Élő közvetítések
-
- Az Év fórumozója 2013
Valahogy nincs kedvem végignézni ezt a meccset. A madridiak szétrúgnak mindenkit, Neymar meg lesérült. 

Sajnos egy ilyen rossz lépés bármikor, bármelyik meccsen előfordulhat.Szuszimester írta:Már nem azért, de elmegy Tata a p...ba, mi bűnbánatért kell pont a mai meccsen játszania Leonak és Neymarnak is? Hideg van, rossz a pálya, és most nesze. Ha ez komoly, akkor nagyon veszélyben a tavasz...
Gondolom úgy volt vele, hogy játsszon egy félidőt.
Közben alves megint kapott egy sallert, a népművészeti cserépedény bíró meg vígan sétálgatott mellette.
Azért egy ilyen tét nélküli meccsen tényleg nem lenne szabad engedni a hentelést.
Na, így ismétlés alapján akkora sárga ez, mint egy ház.
-
- Jugador d'estrella
lehet a tavaszi szezonban sem tudjuk meg, hogyan is muzsikálna a Ney-Leo duó csúcsformában... :S
*Tello, te bűnbánat.. labdát meg kezelni is tudni kéne nem csak futni. Nálam kuka amúgy a gyerek..
*Tello, te bűnbánat.. labdát meg kezelni is tudni kéne nem csak futni. Nálam kuka amúgy a gyerek..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bojankrkic27 2014.01.16. 22:31:47-kor.
- Szuszimester
- Jugador del Barça
Már nem azért, de elmegy Tata a p...ba, mi bűnbánatért kell pont a mai meccsen játszania Leonak és Neymarnak is? Hideg van, rossz a pálya, és most nesze. Ha ez komoly, akkor nagyon veszélyben a tavasz...
Szuszimester
Ezért érdemes volt kezdetni. Egy nyilvánvalóan hentelősnek igérkező meccsen, amikor még eredménykényszerben sem vagyunk, teljesen fölösleges volt a játéka. Már csak Messit kell szétrúgják és meg is vagyunk erre a szezonra. Egy "tét nélküli" meccs miatt.
Simán repkedhetnének a sárgák, de hát mégsem...
Az nem ficam lesz, sajnos, hanem a szalagok.
Sajnos ez nem focipálya, hanem egy birkalegelő..
Az nem ficam lesz, sajnos, hanem a szalagok.
Sajnos ez nem focipálya, hanem egy birkalegelő..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2014.01.16. 22:27:08-kor.
Az gyanúsan bokaficam, 2 hónap pihi 

-
- Jugador d'estrella
remelem nem szakadt a szalag... 

Holnapra kipiheni... 

Visça El Barça!
na [auto_cenzúra]. Neymar lesérűlt ..

-
- Director del Fútbol
na ne már

-
- Az Év fórumozója 2013
Elég hajtós meccs ahhoz képest, hogy gyakorlatilag nincs tétje.
Pinto
szerk.: Neymar?...
Pinto

szerk.: Neymar?...
Nem mert sok kockázatot vállani egyik fél sem...Ez látszott...Egy fokkal többet kezdeményeztünk,viszont minden passznál lehetett érezni hogy csak a biztosat...Jó ez így idegenben az Atletico ellen,úgy hogy elsők maradunk...Azért lélektanilag marha nagy hátrány lett volan ha kikapunk...A Real megha feljön na bummm,buknak majd más meccseket,többet mint mi,közel nem olyan kiegyensúlíozottak továbbra sem...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador d'estrella
Sajnálom, hogy nem sikerült nyerni, de az eredmény teljesen igazságos. Engem elkeserít,hogy egyes játékosunk sokszor nem tudja úgy és olyan sebességben átvenni a labdát ahogy az elvárható!
Összeségében én elégedett vagyok a mutatott játékkal, ugyanis egy hihetetlenül erős és masszív csapat ellen játszottunk! Szerintem jelen pillanatban a kezdő11-e az Atletiocnak talán még a Madridénál is "erősebb". Kicsit csalódott vagyok, hogy nem láttunk egy gólt se de ez nem egy rossz eredmény! Visca!
Összeségében én elégedett vagyok a mutatott játékkal, ugyanis egy hihetetlenül erős és masszív csapat ellen játszottunk! Szerintem jelen pillanatban a kezdő11-e az Atletiocnak talán még a Madridénál is "erősebb". Kicsit csalódott vagyok, hogy nem láttunk egy gólt se de ez nem egy rossz eredmény! Visca!
Jogos az x, ..de jobb meccset vártam
oké, elsők vagyunk 

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Osztom. Gyalázatos.... de az atma is szídhatja joggalDeus írta:Vicc ez a spori
A védelem, főleg Piqué tanári, sőt sztem Pedro se rossz, Ini próbálkozik, de most a középpályán vannak gondok, Alexis azért passzív, mert kb az oldalán nincs támadás, Alvés nem tud feljönni a támadásokkal, ill amikor lenne lehetősége, sem jön, és ez sztem nem véletlen egyik részről sem.
Ha fáradni kezd az Atleti, akkor egyre több lesz a helyzetünk is, és azért ne feledjük, h ez a csapat verte otthon a Madridot, és mi is csak idegenben lőtt góllal tudtuk verni őket a Szuperkupán.
Nem hiszem, hogy annyira gyengék lennénk, mint amilyenről beszélnek itt sokan. Azért ez nem egy Getafe védelem.
Ha fáradni kezd az Atleti, akkor egyre több lesz a helyzetünk is, és azért ne feledjük, h ez a csapat verte otthon a Madridot, és mi is csak idegenben lőtt góllal tudtuk verni őket a Szuperkupán.
Nem hiszem, hogy annyira gyengék lennénk, mint amilyenről beszélnek itt sokan. Azért ez nem egy Getafe védelem.
Ami várható volt,az Ateltico hajt alattomos...Turan meg áhhh...És ezt nem csak a mai meccs alapján mondom,ő mindíg ilyen...A helyi Pepe...De lassan már azon is túltesz...Úgy 2éve nem láttam meccset ahol nem kellett volna eltíltani kb örökre a labdarúgástól...Amúgy zseniális is tud lenni,de ezzel a jellemmel...
És hát igen...Ez a támadósor marha kevés ide...Az szép hogy végigszórták a kis csapatokat,de ez más szint...Sztem jön Neymar rögtön a félidőben...Messi pedig kap fél órát...
Amúgy eddig taps a védelemnek...Illetve visszavonom,mert ilyenkor szoktak elkezdeni lámázni hátul...Eddig jó mondjuk azt...
És hát igen...Ez a támadósor marha kevés ide...Az szép hogy végigszórták a kis csapatokat,de ez más szint...Sztem jön Neymar rögtön a félidőben...Messi pedig kap fél órát...
Amúgy eddig taps a védelemnek...Illetve visszavonom,mert ilyenkor szoktak elkezdeni lámázni hátul...Eddig jó mondjuk azt...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola