diagonal írta:
Mind kellene ha őszinték akarunk lenni, persze múlt nyáron kellett volna ezeket meglépni mint milliószor leírtam én is meg más is, de már mindegy. Leginkább még a középcsatárról lehetne lemondani mert ott van a legkevesebb baj szerintem.
Tényleg kizárt hogy ennyi ember jöjjön. Egy esetben lehetséges. Gondolom nem kell leírnom kit kellene eladnunk ahhoz, hogy ennyi posztra klasszis játékosokat tudjunk hozni.
Pedig pont a csatársorunkba lehet a legjobban belekötni a vesztes vagy X-es meccsek nagy részén. 1 bekapott gólnak még nem kellene automatikusan vereséget jelentenie egy nagy (nevű) csapatnál. Ezzel szemben A Valencia és a Sociedad elleni vesztes meccseket kivéve mindig azzal volt a probléma, hogy nem tudtunk 2, de az esetek többségében még 1 gólt sem szerezni, ami a csatársor és a támadó kp sara. Sőt sokszor csak 11-esek segítségével tudtunk győzedelmeskedni, ami persze alapvetően nem lenne baj, de az utolsó 7 bajnokiból kettőt elveszítettünk 1-0-ra, a másik 5 bajnoki közül pedig csak 2 hazait tudtunk 11-es nélkül megnyerni. És akkor a BL-ről és a kupadöntőről még szó sem volt, amely 3 meccsen 2 gólt sikerült szerezni, amiből egyet egy szögletből egy védő fejelt. Tehát nekem senki se mondja, hogy a csatársorunk rendben van. Papíron igen, de az semmit sem ér.

Ahogy a tkp-sok közül is egyedül Iniesta nyújt elfogadható (ami nem jelent jót) teljesítményt.
Ha pedig átadólistára kerülne Fabregás és Piqué (vagy Mascherano, bár én az argentint motiváltabbnak látom), esetleg elöl Sánchez vagy Pedro, akkor simán jöhetne a fentebb felsorolt 6 igazolás. Tello és Sergi Roberto helyére pedig visszahoznánk a kölcsönben lévő két fiatalunkat.