Spanyol Kupa & Szuperkupa
- LM10
- Director del Fútbol
Nem igaz... hiába nálunk a labda, nem tudunk mit tenni..értelmes ziccerünk nem volt még. A Realon meg látszik, hogy azt teszik, amit az edző mondott nekik. Nálunk meg... pedig ha harapnánk ezt a Realt meglehetne verni, de olyan könnyedén kontráznak le, mint a fene...
Laporta 4 President!!
Laporta 4 President!!
Megint ez a Fabregas-sal felálló kezdő... Miért nem lehet egy Alexist vagy Pedrot kezdetni? Szerintem megint a biztonságira megy Tata, de ez sztem bukta lesz így. Főleg ha a 80. percben kezd el cserélgetni...
Szerintem Messi miatt nem kell majd aggódnunk, én csak Fabregas játékától félek picit...
De ha ő is felszívja magát, nem lehet itt baj!

De ha ő is felszívja magát, nem lehet itt baj!

Hát, gyerekek Messin fog múlni minden.
Ha megint 6 km-t fog csak futni, akkor....
Bartrának én is örülök, de ugyanakkor félek. Nem biztos, hogy 100%-os.
Inkább legyen egy egészséges Adriano ott, mint egy sánta Bartra
Ha megint 6 km-t fog csak futni, akkor....
Bartrának én is örülök, de ugyanakkor félek. Nem biztos, hogy 100%-os.
Inkább legyen egy egészséges Adriano ott, mint egy sánta Bartra
REAL MADRID: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao – Xabi Alonso, Isco, Modric – Bale, Benzema, Di María. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Kispad: Diego López (kapus), Varane, Casemiro, Nacho, Morata, Illarramendi, Willian José
Nem érzem ezt a kezdőt annyira borzalmasan erősnek, nem lehetetlen legyőzni őket!

Egy kis hangulat fokozás.
Kispad: Diego López (kapus), Varane, Casemiro, Nacho, Morata, Illarramendi, Willian José
Nem érzem ezt a kezdőt annyira borzalmasan erősnek, nem lehetetlen legyőzni őket!

Egy kis hangulat fokozás.

KösziGareth Tello írta:a) http://www.vipboxeu.co/football/222286/" target="_blank ... nline.htmlAlfa írta:Hello! Valaki tud adni egy normális streamet, mert a digin most nem tudtam megvenni 600ft-ért
b) http://www.vipboxeu.co/football/222286/" target="_blank ... nline.html
Itt reményeim szerint akadásmentesen fog menni a dolog, ha mégsem, akkor nézegess majd itt:
http://gofirstrow.eu/watch/254403/1/wat" target="_blank ... elona.html
Alsó hangon 9-10 link lesz, 1-4-ig a legjobbak általában.
Sok sikert.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Az Év fórumozója 2013
a) http://www.vipboxeu.co/football/222286/ ... nline.html" target="_blankAlfa írta:Hello! Valaki tud adni egy normális streamet, mert a digin most nem tudtam megvenni 600ft-ért
b) http://www.vipboxeu.co/football/222286/ ... nline.html" target="_blank
Itt reményeim szerint akadásmentesen fog menni a dolog, ha mégsem, akkor nézegess majd itt:
http://gofirstrow.eu/watch/254403/1/wat ... elona.html" target="_blank
Alsó hangon 9-10 link lesz, 1-4-ig a legjobbak általában.
Sok sikert.

Hello! Valaki tud adni egy normális streamet, mert a digin most nem tudtam megvenni 600ft-ért
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
On the bench: Oier, Puyol, Adriano, Song, Sergi Roberto, Pedro and Alexis
Visca el Barcaa

Visca el Barcaa

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Fura helyzet van. Úgy érzem, hogy egy esetleges kupasiker megintcsak "parasztvakítóan" hatna azokra a személyekre, akiknek a megújulásért kellene dolgozniuk. Benne van, hogy jelen körülmények között egy megnyert trófea "elodázza" -és itt most abból indulok ki, hogy nyáron igazolhatunk-a szükséges lépések megtételét. Ez pedig még akkor is tragikus lenne, ha véleményem szerint ezek a lépések 3-4 friss arc idehozatalában ki is merülhetnének akár, mert ahogy sokan írták, és én is vallom: A minőségi mag azért adott a sikeres folytatáshoz.
Másrészről viszont a világ legunszimpatikusabb csapata lesz ma az ellenfél, akiket soha, semmilyen körülmények között nem szeretek trófeával pózolni látni, úgyhogy csapjuk csak meg őket, ha egy mód van rá, aztán majd csak lesz valahogy!:)
Másrészről viszont a világ legunszimpatikusabb csapata lesz ma az ellenfél, akiket soha, semmilyen körülmények között nem szeretek trófeával pózolni látni, úgyhogy csapjuk csak meg őket, ha egy mód van rá, aztán majd csak lesz valahogy!:)
Rivaldo-A Legnagyobb.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ma puyolnak fel kell emelni a kupát nincs mese. vezetünk, végén bejön 2 percre mindenki jol megünnepeli és mindenki boldog lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Bartrának örülök nagyon, Fabregasnak kevésbé, de cáfoljon rám.
Trófeával kellene búcsúztatni Puyolt!
VAMOS!
Trófeával kellene búcsúztatni Puyolt!
VAMOS!
A jelenlegi legerősebb kezdőnket küldjük ki a pályára (szerintem
). Kíváncsi leszek Neymarra jobb szélen, de biztos vagyok benne, hogy jól fog teljesíteni. 

-
- Capitá del Barça
Pinto - Alves Bartra Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Neymar Messi Iniesta #fcblive
Induljon a party!
Induljon a party!

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Én egyikőjüket se játszatnám. Bartrát a 14. percben cserélhetnék le, Cesc meg mostanában mintha nem is lenne a pályán amikor játszik. Xavi-Iniesta-Pedro-Neymar-Messi 5össel nekik kell menni és kész.MichaaBee írta:Sport.es-en azt írják, hogy Bartra felépült időben és kezdő ő is, valamint Cesc is.
Sport.es-en azt írják, hogy Bartra felépült időben és kezdő ő is, valamint Cesc is.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Akkor számold össze mennyi volt ilyenből az elmúlt 100 évben! Gyerünk, van rá 3 perced!mirko1199 írta:tényleg,egy kamu tizi a 93.percben, Messi beveri úgy
mondjuk speciel erre mindig számíthattok...![]()
![]()
![]()

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
tényleg,egy kamu tizi a 93.percben, Messi beveri úgy
mondjuk speciel erre mindig számíthattok...

mondjuk speciel erre mindig számíthattok...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Az a problémám,hogy játszottunk két bajnokit,megvertük őket, és így se valószínű,hogy bajnokok leszünk...
ma meg véletlen kikapunk, kupa sem lesz, pedig 3ból kétszer megvertük őket=0 kupa...
szóval valahogy be kéne húzni, tényleg,egy kamu tizi a 93.percben, Messi beveri úgy,hogy a kapufáról visszapattan a kapus hátára,onnan meg a hálóba, aztán had hőbörögjenek.
ma meg véletlen kikapunk, kupa sem lesz, pedig 3ból kétszer megvertük őket=0 kupa...
szóval valahogy be kéne húzni, tényleg,egy kamu tizi a 93.percben, Messi beveri úgy,hogy a kapufáról visszapattan a kapus hátára,onnan meg a hálóba, aztán had hőbörögjenek.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
a második meccsen küldték le a 28. percben és akkor alves helyén játszott. az első meccsen a baloson voltMichaaBee írta:Valamelyikünk szerintem rosszul emlékszik, majd a többség eldönti, viszont szerintem a szuperkupa meccsen volt középhátvéd. Ott talán Alvés helyén játszott és úgy állították ki, amikor kh-t játszott a Real ellen, akkor az bajnoki volt és igen meggyőző teljesítményt hozott le középen. Busquets-nél és Songnál sokkal megbízhatóbb megoldás.BarcafanTomee írta:Az elveszített szuperkupán is Adriano volt középen, ki is állitották. Emlékszik valaki, hogy ki volt mellette a védelemben?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Leon
- Director del Fútbol
Idén Albán kívül (néha Piqué) sajnos senki más nem tud védekezni.
Engem egyébként nem érdekel ha kapjuk a gólokat,csak rúgjunk többet!Mint kb a tavalyi Depor elleni 5-4,elég beteg egy meccs volt...

Engem egyébként nem érdekel ha kapjuk a gólokat,csak rúgjunk többet!Mint kb a tavalyi Depor elleni 5-4,elég beteg egy meccs volt...

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Valamelyikünk szerintem rosszul emlékszik, majd a többség eldönti, viszont szerintem a szuperkupa meccsen volt középhátvéd. Ott talán Alvés helyén játszott és úgy állították ki, amikor kh-t játszott a Real ellen, akkor az bajnoki volt és igen meggyőző teljesítményt hozott le középen. Busquets-nél és Songnál sokkal megbízhatóbb megoldás.[/quote]MichaaBee írta:
Most, hogy mondod beugrott, és azt hiszem neked van igazad. Ronaldo hülyét csinált belőle a szélen. De aztán még 10 emberrel is majdnem meglett a kupa.
Reméljük, lesz majd ideje előretörni és megereszt pár Adriano féle bombátSanama írta:
Csak idén védekezni nem tud, mármint Adriano.

Amúgy eddig elég negatívan láttam az esélyeket, a szombati csalódás, és úgy a klub körüli események miatt. De LG, Bob és Visca hozzállása öntött belém egy kis reményt és másképp látom én is. Ha megint hozza mindenki a tőle elvárhatót és összekaparják magukat megint, akkor lehet esély. De nagyon vékony jégen táncolunk... és vagy nagyon kikapunk vagy szűken nyerünk. Kellenek nagyon a sztároktól a villanások azok dönthetnek a mi oldalunkra, gondolok itt Neymar, Messi vagy Iniesta játékára.
Visca el Barcaaaa

Csak idén védekezni nem tud, mármint Adriano.MichaaBee írta:Valamelyikünk szerintem rosszul emlékszik, majd a többség eldönti, viszont szerintem a szuperkupa meccsen volt középhátvéd. Ott talán Alvés helyén játszott és úgy állították ki, amikor kh-t játszott a Real ellen, akkor az bajnoki volt és igen meggyőző teljesítményt hozott le középen. Busquets-nél és Songnál sokkal megbízhatóbb megoldás.BarcafanTomee írta:Az elveszített szuperkupán is Adriano volt középen, ki is állitották. Emlékszik valaki, hogy ki volt mellette a védelemben?
Valamelyikünk szerintem rosszul emlékszik, majd a többség eldönti, viszont szerintem NEM a szuperkupa meccsen volt középhátvéd. Ott talán Alvés helyén játszott és úgy állították ki. Amikor kh-t játszott a Real ellen, akkor az bajnoki volt és igen meggyőző teljesítményt hozott le középen. Busquets-nél és Songnál sokkal megbízhatóbb megoldás.BarcafanTomee írta:Az elveszített szuperkupán is Adriano volt középen, ki is állitották. Emlékszik valaki, hogy ki volt mellette a védelemben?
szerk.: egy létfontosságú, a szövegkohézióhoz elhanyagolhatatlan "NEM" szócskát utólag pótoltam.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2014.04.16. 19:23:05-kor.
H a t t r i c k