Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.21. 11:23:24

visca el barca írta:a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.
Ez a te magánvéleményed, ami szerintem nem helytálló.

Én biztosan nem szeretném magunknak. Szerintem nagyon sokan mások sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alcantara 2014.03.21. 11:25:41-kor.
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.21. 11:20:42

visca el barca írta:a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.
Azért a Chelsea az minden, csak nem nulla csapat...
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.21. 10:33:17

a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.21. 10:14:12

azért az nem semmi hogy a sport .es oldalon arra a kérdésre,.hogy kit szeretnél ellenfélnek, az MU vezet 49%-al.
Akármilyen formában is vannak, mikor volt ilyen, hogy örülnél nekik egy kieséses párharcban ?! :D
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.21. 10:02:51

MikeTyson írta:Volt próbasorsoläs :mrgreen:

Chelsea - Dortmund
Real M. - Man. United
PSG - Atletico M.
Bayern M. Barcelona

Ez gáz! Viszont újra nem jöhet be élesben is a próbasorsolás eredménye, mint tavaly! :roll:
Az itt elhangzott összeesküvés elméletek miatt sem! #-o
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.21. 09:56:20

Volt próbasorsoläs :mrgreen:

Chelsea - Dortmund
Real M. - Man. United
PSG - Atletico M.
Bayern M. Barcelona
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.21. 09:50:56

Én csak egy csapatot nem szeretnék ellenfélül: Chelsea! Remekül összerakta Mourinho bő félév alatt őket. Nem mellékesen Mou nagy stratéga, adott esetben meggyőzően öli a játékot.
A francnak sem hiányozna az sem, hogy hetekkel előtte nyomást gyakoroljon a bírókra.
Olyan szépen ellennének párban a Reállal. :lol:

Úgy érzem ma délben lesz némi szerencsénk: PSG- Dortmund-MU trióból fog jönni az ellenfél remélhetőleg. [-o<

A Bayernnel kapcsolatban meg igazat adok az előttem szóló leírásával kapcsolatban. Túlságosan készpénznek veszi az egész világ, (nemcsak a fórum), hogy a döntőben övéké az egyik hely és ott is már félig gravírozva van a név a serlegen, csak éppen el kell utazni érte.
A BL története során sosem volt duplázó, most sem lesz. Remélhetőleg már ebben a körben gondoskodik róla egy csapat.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.21. 09:39:05

Idén vagy a Madrid, vagy mi nyerjük a BL-t. Többit alapból kilőném, igen, a Münchent is. :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
petyka55
Jugador del Barça

2014.03.21. 09:29:16

Én titkon az remélem, hogy megkapjuk a Bayern-t, aztán visszavágunk a tavalyi hetesért, ráadásul Pep is visszatérne :D Lehet, nem éppen reális elvárás, de egyetértek az előttem szólóval, hogy kicsit túl van hype-olva a münchen, a Barca-t meg már Martinot kicsit sokan temetik. :roll: Szerintem ellenünk,a Real meg a Chelsea ellen sem mehetnek éppen biztosra Pepék.
Egyébként örülnék még egy MU-nak vagy egy AtMa-nak is :wink:
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.21. 08:53:43

Az a gáz, hogy mindenki úgy néz erre a bayernre mintha már döntős lenne, a többi csapat meg azért küzd, hogy vele döntőzzön. Egy igazán komoly ellenfele nem volt szerintem idén amiért azt tudnám mondani, hogy hát igen ezek ott vannak. Amennyire emlékszem a Salzburg is megverte őket 3-0-ra valami edzőmeccsen, bár tudjuk, hogy az bari meccs, de akkor is... Nyomják magukat a bundásban ahol egy Schalke a 3. meg egy szétzilált Dortmund a 2. Megvertek egy 10 emberrel játszó Arsenalt ami amúgy mint tudjuk a komolyabb csapatok ellen rendre besült a PL-ben, de még így is azt lehet mondani, hogy elég nyögve nyelős meccsek voltak. Egyedül a Cityt verték az első meccsen amire az ember felkapta a fejét, de amikor a City felszívta magát akkor meg is nyert, és ráadásul úgy, hogy a Bayern otthon volt. Lehet engem hülyének nézni, de szerintem, ha most megkapná a Barcát, szerintem nyernétek. Pep egy olyan focit akar ráerőltetni olyan játékosokra amit nem nekik találtak ki. Van náluk 2-3 olyan játékos aki érzi a bugit, de a többi még lassú ahhoz a bizonyos tiki-takához, és szerintem a Barca ha felszívná magát és azt játszaná amit tud megfogná Pep Bayernét. Szívesen megnézném őket amúgy egy AtMa vagy egy Chelseat ellen akik tipikusan ezt a fajta focit ölik meg. Én csak annyiból nem szeretném most őket kapni, mert nálunk most jön 2 húzós bajnoki idegenben a Sevilla és a Sociedad ellen amiket jó lenne behúzni, főleg így, hogy már 3 olyan sérültünk van akik az idei bajnokságban már nem igen lépnek pályára... Ez egy szubjektív vélemény, de szerintem a Bayern közel sem olyan erős csapat mint tavaly volt, és ha most kapnak egy Chelseat akkor ki is esnek. Akkor röhögnék a legdurvábban ha megkapnák az AtMát azok meg szétrúgnák a focijukat, aztán Costa találna egy gólt aztán mehetnének hazafele :mrgreen: :lol: :lol:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.21. 08:19:08

Annyira gáz. Minden évben lemegy ez a kit raknak majd össze Platiniék kivel. Ki lehetne írni egy szavazást, hogy te mit gondolsz? Milyen elcsalt húzások lennének? És fel lenne sorolva mind a 862 variáció. Ugyan ennyi értelme lenne. A végén valamelyik úgy is bejön, s akkor lehet mondani a haveroknak, hogy na ugye én megmondtam. Ennyire figyelem hiányos néhány ember? :(
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.21. 08:12:35

Kovbal88 írta:Ezt a BL rutint valaki megmagyarázhatná, nem igazán értem.
Szerintem jelenleg az erősorrend:

1 Bayern
2 Real Madrid
3 Chelsea
4 Paris
5 Barcelona
6 Manchester U
7 Dortmund
8 Atletico

De, itt már bármi lehet, egy fontos játékos sérülése, egy kihagyott 11-es és borul minden.
Jó lenne, a legjobb négy közé jutni, annyi van ebben a barcában...
Nyilván szubjektív a sorrend, mindenki máshogy gondolja, de azért kíváncsi lennék, hogy mi alapján tartod a Chelsea-PSG duót esélyesebbnek nálunk? Az első kettővel nem vitatkoznék, nálam is ők jelenleg a favoritok, de továbbra is csak egy hajszállal vagyunk lemaradva, köszönhetően a sorozatos kiegyensúlyozatlanságnak az utóbbi időben. Mert, ha olyan teljesítményt rakunk le az asztalra, mint a City ellen pl., akkor bizony nagyon komoly esélyeink is lehetnek.

Illetve az Atleticot sem raknám utolsó helyre, ha már az erősorrendet nézzük. Jelenleg a MU-nál, de még a Dortmundnál is sokkal inkább egyben vannak a matracosok.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Deus
Boixos Nois

2014.03.21. 08:07:28

Igen, delben lesz a sorsolas!
KépKép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.03.21. 07:52:32

Maxi írta:az elmúlt éveket alapul véve, teljesen mindegy kit kapunk, ha kiejtenek minket legalabb megtudjuk kinyeri a BL-t. :) javítsatok ki ha tévedek de a 05-ös győzelmünk óta azt hiszem csak a 07-es győztes Milannak nem kellett minket kiejteni, a többi alkalommal mindig a minket legyűrő lett a BL győztes.
De lehet, hogy a Milan ejtett ki akkor is, nem emlékszem, de a többi tuti.
05-Barca
06-Pool / jól emlékszem, hogy ők ejtettek ki?/
07-Milan /vagy itt volt a Pool?/
08-Manu /elődöntőben estünk ugye ki ellenük/
09-Barca
10-Inter /szintén elődöntő/
11-Barca
12-Cselzi /elődöntő/
13-Bayern/elődöntő/

szóval az a szokás, hogy aki minket kiejt vagy MI nyerjük meg.
viszont őszintén nem érdekel kit kapunk, az az érzésem, hogy az idei BL a mienk lesz, persze koppkoppkopp, de valamiért ezt érzem.ha meg kiesünk...na puff a későbbi győztes ellen nem gáz kiesni :)

a bundáról meg annyit, hogy bármit húznak ki délben, valaki bundának fogja hinni mindenképp.egyszerűen sok meccs lenne pikáns.
Ezt kicsit javítanám:
(05-Pool)
06-Barca
07-Milan (Itt a végül 2. helyen záró Pool ejtett ki minket)
08-MU
09-Barca
10-Inter
11-Barca
12-Chelsea
13-München

De ez tényleg érdekes, eddig bele se gondoltam. :) Én valamiért úgy érzem, hogy a Dortmund-Atletico kettőséből kapunk egyet, de aztán kiderül.

Valaki meg tudja mondani hánykor lesz a sorsolás? Délben?
Maxi
Entrenador del Barça

2014.03.21. 06:37:58

az elmúlt éveket alapul véve, teljesen mindegy kit kapunk, ha kiejtenek minket legalabb megtudjuk kinyeri a BL-t. :) javítsatok ki ha tévedek de a 05-ös győzelmünk óta azt hiszem csak a 07-es győztes Milannak nem kellett minket kiejteni, a többi alkalommal mindig a minket legyűrő lett a BL győztes.
De lehet, hogy a Milan ejtett ki akkor is, nem emlékszem, de a többi tuti.
05-Barca
06-Pool / jól emlékszem, hogy ők ejtettek ki?/
07-Milan /vagy itt volt a Pool?/
08-Manu /elődöntőben estünk ugye ki ellenük/
09-Barca
10-Inter /szintén elődöntő/
11-Barca
12-Cselzi /elődöntő/
13-Bayern/elődöntő/

szóval az a szokás, hogy aki minket kiejt vagy MI nyerjük meg.
viszont őszintén nem érdekel kit kapunk, az az érzésem, hogy az idei BL a mienk lesz, persze koppkoppkopp, de valamiért ezt érzem.ha meg kiesünk...na puff a későbbi győztes ellen nem gáz kiesni :)

a bundáról meg annyit, hogy bármit húznak ki délben, valaki bundának fogja hinni mindenképp.egyszerűen sok meccs lenne pikáns.
Forca Barca
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.21. 01:07:45

MikeTyson írta:
zola8787 írta:A Real szerintem a Chelsea-t fogja kapni Mourinho miatt.
Benne van, de az ilyen Real-Bayern vagy Real-Chelsea meccsekkel még várnék egy fordulót. A Chelseat nekiengedném az AtMának, had rúgják szét egymást, vagy a Bayernnek, de az túl szép lenne :mrgreen: :lol: :lol: . Magunknak a Dortmundot dobnám, mert se nem gyenge, se nem erős, és jó lenne a tavalyi bukfencet visszaadni #-o
Azért gondolom ezt az összecsapást, mert már jó pár éve mindig van olyan párharc, amikor egy új igazolás játszik a tavalyi csapatával. Ebben a szituban Mourinho miatt. Bár idén is volt már rá példa Yaya Touré esetében. Nálam túl sok ez a véletlen, aztán kitudja, lehet tényleg csak véletlen :D
Viszont örülnék neki, mert pont ezt a két csapatot kerülném el legszívesebben :)
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.21. 00:34:20

zola8787 írta:A Real szerintem a Chelsea-t fogja kapni Mourinho miatt.
Benne van, de az ilyen Real-Bayern vagy Real-Chelsea meccsekkel még várnék egy fordulót. A Chelseat nekiengedném az AtMának, had rúgják szét egymást, vagy a Bayernnek, de az túl szép lenne :mrgreen: :lol: :lol: . Magunknak a Dortmundot dobnám, mert se nem gyenge, se nem erős, és jó lenne a tavalyi bukfencet visszaadni #-o
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.21. 00:07:43

A Real szerintem a Chelsea-t fogja kapni Mourinho miatt.
Orange
Barça C

2014.03.20. 23:47:17

S.Agüero írta:
Igen felforrósított golyó, majd figyeld meg mikor kihúzza a sorsolást végző manus alig tudja majd tartani. :mrgreen:

Ennyire ne legyetek már komolytalanok. Kicsit gyerekes...
Akkor az minek tudható be, hogy tavaly ugyanaz jött ki a próbasorsoláson, mint ami élesben? :wink:
Azt javaslom próbálj meg tovább látni az orrodnál, tudom néha nehéz...
Most őszintén, melyik lesz a nézettebb: Barca-Bayern vagy mondjuk Barca- Atleti?
Melyik: Real-Chelsea vagy Real-Dortmund?
:roll:
Tutira jobb lett volna az érdeklődés ha Barca a 16 között mondjuk a Zenittel játszik és nem a Cityvel,nem? :mrgreen:
Utánunk a vízözön....

Elődöntőben nem lenne még nézettebb a fentebb említett párosítások? Akkor miért raknák össze őket a negyed döntőben?

A zenites citys példát pedig már nem is kommentálnám... igen.. előre meg van írva a egész Bajnokok Ligája...

Milliárdos üzletágban majd pont ezen mahinálnak és kockáztatják az egész sorozat eladhatóságát igaz? Gondolkodjatok mielőtt valamit leírtok...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.20. 23:22:09

Akármilyen a Manchester azért őket én elkerülném. Angolok ellen nem megy úgy (tudom City), más felfogás, ők tényleg mindent erre tesznek fel, lendületből okozhatnak nehéz perceket. Én szerintem az Atletico és a Dortmund lenne ideális ellenfél, de a PSG is megoldhatónak tartom. Chelsea-Bayern-Real erős triónak tűnik, lejjebb kivesézte pár ember miért. Szóval jöjjön a Dortmund aztán jóccakát. :D Atletico meg tényleg a rutin miatt, fáradtság stb miatt is ideálisnak tartanék. Bár azért sajnálnám ha őket kapnánk, mert akkor biztosan búcsúzna 1 spanyol együttes. Szóval osztok-szorzok, Borussia. :D
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.03.20. 23:14:53

Igen felforrósított golyó, majd figyeld meg mikor kihúzza a sorsolást végző manus alig tudja majd tartani. :mrgreen:

Akkor az minek tudható be, hogy tavaly ugyanaz jött ki a próbasorsoláson, mint ami élesben? :wink:
Leon
Director del Fútbol

2014.03.20. 23:09:01

Nem azt írtam,hogy xy könnyű ellenfelet kap vagy,hogy kivel akarja megnyeretni Platini a BL-t,hanem azt,hogy olyan meccseket akarnak létrehozni ami mindennél jobban nézettebb,ergó nagyobb lóvét hoz! 8)
Most őszintén, melyik lesz a nézettebb: Barca-Bayern vagy mondjuk Barca- Atleti?
Melyik: Real-Chelsea vagy Real-Dortmund?
:roll:
Tutira jobb lett volna az érdeklődés ha Barca a 16 között mondjuk a Zenittel játszik és nem a Cityvel,nem? :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.03.20. 22:53:18

Ezt a BL rutint valaki megmagyarázhatná, nem igazán értem.
Szerintem jelenleg az erősorrend:

1 Bayern
2 Real Madrid
3 Chelsea
4 Paris
5 Barcelona
6 Manchester U
7 Dortmund
8 Atletico

De, itt már bármi lehet, egy fontos játékos sérülése, egy kihagyott 11-es és borul minden.
Jó lenne, a legjobb négy közé jutni, annyi van ebben a barcában...
Orange
Barça C

2014.03.20. 21:56:27

Barcaman1993 írta:
Leon írta:Csak nekem van olyan érzésem,hogy a fifa meg fogja bundázni ezt (is) a sorsolást? :roll:
Bármibe lefogadom,hogy az alábbi párosítások közül legalább egy lesz:
Barca-Real mellette Chelsea-Bayern
Barca-Bayern mellette Chelsea-Real
Barca-Chelsea mellette Bayern-Real
A spanyol sajtó már lehozta, hogy Platini a Realt akarja a döntőben látni. Nem lepődnék meg egy MU-Real sorsoláson.

Kép
Boixos1981
Barça B

2014.03.20. 21:51:06

hank1ee írta:Platini feleségét ma bundában látták!
:D tetszik a poén, de inkabb sírni kene rajta, a Reallal megnyereti a 2 legnagyobb maffiavezér (Platini és Pérez), mar tavaly is meg akarták, ez tökéletesen látszott a tavalyi MU-Realon.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
Válasz küldése