2014.09.17. 16:17:25
Kicsit furcsa nekem, hogy mind Masch-ot, mind Busit kihagyta Lucho. Elég tökös húzás.
Ha SR ma nem játszik vagy nem kezd, akkor talán el lehet mondani, hogy LE sem számol vele és jövőre nem valószínű, hogy itt lesz. Ha három év és 3 edző alatt sem sikerül előrébb lépni és ilyen meccsen is inkább Samper játszik helyette az elmond valamit. Habár ki tudja!?
Bartra helyzete ilyen szempontból azért más posztjából adódóan. Arról nem beszélve, hogy olyan játékosok kopogtatnak, mint Rafinha, Halilovic, Samper, Denis. Az előbbi kettőnek már van legalább annyi tapasztalata magasabb szinten, mint neki.
Egy ilyen kezdőt szívesen látnék:
TS-Douglas-Piqué-Bartra-Adriano-Samper-Rafinha-Ini-Munir-Messi-Neymar.
Habár Samper és Bartra alatt is rezeg a léc, illetve a kp-n is várható változás ehhez képest. Mondjuk Sr-t és Xavit nehezen tudom elképzelni együtt, kivéve, ha Roberto barátunk lesz Busi pozíciójában. Mondjuk ezzel kb. visszatérnénk a tavalyi felálláshoz és nem biztos, hogy jó lenne megint egy játékost nem az eredeti posztján játszatni.
A Rafinha-Xavi, esetleg Roberto-Ini duó elég valószínűnek tűnik, de ezzel megint kicsit "kiherélnénk" a kis Alcantarat, de Inivel párban nem hiszem, hogy felküldené LE egy szem Samperrel hátul, Apoel ide vagy oda.
Rég voltam már ennyire kíváncsi egy meccsre ami a kezdőt illeti. Jó lenne egy-két Munir gólt is látni, nagyon szurkolok neki.
Forca Barca!!!!