nem választják ki szezon elején, hogy abban az évben hol lesz a kupadöntő, ahogy a BL-ben is van.
Elkerülhető lenne az állandó szenvedés, hogy akkor most itt miért nem meg ott miért nem, stb.
Ráadásul 1-1 csapatnak minden évben adna egy kis plusz motivációt a döntő, nyilván a jegyek felesbe lennének, akárhol játszanak, csak nem kéne minden évben ezt a karatét hallgatni és nézni.
visca el barca írta:úgy látszik valenciában lesz az utolsó meccs kizártnak tartom h a real belemenjen h náluk legyen a döntő