Sanama írta:Mondjuk hozzáteszem, hogy az Alves-Busquets duó azért szép kabarét nyomott le a gól előtt. Nem tudom mi kell még ahhoz, hogy ne legyenek stabil kezdők.
Pont azon gondolkoztam a meccs alatt (még a gól előtt), hogy ha igazán nagy változást szerettünk volna idén, akkor le kellett volna cserélni őket. Nem vagyok hater, nem feltétlen velük van a legnagyobb problémám, de Alves rengeteg labdát kap, amelyeket rendre bead természetesen sikertelenül, védekezés van mikor megy, van mikor nem, oké.
Aztán Busquets az, akitől kb minden támadás indul, amivel ilyen meccseken az a probléma, hogy egy Mascherano vagy éppen Samper is simán megcsinálná, vannak gyönyörű megmozdulásai, passzai stb stb. A legnagyobb probléma azzal van, hogy se nem gyors se nem fizikális. Ésszel játszik, remekül helyezkedik, viszont ez egy Real Madrid, Atletico, Sevilla, Chelsea stb ellen nem elég. Elnyomják, elfutnak mellette mint a sicc, ő meg csak fogja a lábát, hogy őt biza bántották.
Akkor is ez lenne a véleményem, ha ma bemennek a ziccereink, és könnyedén nyerünk. Idén még bármi lehet, nincs pánik, csak drasztikus változás nem valószínű hogy lesz, max annyi, hogy Suarez játékba jön, és annyi gólt rúg és gólpasszt ad ahányat csak bír, ahogyan teszi majd Neymar és Messi is, és akkor letojjuk ha Alves elront további 21412417 beadást a valszeg utolsó évében