Barcaman1993 írta:MessiCesc írta:A szezonunk megmentéséért, Titoért, Puyol és Valdés szép visszavonulásáért és Martinoért kell harcolnunk az hátralévő 2 meccsen! FORCA BARCA!!!
Talán picit off, de a sérültekkel mi van? Jó Valdést én is tudom, de Puyol, Piqué, Alba és Neymar ott lehet az Atleti ellen?
Minden szavaddal egyetértek. Nem érdemeljük meg az elsőséget, de a Tito-Puyol-Valdes 3-as mindenképpen.
Most komolyan miért ne érdemelné meg a csapat. Jöhetnek itt a lélektelen játékkal, meg öngólokkal, de sokszor elvette ezt a sors tőlünk is. A Getafe ellen, ha a bíró nem bírálja felül a partjelzőt a kezezésért, vagy nyelünk be egy gólt az utolsó percben. Vagy a Granada ellen a 15 helyzetünkből egy bemegy. Mert sok ilyen "HA" is van.
A Real se nyújtott olyan formát, hogy a lelküket kitették a pályára, sőt. Ráadásul, ha sikerül a liga, mi megnyertük a rangadókat, magunk mögé utasítottuk egy döntetlent kivéve a másik két bajnokesélyest.
A Valladolid meghálálta a bizalmamat. Egyedül bennük bíztam, hogy pontot rabolhatnak.
Az Atleticot most más muszáj megverni otthon. A Camp Nou-ban mindig a szerencsén vagy egy paraszthajszálon múlt, hogy nem sikerült győzni. A szuperkupán is inkább nekünk állt a zászló, a Bl-ben pedig gólokkal verhettük volna őket.
Én abban bízom, hogy a nagy meccsekre rendre felszívják magukat a srácok és Messi szerződés-kálváriája is lezártnak tűnik. Egyedül a hiányzók jelentenek fájó pontot, reméljük legalább egyikük felépül a döntőre. Ehhez viszont az kell, hogy az Elche ellen nem tingli-tanglizzuk el a meccset, hanem ha kell izomból húzzuk be. Nem kell gála sem, de csak a győzelem az elfogadható.