Bajnoki Mérkőzések
A mai teljesítmény is azt mutatja, hogy ez a csapat nem érdemli meg a bajnoki címet. Alves például vissza se jött védekezni, vagy az Alexis féle tizenegyes is már rég kicselezte saját magát is. Mindegy.
Nem is érdekel... csak elég baj az, ha a barcának az utolsó ellen így kell nyernie hazai pályán.
Az Atletico, pedig valami hatalmasat visz véghez.
Megérdemelnék a bajnoki címet. Mi a kupát, a real, pedig a Bl-t.
Nem is érdekel... csak elég baj az, ha a barcának az utolsó ellen így kell nyernie hazai pályán.
Az Atletico, pedig valami hatalmasat visz véghez.
Megérdemelnék a bajnoki címet. Mi a kupát, a real, pedig a Bl-t.
Egyetlen dolgot tudok elképzelni, ahogy a mérkőzés előtti nyilatkozatából is kiderült, hogy a Betis trénere eleve feladta az esélyt a győzelemre, vagy inkább a pontszerzésre. Pedig ma lett volna esélyük egy dekoncentrált, sétálgató Barca ellen.Rumig írta:Azon gondolkodtam, vajon milyen logika mentén születik olyan döntés, h a két, egyaránt 8 gólos házi gólkirályom egyikét sem jelölöm a kezdőbe?hank1ee írta:...Molina és Castro nagyon veszélyes játékosok, Ruben ezt gyorsan bizonyította is.Szóval a Betis pechje mellett még az edzőjüknek is jövünk egy köszönömmel.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Mik ezek a hiányosságok? Csak érdekel mire gondoltál.Deptusac írta: Az, hogy valaki kulturáltan tud nyilatkozni nem elég ha szakmailag gyengén teljesít. Egyre jobban látszanak a hiányosságai ....
Sok játékos siralmas teljesítménye mellett érthetetlen "Tata" edző ismétlődően amatőr hozzáállása. Ezúttal nem a gyenge játékot rendkívül jónak minősítő nyilatkozataira gondolok, hanem arra a hazardírozó, megkésve beavatkozó magatartására, ahogy a cseréket intézi. Iniesta nyilvánvalóan formán kívül volt ma, ezt ő is láthatta, mert végül a 78. percben lecserélte. Vajon miért kellett ilyen sokáig várni??? Ugyanez igaz Pedrora is. Mindkettőt már félidőben le kellett volna vinlni, és meggyőződésem, hogy ez jobb eredményt hozott volna.!!! - Az, hogy valaki kulturáltan tud nyilatkozni nem elég ha szakmailag gyengén teljesít. Egyre jobban látszanak a hiányosságai ....
- noname
- Llegenda del Barça
Szerintem nem volt épp olyan siralmas meccs ez. Csak ez első félidőt láttam, abban ami feltűnt, az a dekoncentráltság, illetve a hihetetlen mázli a Betis részére. Volt rengeteg támadás, de valahogy mindig sikerült blokkolniuk az utolsó passz előtt. Ha nagyobb szerencsénk van, ez már félidőben 5-0.
Nem lehet a csapatnak felróni, hogy az esélytelen tökutolsó ellen nem ment a koncentrálás a 2 BL-meccs között.
Nem lehet a csapatnak felróni, hogy az esélytelen tökutolsó ellen nem ment a koncentrálás a 2 BL-meccs között.
A Fifa egy szégyen
- Leon
- Director del Fútbol
De azt is mondtam,hogy Messi rúg 3-4-et,legalább 2 félpályáról indulós szóló gólja megvolt.Alcantara írta:Látod mondtam neked, amikor hét elején 5-6 gólos győzelmet vizionáltál, hogy jó ha kis győzelem lesz.Leon írta:Persze örülök,hogy megnyertük ezt is de ilyen siralmas játékot utoljára a Valladoid ellen láttam.Nem lehet mindig gálázni,de könyörgöm az utolsó helyezett ellen a Camp Nouban nem tudunk egy nyamvadt akciógólt összehozni?![]()
A 3 pont és a Messi 2 gólja (nem mintha megérdemelte volna) vigasztal.
Egy dologban tévedtem: Nem a Betis volt jó, anem mi voltunk harmatgyengék!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
Látod mondtam neked, amikor hét elején 5-6 gólos győzelmet vizionáltál, hogy jó ha kis győzelem lesz.Leon írta:Persze örülök,hogy megnyertük ezt is de ilyen siralmas játékot utoljára a Valladoid ellen láttam.Nem lehet mindig gálázni,de könyörgöm az utolsó helyezett ellen a Camp Nouban nem tudunk egy nyamvadt akciógólt összehozni?![]()
Egy dologban tévedtem: Nem a Betis volt jó, hanem mi voltunk harmatgyengék!
- Leon
- Director del Fútbol
Persze örülök,hogy megnyertük ezt is de ilyen siralmas játékot utoljára a Valladoid ellen láttam.Nem lehet mindig gálázni,de könyörgöm az utolsó helyezett ellen a Camp Nouban nem tudunk egy nyamvadt akciógólt összehozni?

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
-
- Entrenador del Barça
Mivel sorozatban jászunk ilyen meccseket ez nem véletlen. Nem hiszem, hogy taktikai gondok lennének, mert kevés futással, pontatlan játékkal semmilyen taktika nincs. Ma eluszhatott volna bajnokság és ezt a csapat is tudta. Mégis végtelen flegma játék, sok hiba és nincsen akarat.
Alapvetően uj motivált csapatot kell épiteni - még akkor is ha nálunk lesz az arany a végén.
Messi ? Mi volt ez ? Már futni sem akarodzik ?
Alapvetően uj motivált csapatot kell épiteni - még akkor is ha nálunk lesz az arany a végén.
Messi ? Mi volt ez ? Már futni sem akarodzik ?
Fecó
azt hiszem valóban úgy kell kezdeni: megvan a három pont, megvan a lényeg.
egy mozgékony, nem görcsösen , nem bekkelve játszó de nagyon gyenge csapat ellen nyertünk úgy, hogy egyetlen támadást sem tudtunk gólra váltani. Messi úgy lőtt két gólt, hogy a játéka egyébként semmit nem ért. Sanchez miközben néha látványosan kevergett a pályán mindent elszúrt amit lehetett, Pedro egyszerűen harmatgyenge volt, Alves hozta a formáját a használhatatlan beadásaival,Iniesta hátra vontan halovány volt sok elpasszolt lasztival, driano feltűnően lassú és látszott rajta a meccshiány, Busi látványosan fölényeskedett, de sokszor át is léptek rajta, a tökutolsók azért lőttek egy akciógólt ez is sok mindent elmond....
egy mozgékony, nem görcsösen , nem bekkelve játszó de nagyon gyenge csapat ellen nyertünk úgy, hogy egyetlen támadást sem tudtunk gólra váltani. Messi úgy lőtt két gólt, hogy a játéka egyébként semmit nem ért. Sanchez miközben néha látványosan kevergett a pályán mindent elszúrt amit lehetett, Pedro egyszerűen harmatgyenge volt, Alves hozta a formáját a használhatatlan beadásaival,Iniesta hátra vontan halovány volt sok elpasszolt lasztival, driano feltűnően lassú és látszott rajta a meccshiány, Busi látványosan fölényeskedett, de sokszor át is léptek rajta, a tökutolsók azért lőttek egy akciógólt ez is sok mindent elmond....
-
- Entrenador del Barça
Azon gondolkodtam, vajon milyen logika mentén születik olyan döntés, h a két, egyaránt 8 gólos házi gólkirályom egyikét sem jelölöm a kezdőbe?hank1ee írta:...Molina és Castro nagyon veszélyes játékosok, Ruben ezt gyorsan bizonyította is.

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
3 pont megvan, sajnos nem szép teljesítménnyel,de ha erre a gyengébb (agyban is,játékban is) "sorozatra" (két meccs) nem megy rá a bajnokságunk,akkor ok.
Atmát egyszer meg kell ütni legalább,és ha választani kellene akkor legyen az a bajnoki meccs,mert azzal nagy valószínűséggel meg lenne a bajnokság. (bár ahhoz kicsit pörgetni kellene a srácokat). Míg ha a BLben lenne meg a győzelem,ott korántsem biztos,h a végső sikert is hozná...
bár ha ismét fel tudnak teljesen pörögni,akkor meglehet mindkettő,de akkor a lityi lötyi nem fér bele...remélem ma este egy gonddal kevesebb lesz, és a Sociedad pontokat rabol a Reáltól...(akkor ténylegesen úgy érezném,h velük a bajnokságban nem kell számolni)
FORCA BARCAAA!!!
Atmát egyszer meg kell ütni legalább,és ha választani kellene akkor legyen az a bajnoki meccs,mert azzal nagy valószínűséggel meg lenne a bajnokság. (bár ahhoz kicsit pörgetni kellene a srácokat). Míg ha a BLben lenne meg a győzelem,ott korántsem biztos,h a végső sikert is hozná...
bár ha ismét fel tudnak teljesen pörögni,akkor meglehet mindkettő,de akkor a lityi lötyi nem fér bele...remélem ma este egy gonddal kevesebb lesz, és a Sociedad pontokat rabol a Reáltól...(akkor ténylegesen úgy érezném,h velük a bajnokságban nem kell számolni)
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nincs értelme megverni a legjobb csapatokat egy bajnokságban, ha mellette meg pontokat vesztünk a kicsik ellen. Örülj, hogy nyertünk, elég az ha a madridosok szidják a csapatot. Nem lehet minden meccsen nyerni, év elején nem egy meccs volt a madridnak is ahol még jobban játszott náluk az ellenfél mégis nyertek (Villareal, aztán az Elche elleni győzelmet inkább hagyjuk is). Természetesen ami régebben volt arra nem illik visszagondolni.Leon írta:Az ilyen meccsek után szégyenlem,hogy a Barcának drukkolok!![]()
Egy öngól meg két tizi az utolsó helyezett ellen,gratulálok!
- Leon
- Director del Fútbol
Az ilyen meccsek után szégyenlem,hogy a Barcának drukkolok!

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Nagyon gyenge meccs volt, partiban maradt végig a Betis, az ő cseréjük pörgette fel a Barcát is egy kicsit érzésem szerint, Molina és Castro nagyon veszélyes játékosok, Ruben ezt gyorsan bizonyította is. Kaptunk még egy büntetőt, amivel behúztuk, de volt 2 eset, amikor a kapunk előtt pattogott ide-oda a labda, és csak egy kicsin múlt, hogy nem a hálóba... Szerdán azt kell hozzáadni az amúgy is 110%-hoz, ami ebben a meccsben maradt, ha ez sikerül, megérte ilyen lazára venni.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Gyerekek, ezért kár volt ennyit a TV előtt ülni. Már az első félidő is pocsék volt, azt hittem, hogy azt nem lehet alulmúlni... Sikerült. Már az 50-55. percben már azért dünnyögtem, hogy jöjjön már Fabregas és Neymar. Tata a 80. percben hozta be őket... Addig a félidőben helyzetünk talán 1 volt, presszionálni egyáltalán nem tudtunk a tök utolsó ellen hazai pályán. Az édeskevés, ha csak a mezeket viszik ki a fiúk a pályára. Ezt a meccset a bajnokság többi csapata ellen simán elvesztettük volna, annyin múlt a dolog, hogy ilyen peches csapatot, mint ez a mostani Betis nagyon ritkán látni. Nem érdemeltünk győzelmet, igazából azt sem tudom, hogy sikerült egyáltalán 3 gólt szereznünk...? Lélektelen semmi volt ez az egész.
A 3 pont meg van, ez a legfontosabb. Ennél az összes meccsen több kell. Pedro, Alexis, Adriano, Alves, Bartra, Pinto
Neymar 
A 3 pont meg van, ez a legfontosabb. Ennél az összes meccsen több kell. Pedro, Alexis, Adriano, Alves, Bartra, Pinto

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Megvan a három pont és ennyi. Szinte nem is érdemel több szót a játék. Én már sejtettem a hét elején ez nehéz szülés lesz, de ilyen csapnivaló játékra nem számítottam. Mindegy, nagy csapatok ismérve, gyenge játékkal is behúzzák a három pontot.
egyik legrosszabb meccsünk volt idén, konkrétan az összes gólunkat megköszönhetjük nekik, mert mindegyik teljesen felesleges megmozdulás volt tőlük.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Betis nem rossz csapat, a helyezésük nem mutatja az erejüket. Kár értük, hogy val. kiesnek, de remélhetőleg nem mi adunk nekik lökést az utolsó hadjárat megkezdéséhez. Nyerni kell feltétlenül, más nem számít. És a tizi után ezt be is kell húzni.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Nyert az Atletico, egy fejesgóllal. Látszott rajtuk, hogy fáradtak, találtak egy gólt, majd bekkeltek. Kiszenvedték. Nehéz meccs vár majd ránk szerdán.. hetek óta hozzák az 1-0-ákat.
Most rajtunk a sor. Jöjjön a meccs! Messit felkell pörgetni szerdára, és kell a jó játék a győzelem mellett.
Visca el Barca
Most rajtunk a sor. Jöjjön a meccs! Messit felkell pörgetni szerdára, és kell a jó játék a győzelem mellett.
Visca el Barca

-
- Az Év fórumozója 2013
Gondolom, igen, de a hivatalos oldallal nem kell foglalkozni ebben az esetben.palesz77 írta:És ez a meccsek 90%-ánál így van kb. Ez micsoda? Ezek csak a várt kezdők mindig?

http://twitter.com/barcastuff" target="_blank
Itt mindig a lehető leghamarabb fent van a kezdő.
Montoya talán kaphatott volna egy esélyt most, ettől eltekintve elégedett vagyok a kezdővel.
Vamos!
- visca el barca
- Presidente del Barça
én mindig a marcarol másolom ki a hivatalos kezdőt, ott van fent legkorábban.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na ezt már rég meg akartam kérdezni, hogy tudja-e valaki ez micsoda.. De a hivatalos oldalon a kezdőlapon ott van ez a kezdő amit visca el barca beírt, viszont ha megnyitom a "cikket", akkor meg ezt a kezdőt írja:visca el barca írta:Pinto, Alves, Mascherano, Bartra, Adriano, Sergio, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi y Alexis
FC Barcelona
TITULARS
13 Pinto
2 Montoya
15 Bartra
14 Mascherano
21 Adriano
24 Sergi Roberto
17 Alex Song
4 Fábregas
9 Alexis
10 Messi
7 Pedro
SUPLENTS
5 Puyol
6 Xavi
8 Iniesta
11 Neymar
16 Busquets
20 Tello
22 Dani Alves
25 Oier
És ez a meccsek 90%-ánál így van kb. Ez micsoda? Ezek csak a várt kezdők mindig?
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Kb. várt kezdő. Mondjuk én Motayát meg Fabregast kezdettem volna Alves meg Xavi kárára. De ez mit sem számit.
Előre a 3 pontért. Úgytűnik az Atletico hozza a szokásos 1-0-át.
Visca el Barca
Előre a 3 pontért. Úgytűnik az Atletico hozza a szokásos 1-0-át.
Visca el Barca