Yokozuna írta:Ha már egy Bartra kiesése is gondot okoz, akkor tényleg nagy bajban vagyunk. A B csapatot meg felejtsük el, mire való az első keret, ha ezt nem lehet abból megoldani. A vezetőségen kívül Puyol felelőssége is, hogy nem jött középső védő, már tavaly el kellett volna köszönnie. Bartra képességeiről már a Bayern ellen meggyőződhettünk, őt kölcsön kellett volna adni, egyelőre még tartaléknak se megfelelő a Barca szintjén.
Bartra kiesése nem feltétlenül önmagában okoz gondot, hanem hogy mellette még két középső védő is kiesett. Amúgy ahányszor játszott Masch-nál szinte mindig jobb volt, az pedig hogy 0 km-esen berakták a Bayern ellen egy BL-elődöntőben nem mérvadó, ráadásul a körülmények ellenére jól hozta le a meccset, nem rajta múlt a meccs.
Puyol felelőssége? Ez nagyon új.

Ha ő visszavonul vagy elmegy még eggyel kevesebb védőnk lett volna, mert anyagilag nem fért be egy másik védő. Azt nem lehetett előre tudni, hogy ennyi sérüléssel fog küszködni. Ha pedig hoztunk volna 10-20 millióért egy közepes szintet alig ütő meg játékost, akkor az menne, hogy csak pénzkidobás, azt Bagnack is lehozza.
Ami pedig őt illeti még a B csapatban sem stabil kezdő. Nehogy már ő oldja meg a problémát. Én nagyon elfogult vagyok a fiatalokkal kapcsolatban, de ugyanakkor nyitott szemmel nézem a dolgokat és egy 18 éves védőt betenni 0 rutinnal öngyilkosság. Az előszezon nem mérvadó. Ott SR is kiemelkedett a csapatból meccsről-meccsre, de voltak még egy páran, arra nem lehet alapozni ilyen szempontból.
A legnagyobb "tapasztalata" vészmegoldásnak kh poszton talán Adrianonak van, ugyanakkor Busival valamivel stabilabb lehetne és levegőben is erősebbek lennénk, ráadásul Alba is pihenhetne. De Songot is el tudom képzelni. Kíváncsi leszek hogyan oldja meg Tata, de akárhogy is lesz előre látom, hogy it pozitív visszhangja nem lesz.