Bob_Marley írta:Munir abszolút megérdemelné a kezdőt, de lehet Iniesta-Rafinha lesz ott harmadiknak, s nem akar Lucho "kockáztatni" (azért elég nagy teher első meccsen kezdőként pályára lépni majd 20 évesen, de Munir bizonyított az előszezonban, hogy lehet rá terhet rakni). Nagyon fiatal még, de ő rajta látszódik, hogy keményen dolgozik és minden lehetőséggel megpróbál élni, legyen az 5 perc vagy 45. Én nagyon remélem, hogy idén ő fog berobbanni, mert egy dolgos embernek látszódik, aki ráadásul borzasztóan érzi a kaput, mindig jókor jó helyen.
Én valahogy azt érzem, hogy LE nem fogja Init erőltetni szélen. Akkor már inkább Rafinhat teszi ki, de Munirnak jobban örülnék. Ahhoz képest hogy 18 éves nem volt megszeppenve a felkészülési meccseken sem és nem hiszem, hogy gond lenne neki az, hogy az első meccsen már kezdenie kell. Viszont én sokáig nem tartanám fent, főleg ha Suarez is visszatér. Ha Pedro helyrejön biztosan ő lesz a harmadik támadónk és nem tudom mennyit kapna mellette a srác, ha pedig a vámpírnak letelik az ideje mindenképpen dobni kéne vissza a B-be, hadd folytassa ott ahol az előző szezonban abbahagyta.
A középpálya nem lesz kérdés, a belső védőknél viszont inkább nézném Bartrat de 90%, hogy a Piqué-Mathieu páros lesz.
Jó lenne egy kis erődemonstrációt tartani, de én már bőven elégedett lennék, ha látnék valami változást a játékunkban. Nagyobb dinamikát, direktebb, gyorsabb játékot, mint tavaly. Jó lenne valami hasonló mint a Gamperen.
Szerintem valami ilyesmi lesz: Bravo-Alves-Piqué-Mathieu-Alba-Busquets-Ini-Rakitic-Neymar-Messi-Rafinha/Munir