Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
kivételesen egyet értek. Amikor idejött fogtam a fejem, mert tudtam h nulla lesz. De inkább kussoltam, csak felszabta az agyam a sok luchozó, meg LE, meg mesterező, miután hármat nyertek egyszerre. Viszont komoly csapat ellen még nem mutattak fel semmit. Nem ide való és sajnos a vezetés sem, aki ilyen edzőt tett a padra.gránit írta:
Zöldfülű, komoly csapatot nem irányító edzőpalánta ne legyen a Barcelona első csapatának edzője. Majd ha letesz valamit az asztalra, indokolt a jelenléte egy elit csapatnál. A Románál megbukott, az összes Roma-szurkoló ismerősöm szidja, mint a bokrot. Mivel sem a Romát, sem a Celtát nem néztem, nem mondtam róla véleményt, de óriási hiba lenne, ha végigirányítaná a szezont.
Így van, azt simán rá kellett volna durrantania, de ez sem változott...Ronaldinho&Barca írta:Mekkora kapufát suhintott Suarez, ez ha bemegy.. előtte viszont Adriano is ráküldhette volna, fenének cifrázzuk mindig túl.
Hogy jönnek ide a trollok ??????Csbal írta:Szezon kezdete előtt, mikor bejelentették Luis Enrique szerződtetését a padra, mindenki el volt ájulva h mekkora csapatot fog csinálni,biztos jó edző lesz, ő a legjobb választás, stb. Most meg takarodhat a posztjáról. Csodálatosak az ilyen fogalmatlan drukkerek. Undorító a sok okoskodó trollface, akik csak azért mert anonim módon lehet forumozni, azt hiszik h értenek a futballhoz. Aki egy zöldfülű, komoly csapatot nem irányító edzőpalántától azt várta h visszarepíti a trónra a csapatot, ezek után remélem levonja a konzekvenciát és soha többé nem írja le tényszerűen a kis saját eltorzult "gondolatait". Ugyanez Rakiticnél is, semmit nem mutat. De az év igazolása volt, sokak szerint. Pff. Trollok.
Azért, mert fogalma sincsen, hogy merre helyezkedjen...ahogy, több játékosnak sem...ezért is ilyen a játék, amilyen...szétesett teljesen.Alfa írta:En egy szóval sem mondtam , hogy Rakitic ezen a meccsen ugyanúgy játszik hamis 9-est mint ahogy Fábregas tette tavaly elég sokszor . De nekem teljesen érthetetlen h miért húzódik be folyamatosan Messi helyérepep71 írta:
Kicsit sem hasonló mint Fabregas esetében...nehogy a helyén játszanak véletlenül sem....
En egy szóval sem mondtam , hogy Rakitic ezen a meccsen ugyanúgy játszik hamis 9-est mint ahogy Fábregas tette tavaly elég sokszor . De nekem teljesen érthetetlen h miért húzódik be folyamatosan Messi helyérepep71 írta:
Kicsit sem hasonló mint Fabregas esetében...nehogy a helyén játszanak véletlenül sem....
Gondolom nem Zubiék parancsolták meg LE-nek , hogy ma " igenis Pedro és Munir fog játszani" !MessiNeymarSuarez írta:Kérdés az, hogy eleve ilyen zseniális megldásai vannak, vagy pedig meg van kötve a keze.roby122 írta:te uram isten...
Ez egy minősíthetetlen semmi. Ennyiből meg lehet fogalmazni az egészet.
remélem ma jól kikapunk , aztán majd gondolkodhat LE , úgyis lesz rá 2 hete , mert ez egy szánalom.
Nem kell csodálkozni , hogy Messi lehajtott fejjel sétál. Ez már nekünk gáz , nem hogy Messinek.
1) Nincs azzal baj, hogy Rakitic felér a támadásokkal, de adom Suarezt játszatni kellene.westerngom írta:1.) mit keres Rakitics középcsatárként a kapu előtt folyamatosan??, mikor Suarez a padon nézelődik.
2.) mit keres Busquets a pályán?? mikor már egy Améria ellen nem tud szűrni, ütközni, labdát szerezni.
3.) nincs szervező/ játékmesterünk a középpályán, Leo mászkál vissza labdáért.
4.) LE ezt a mecset is benézte.....
Inkább ne...Suárez-ből cisnálna egy [auto_cenzúra] vonalszélsőt a mester....Mr. Cesc írta:Ezek után annyi feladatot adnék LE-nek, hogy építse be Bartrát meg Suárezt aztán húzzon innen a föld legmesszebb pontjára. Szégyen.
majd jön de boer vagy vmelyik másik belterjesZBarca írta:Ami a legjobban fáj, az az, hogy szerintem LE nem fog lemondani és a szezon végéig maradni fog. Ha Tatát nem küldték el/mondott le, akkor LE-t sem fogják/fog.