Egyéb Barça meccsek
-
- Barça B
ÉRDEKES!
Luis Enrique eddig nagyon sok meglepetést alkalmaz. Az első az, hogy egyvonalban van a félpályánál a védelem és mindig visszaszerzik az eladott labdákat. A másik az, hogy nincs vkp. A harmadik pedig az a középcsatár nélküli játék, mert Haddadi a kp-ra hózúdik vissza. Halilovic pedig a mezőny legjobb Edgar Ie-vel egyetemben!
Luis Enrique eddig nagyon sok meglepetést alkalmaz. Az első az, hogy egyvonalban van a félpályánál a védelem és mindig visszaszerzik az eladott labdákat. A másik az, hogy nincs vkp. A harmadik pedig az a középcsatár nélküli játék, mert Haddadi a kp-ra hózúdik vissza. Halilovic pedig a mezőny legjobb Edgar Ie-vel egyetemben!
- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem nem hangosbendó, hanem szurkoló egy megafonnalAlfa írta:Jól nyomják eddig a kicsik nincs alibi passzolgatás. Egyébként mi ez , hogy a hangosbemondós emberke folyamatosan kommentálja a meccset![]()
Szerk: Halilovic nagyon jól nyomja , nem látom a játékosokat mert rossz a minőség de amennyire látom Sergi VKP-t játszik nem ?
jah, most épp busi helyén tolja az oldalpasszokat

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Jól nyomják eddig a kicsik nincs alibi passzolgatás. Egyébként mi ez , hogy a hangosbemondós emberke folyamatosan kommentálja a meccset

Szerk: Halilovic nagyon jól nyomja , nem látom a játékosokat mert rossz a minőség de amennyire látom Sergi VKP-t játszik nem ?

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Ami eddig nekem nagyon tetszik az az, hogy kevesebb az alibi passz és a játékosok próbálják felvállalni jobban az 1-1 elleni szituációkat
A másik ami nagyon tetszik, az Halilovic 1-2 megindulása 

- hajnesz
- Entrenador del Barça
Bár még nagyon a meccs elején járunk,de egy valaminek nagyon örülök!
A játékosok 2 passzt nem tudnak összekötni,ami azért jó,mert az annak a jele,hogy végre normális erőnléti edzéseken vesznek részt. Mire kezdődik a szezon,mindenki bele fog rázódni,s legalább nem fog az összes játékosunk "meghalni" a 60. percben.
A játékosok 2 passzt nem tudnak összekötni,ami azért jó,mert az annak a jele,hogy végre normális erőnléti edzéseken vesznek részt. Mire kezdődik a szezon,mindenki bele fog rázódni,s legalább nem fog az összes játékosunk "meghalni" a 60. percben.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez a mez kiégeti a szemem 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Lehet, hogy YouTube-n fent lesz jó minőségben. Vannak felhasználók, akik fel szokták tölteni a meccseinket.szarvasember írta:Azt nemtudja eetleg valaki, hogy feltöltik-e a meccset vmelyik fájlmegosztó oldalra jó minőságben? Mert a streamek gondolom kb 240p-ben lesznek megtekinthetőek

- szarvasember
- Barça B
Azt nemtudja eetleg valaki, hogy feltöltik-e a meccset vmelyik fájlmegosztó oldalra jó minőságben? Mert a streamek gondolom kb 240p-ben lesznek megtekinthetőek 

Érdekes , de tuti ha Bartra játszana akkor ő lenne a CSK. Halilovicra én is kiváncsi leszek meg úgy kb mindenkireMOF írta:Barcelona line-up (official): Masip - Montoya Ie Bagnack Grimaldo - Halilovic SergiRoberto Babunski - Adama Munir Nieto.
Elég érdekes kezdő, Halilovicra kíváncsi leszek.
Szerk.: számomra meglepő módon nem Montoya, hanem Sergi Roberto a csapatkapitány.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
SR a cséká.... Jesszus rosszat fogok álmodni. 

- danianevem
- Entrenador del Barça
Üdv, valaki tud küldeni egy linket a közvetítésről?
twitteren coelho-szerű idézeteket oszt meg, a tesója a Real utánpótlásában játszik. amúgy semmi extra.
sajnálom, hogy nem játszik majd valószínűleg együtt Adama, Munir meg Deulofeu Halilovic-csal kiegészülve.. azt megnéztem volna
sajnálom, hogy nem játszik majd valószínűleg együtt Adama, Munir meg Deulofeu Halilovic-csal kiegészülve.. azt megnéztem volna

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Babunskiról valaki tudna mondani valamit? Milyen poszton játszik, vkp? Nem rossz kezdő amúgy, legalább úgy lettek elosztva a játékosok, hogy a második félidőre is marad majd néznivaló. 

Barcelona line-up (official): Masip - Montoya Ie Bagnack Grimaldo - Halilovic SergiRoberto Babunski - Adama Munir Nieto.
Szerk.: számomra meglepő módon nem Montoya, hanem Sergi Roberto a csapatkapitány.
Kicsit off, de tudja valaki, hogy a vb-n részt vett játékosok mikor fognak csatlakozni a kerethez?
A válaszokat előre is köszönöm!
A válaszokat előre is köszönöm!

Tudom , hogy lényegtelen de ki lesz a CSK ma ??? Talán Bartra ???
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Szembetűnő a különbség az akkori és a mostani csapat sebessége és "lelkesedése" között.palesz77 írta:Ráhangoló a meccsre:
Recreativo de Huelva - FC Barcelona, 0-2 (2008/09)
Ez volt a legutóbbi Recreativo elleni (felőtt)meccsünk, hát fájt a szívem ahogy visszanéztem.. Nézni a lendületes Messit, Eto'ot, Henryt, Yayat, meg az egész akkori csapatot. Hogy imádtam én azt a gárdát.. Remélem ma hasonlóan élvezetes meccset fogunk látni, kíváncsi leszek pár emberkére.
MatS - Montoya, Bartra, Bagnack, Grimaldo - Sergi Roberto, Samper, Halilovic - Deulofeu, Munir, Adama
Ezt a kezdőt nézném meg legszívesebben. Ebbe benne van majdnem mindenki, aki érdekel..
Vmi hasonló kezdővel én is kiegyeznék. Az a helyzet, hogy az első meccseink mindig ilyen tartalékosak és kivétel nélkül gyengére sikerednek, sztem ez ma sem lesz máshogy. Kíváncsi vagyok a Deulofeu-Halilovic duóra és sajnálom, hogy Rafinha ma nem játszik. Pont az lenne a legfontosabb, hogy most minél többet játsszon, sajnos ez ma nem jön össze. Van egy sanda gyanúm, hogy egy félig élvezhető első félidőnk és egy borzasztóan gyenge második félidőnk lesz, mihelyt jönnek a cserék.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ráhangoló a meccsre:
Ez volt a legutóbbi Recreativo elleni (felőtt)meccsünk, hát fájt a szívem ahogy visszanéztem.. Nézni a lendületes Messit, Eto'ot, Henryt, Yayat, meg az egész akkori csapatot. Hogy imádtam én azt a gárdát.. Remélem ma hasonlóan élvezetes meccset fogunk látni, kíváncsi leszek pár emberkére.
MatS - Montoya, Bartra, Bagnack, Grimaldo - Sergi Roberto, Samper, Halilovic - Deulofeu, Munir, Adama
Ezt a kezdőt nézném meg legszívesebben. Ebbe benne van majdnem mindenki, aki érdekel..

KösziErxy írta:Digisport1 közvetíti.

Marad a net

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Digisport1 közvetíti.

Gondolom , hogy egyik TV sem fogja adni de neten fent lesz ?S.Agüero írta:A holnapi meccsen az idegenbeli mezünkben fogunk pályára lépni.
Masip - Montoya ; Bartra ; Bagnack ; Grimaldo - Samper ; Roberto ; Halilovic - Deulofeu ; Dongou ; Munir
![]()
![]()
Várom már nagyon.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Keret: Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Deulofeu, Afellay; Patric, Bagnack, Ie, Lucas, Grimaldo, Samper, Diagne, Halilovic, Babunski, Camara, Munir, Sandro, Dani Nieto, Juan Roman, Dongou, Adama
Rafinha és Bojan maradt ki. Előbbi sérülés miatt, utóbbi pedig mert küszöbön van az átigazolása.
Rafinha és Bojan maradt ki. Előbbi sérülés miatt, utóbbi pedig mert küszöbön van az átigazolása.

- MatyiG
- Adminisztrátor
A holnapi meccsen az idegenbeli mezünkben fogunk pályára lépni.
Masip - Montoya ; Bartra ; Bagnack ; Grimaldo - Samper ; Roberto ; Halilovic - Deulofeu ; Dongou ; Munir
Várom már nagyon.

Várom már nagyon.

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Úgy néz ki, hogy igen. Már évek óta nem tudjuk elpasszolni. Egyébként nagyon sajnálom a srácot.Varatrix írta:Afellay nyakunkon ragad idén amúgy?
A sérülések tönkretették a karrierjét. Sokkal hasznosabb tagja lenne a csapatnak, mint Sergi Roberto.
Kíváncsi leszek ha a nyár végéig nem megy el, tehát megtartjuk számolni fog-e vele Lucho?
Aztán lehet, hogy 2 nap múlva már máshol lesz

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
- Varatrix
- Director del Fútbol
Afellay nyakunkon ragad idén amúgy?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar