2014.10.24. 15:04:45
Elképzelhető , hogy hülyeség amit írok , de itt néhány mondat eléggé utal arra , hogy esetlegesen 4-4-2 vagy a 4-3-3 formáció lesz. Mindkét esetben 4 középpályással fogunk felállni. Az előbbi egyértelmű szerintem , az utóbbinál pedig Iniesta játszhat Neymar helyén , úgy mint a 3-4 es találkozón , annyi különbséggel , hogy Fabregas helyett Mascherano lesz a középpályán.
"Eddig mindig a középpályán játszottam, ahol a legjobban is érzem magam. De ott állok rendelkezésre, ahol szükség van rám.” Iniesta
„Kap néhány percet a pályán, hogy mennyit, azt egyelőre nem tudom megmondani – mondta Luis Enrique.
Viszont azt mondom, négy középpályás sem jelent garanciát arra, hogy nálunk lesz többet a labda, nem jelent előnyt." Iniesta
Ezek mellett az Ajax elleni meccset Pedro végignyomta , és a kommentátor is megemlítette , hogy ő sem hiszi , hogy Pedro kezdeni fog. Munir meg Sandrot esélytelen , hogy kezdetni fogja , úgy hogy szerintem 2 támadóval fogunk kezdeni . Lehet , hogy hülyeség a gondolat menet , nem tudom , de van benne ráció.
Én kezdőm: Bravo-Alves,Piqué,Mathieu,Alba-Mascherano,Busquets,Rakitic-Neymar,Messi,Iniesta