Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ez amúgy mennyire meglepetés már, tele vannak magas, izmos arcokkal, erre a kis törpéink 65%ban megnyerték a fejpárbajokat35% Aerial Success 65%
első pár meccsből ne vonjunk le semmit, ok megvoltCapon írta:Megint egy győzelem amiből semmit nem tudunk és nem is szabad levonni.
Hartnak sok köze nem volt ahhoz a gólhoz, csak mondom. Egy az egyben vitte Alves, mit kellett volna csinálnia? Nagy bravúrral talán védhette volna, de nem az ő gólja volt, egyszerűen lenulláztuk ott a védelmüket ő meg kiszolgáltatott helyzetbe került.Tobias88 írta:Amúgy Hart 2 lába között még Lagzi Lajcsi is átfért volna, elképesztő mozdulat volt.
Hozzátéve a panaszomhoz, volt a meccsen vagy 10 olyan lehetőség, hogy Messi és még 1-2 ember 3-4 emberre vihette volna a labdát, de főleg Messi inkább visszafordult. Én nem értem, a Sevilla ellen 5 ember gyűrűjében végigvitte a pályán. Akkor focizik amikor kedve van vagy hogy?
Elképzelhető! Nagyjából egy szezonban többet játszottam, mint ahány éves lehetsz!eimenis1212 írta:
Haver! te láttál már focimeccset valaha? Ha igen tudhatnád, hogy ez nem feltétlenül szokott így lenni...
Tobias88 írta:Hát. Felemás érzéseim vannak. Első félidő taktikailag és teljesítményileg rendben volt. Viszont a 2. a kiállítás és a 11es után iszonyatos. A meccs 0-1 volt, a City megtört, csak támadni kellett volna és 3-4 góllal nyerünk. Erre mit látunk? Messi sétál a labdával pedig tiszta folyosó van előtte. Xavi-Iniesta-Fabregas úgy-szint. Még a meccs se volt eldőlve, nem hogy a párharc. Alves volt az egyedüli akit meg lehetett játszani?
Meg tudom érteni akik utálják a Barca játékát, mert ezt lehet is utálni...
Haver! te láttál már focimeccset valaha? Ha igen tudhatnád, hogy ez nem feltétlenül szokott így lenni...Alcantara írta:Ez egy nagy igazság!eimenis1212 írta:én nem károgtam, de azt látni kell, hogy az első gólig partyban voltak a meccsért.Minden focimeccsen így szokott ez lenni általában.
zola8787 írta:[img]//i.imgflip.com/706kc.jpg[/img]
én is éreztem, hogy lehetne több, lehetne több, aztán akármikor kicsit megpróbáltunk menni előre egész veszélyes helyzeteket hozott össze a city. silva lövés pl, a beadások, szóval talán jobb az, hogy megelégedtünk az 1-0al, így meg főleg.Tobias88 írta:Hát. Felemás érzéseim vannak. Első félidő taktikailag és teljesítményileg rendben volt. Viszont a 2. a kiállítás és a 11es után iszonyatos. A meccs 0-1 volt, a City megtört, csak támadni kellett volna és 3-4 góllal nyerünk. Erre mit látunk? Messi sétál a labdával pedig tiszta folyosó van előtte. Xavi-Iniesta-Fabregas úgy-szint. Még a meccs se volt eldőlve, nem hogy a párharc. Alves volt az egyedüli akit meg lehetett játszani?
Ez egy nagy igazság!eimenis1212 írta:én nem károgtam, de azt látni kell, hogy az első gólig partyban voltak a meccsért.
Ez nem túl gáláns ajánlat!csababarca írta:Az egész fórum vendégem EGY sörre.
Szóval válasszatok egy drágát,és osszátok el,mindenkinek jut egy korty
én nem károgtam, de azt látni kell, hogy az első gólig partyban voltak a meccsért. Nem játszottak jól ahogy mi sem. Beálltak védekeztek, mi meg nem találtuk az ellenszert. A szokásos. Aztán az a gól ( amit akárhogy nézünk Busi szabálytalansága előzőtt meg) és a kiállítás mindent megváltoztatott. Szerintem ebből a meccsből hiba lenne messzemenő következtetéseket levonniAlcantara írta:Szeretnék olvasni pár mélyreható elemzést itt azoktól, akik szerint gyengék vagyunk, a City 3-4 gólt rúg nekünk.
Én ilyen "ocsmány" győzelemnek is örülök.
Ezzel egyet kell értsek, a 60. perc környékén meg kellett volna húzni egy Xavi - Neymar cserét, Iniesta visszaáll középpályára és eldöntjük a meccset. Ehelyett lusta játékkal épphogy tartottuk az 1-0 t. Alves gólja mázli volt, senki nem akart már támadni akkor. Edzői hibának tartom a meccs utolsó 30 percének történéseit, ugyanakkor szerencsésen jöttünk ki belőle, ezt nem vitatom.Tobias88 írta:Hát. Felemás érzéseim vannak. Első félidő taktikailag és teljesítményileg rendben volt. Viszont a 2. a kiállítás és a 11es után iszonyatos. A meccs 0-1 volt, a City megtört, csak támadni kellett volna és 3-4 góllal nyerünk. Erre mit látunk? Messi sétál a labdával pedig tiszta folyosó van előtte. Xavi-Iniesta-Fabregas úgy-szint. Még a meccs se volt eldőlve, nem hogy a párharc. Alves volt az egyedüli akit meg lehetett játszani?
Hááát, azt leszámítva igaz, hogy a City helyzetig sem jutott mert konkrétan 1-0 után 10 emberrel három nem is kicsi helyzetig jutott.noname írta:Megérdemelt győzelem. A kiállítás jogos volt. A tizi nem. Utána viszont egy teljesen szabályos gólt elvettek tőlünk. A City igazi helyzetig el sem jutott(volt egy távoli lövés+pár veszélyes beívelés).
Teljesen megérdemelt győzelem, nyert a jobbik csapat és bevált a taktika is. Megérdemli mindenki a dicséretet, Martino is!
csababarca írta:na kinek milyen emlék ugrott be Neymar passzánál és Alves góljánál?
Hagyjuk már... Valami premium cseh sörrel jön majd a kolléga.visca el barca írta:16167 felhasználó van a fórumon, Csaba drága, ha tescos sörrel számolok, még az is majdnem másfél milla lesz neked...![]()
Nagy makkunk volt... A visszavágón végig 11 emberrel fog játszani a City, ott nem lesz kegyelem...Alcantara írta:Szeretnék olvasni pár mélyreható elemzést itt azoktól, akik szerint gyengék vagyunk, a City 3-4 gólt rúg nekünk.
Szerintem mindenki örül nekiAlcantara írta:Szeretnék olvasni pár mélyreható elemzést itt azoktól, akik szerint gyengék vagyunk, a City 3-4 gólt rúg nekünk.
Én ilyen "ocsmány" győzelemnek is örülök.