Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én speciel nagyon örülnék, ha visszatérnénk a Rijkaard-féle stílushoz, már egy ideje nekem is herótom van néha a kismillió passz miatt, főleg, hogy senki sem lőtt távolról. De messzemenő következtetéseket korai még levonni, Guardiola taktikája sem egyből aratott sikert. Enrique meg még próbálgat, kísérletezget.crixus írta:Amit én látok az az, hogy megpróbálunk majd visszanyúlni a Rijkaard-féle taktikához, ahol elöl 3-4 játékos felelt a támadásokért, a másik két középpályás a védekezésért, stabilitásáért felelt. Az elöl lévő 4-es (régebben Deco-Ronaldinho-Eto'o-Giuly/Messi) sem első sorban az összjáték miatt volt félelmetes, hanem az egyéni villanások miatt. Jelenleg hasonlót tudok elképzelni az Iniesta-Neymar-Messi-Suárez 4esről is.
azért komoly ítéletet mondani ugy, hogy az eddigi 270 percből kb 60-on volt normalis kezdőnk, sztem hót' nonszensz. az meg h grimaldo, ié, meg dulifuli milyen gyenge jelenleg nem igazán izgat. sokat egyik sem fog játszani.crixus írta:...
igen, ezt vettem én is észre. támadásban abszolut 3-4-3 van, és a támadó hármas sincs annyira széthúzva.LM10 írta:Palesszal egyetértek, annyit vettem én még észre, hogy támadásnál Busquets a védőkkel egy vonalban van, ezzel 3-4-3ban támadunk, a támadók pedig nem a szélen, hanem majdnem egymás mellett vannak középen, csak szükség esetén futnak ki szélre.
Mascherano nincs Genfben, eddig még nem volt lehetősége bizonyítani. Szóval még nincs veszve a helyzetMessiCesc írta:Iszonyúan fogom sajnálni, ha Masche Busi miatt nem kapja meg a vkp posztot, már pedig nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz meg, ha tényleg 3. számú cséká lett Busi, akkor Masche-ből vagy védő lesz, vagy padmelegítő.
Ezért is remélem, hogy jövőre így fogunk felállni:visca el barca írta:ez a piqué gyereke egyre darabosabb. rossz nézni a mozgását...
Egyetértek, Rakitic védekezésben és támadásban is nagyon hasznos, nagyon jó igazolás volt. Busquets helyett pedig remélem, hogy Mascherano fog kezdeni tétmeccseken.hajnesz írta:Nem szeretném elkiabálni,de eddig Rakitic játéka tetszik a legjobban. Labdáinak "szeme van", egyedüli játékos,akinek van agresszivitása a középpályán, mindene megvan,hogy a legjobb középpályásunk legyen. Ini elég halovány, ahogy Busi is. Másokkal ellentétben én Rafinhától nem vagyok elájulva. Gyors,meg ügyes a labdával,de passzolásban a testvére teljesen más szint volt.
Ha a labdavesztésére gondolsz, akkor nyomban sprintelt vissza és a védővel együtt zártak össze, szóval visszaszerezte, ahogyan azt illikZBarca írta:Rakitic: Nekem eddig nagyon tetszik a játéka, eddig csak egyetlen egy hibája volt, ha jól számoltam.