Már miért lenne idegenben a visszavágó? Lemaradtam valamiről?Deus írta:És az a legrosszabb, hogy a visszavágó az idegenben lesz, szóval... Csirió... Ha otthon nem tudunk jól megszórni őket, akkor a visszavágó necces lesz.
Barça a Bajnokok Ligájában
Éreztem, hogy ez lesz... évek óta megvan manipulálva a sorsolás.
A Bayern és a Barca a legjobb, így persze, hogy nekik kell odatolni a 2 legerősebbet a 2-es kalapból.
A Bayern és a Barca a legjobb, így persze, hogy nekik kell odatolni a 2 legerősebbet a 2-es kalapból.
Én kifejezetten örülök ennek a párosításnak. Februárra már össze kell állnia annak a csapatnak összességében, amelyik komoly dolgokra aspirál, a City elleni párharc pedig garancia arra, hogy megmutatja, idén mi várható el ettől a Barcelonától.
Ezzel szemben a Madrid ismét úgy futhat neki majd a negyeddöntőnek is, hogy akarja a Tizediket, valós képe arról, hogy mennyi a tényleges esélye, nem nagyon lesz.
Ezzel szemben a Madrid ismét úgy futhat neki majd a negyeddöntőnek is, hogy akarja a Tizediket, valós képe arról, hogy mennyi a tényleges esélye, nem nagyon lesz.
.
- miihii
- KHAL
Na, ezt gyorsan megoldották, h ne kelljen sokáig izgulnunk, ráadásul nem is éppen kedvező lett a dolog a City-vel. Txikiék visszatérnek 
Nem lesz egy sétagalopp...

Nem lesz egy sétagalopp...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
hihetetlen... még a Real kapja meg a maradék legkönnyebbet, és akkor "tökéletes" lesz a sorsolás... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Az úgy korrekt.
Madrid majd megkapja a kozármislenyt vigaszágról...
MU megmegint bemakkolta.
Madrid majd megkapja a kozármislenyt vigaszágról...
MU megmegint bemakkolta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Deus
- Boixos Nois
Haverom most írt SMS -t, hogy mi kaptunk meg a City -et, válaszoltam is neki hogy "áááá, te csak [auto_cenzúra]". Feljövök ide, erre mégis igaza volt... Öcséééém...
Hát nem látok sok jó esélyt a továbbjutásra...
Hát nem látok sok jó esélyt a továbbjutásra...

[auto_cenzúra], mancici...
nah jó, akkor januárban kéretik átesni a hullámvölgyön, mert Pellegrini csapata egyre erősebb lesz
nah jó, akkor januárban kéretik átesni a hullámvölgyön, mert Pellegrini csapata egyre erősebb lesz

Dögöljön meg Figo ott ahol van. Messze a City a legerősebb a 2es kalapból, a 16 csapatból kb 4. legerősebb, vicc
94:39 6 - 1
-
- Llegenda del Barça
Sikerült elsőre a legnehezebb ellenfelet. 

- sörvirsli
- Capitá del Barça
City-Barca!!! 

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Déltől közvetíti a Sport 1, és az Eurosport.csabooo írta:MIkor lesz a sorsolas, es adja valamelyik ado ?
- shutterisland
- Director del Fútbol
nah, egy pici felvezetés a déli sorsoláshoz.
elsők : mu,real,psg,bayern,chelsea,dortmund,atletico,barcelona
másodikok : leverkusen,galata,olympiakos,city,schalke,arsenal,zenit,milan
lehetséges ellenfelek (ugye azonos nemzet és azonos csoport kizáró ok) :
mu : galata,olympiakos,schalke,zenit,milan
real : leverkusen,olympiakos,city,schalke,arsenal,zenit,milan
psg : leverkusen,galata,city,schalke,arsenal,zenit,milan
bayern : galata,olympiakos,arsenal,zenit,milan
chelsea : leverkusen,galata,olympiakos,zenit,milan
dortmund : galata,olympiakos,city,zenit,milan
atletico : leverkusen,galata,olympiakos,city,schalke,arsenal,milan
barcelona : leverkusen,galata,olympiakos,city,schalke,arsenal,zenit
ugye látszik, hogy az mu,chelsea,dortmund,bayern négyes a többiekkel ellentétben 7 helyett csak 5 gárda közül kaphat ellenfelet, azért, mert 2-2 angol és német van a a csoportelsők és másodikok között is.
továbbá le is fedik egymást, hiszen a mu a leverkusen, a chelsea a schalke, a dortmund az arsenal illetőleg a bayern a city előtt végzett a csoportjában, tehát még egy keresztszál ki van húzva.
elsők : mu,real,psg,bayern,chelsea,dortmund,atletico,barcelona
másodikok : leverkusen,galata,olympiakos,city,schalke,arsenal,zenit,milan
lehetséges ellenfelek (ugye azonos nemzet és azonos csoport kizáró ok) :
mu : galata,olympiakos,schalke,zenit,milan
real : leverkusen,olympiakos,city,schalke,arsenal,zenit,milan
psg : leverkusen,galata,city,schalke,arsenal,zenit,milan
bayern : galata,olympiakos,arsenal,zenit,milan
chelsea : leverkusen,galata,olympiakos,zenit,milan
dortmund : galata,olympiakos,city,zenit,milan
atletico : leverkusen,galata,olympiakos,city,schalke,arsenal,milan
barcelona : leverkusen,galata,olympiakos,city,schalke,arsenal,zenit
ugye látszik, hogy az mu,chelsea,dortmund,bayern négyes a többiekkel ellentétben 7 helyett csak 5 gárda közül kaphat ellenfelet, azért, mert 2-2 angol és német van a a csoportelsők és másodikok között is.
továbbá le is fedik egymást, hiszen a mu a leverkusen, a chelsea a schalke, a dortmund az arsenal illetőleg a bayern a city előtt végzett a csoportjában, tehát még egy keresztszál ki van húzva.
- sörvirsli
- Capitá del Barça
ATTENCIÓ!
Ma 00.15 kor (azaz már holnap) a sportklubbon ismétlik a tegnapi meccset!
Ma 00.15 kor (azaz már holnap) a sportklubbon ismétlik a tegnapi meccset!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
-
- Az Év fórumozója 2013
Rob nekem nagyon tetszett, higgadt, pontos, elképesztően érzi a kényszerítőket, a gyors, rövidpasszos játékot kis területen (hiába, nem véletlen, hogy volt canteranókból áll szinte a teljes középpályánk), és elöl is benne van a váratlan, jól látja, hogy mikor kell a kulcspassz, a kiugratás, csak még kicsit pontatlan ezekben az esetben néha, de ezen van még bőven ideje javítani. Szóval jár neki a pacsi.bence-barca írta:Tegnap első gólig tartott a meccsnézésem, aztán elment a netünk, ami egészen máig nem is jött vissza.
A kérdésem a szokványos, mint mindegyik nem látott meccsem után:
Hogy játszottak az ifik? Értem itt Sergi Robertora és Montoyára. Illetve hülye kérdés, h h játszott, de Neymar a góljain kívül mit tudott alkotni? Hogy feküdt neki a fals 9-es poszt?

Monty talán most tolta a legjobban ebben a szezonban, bátran ment előre, ügyesen kapcsolódott be a passzolgatásba a támadóharmadban is, kiosztott egy gólpasszt Neymarnak (bár ott Sánchez volt az, akinek még nagy szerepe volt a gólban), hátul pedig a szokottnál magabiztosabb volt, bár egyszer Samaras csúnyán megszívatta, ha jól emlékszem. (De ez a legjobbakkal is előfordul.

Feküdt neki, mint Ribérynek a fiatal lányok.

-
- Llegenda del Barça
Tegnap első gólig tartott a meccsnézésem, aztán elment a netünk, ami egészen máig nem is jött vissza.
Hogy játszottak az ifik? Értem itt Sergi Robertora és Montoyára. Illetve hülye kérdés, h h játszott, de Neymar a góljain kívül mit tudott alkotni? Hogy feküdt neki a fals 9-es poszt?
- Capon
- Llegenda del Barça
Különösebben egyik lehetséges ellenfelünket sem kerülném el.
Ha akarunk játszani és úgy is megyünk ki a pályára, akkor szinte tök mindegy ki az ellenfél, max a szerencsefaktor szólhat közbe, ha pedig azzal a mentalitással állunk ki, hogy majd a 2. meccsen hazai pályán javítunk, akkor is szinte tök mindegy kit kapunk mert bárkivel megszenvednénk.
A változatosság kedvéért egy Arsenalra számítok ez már egy megszokott slágermeccs lenne.
De még a Cityt is el tudom képzelni. Szerintem e közül a két csapat közül kapunk ellenfelet.
Ha akarunk játszani és úgy is megyünk ki a pályára, akkor szinte tök mindegy ki az ellenfél, max a szerencsefaktor szólhat közbe, ha pedig azzal a mentalitással állunk ki, hogy majd a 2. meccsen hazai pályán javítunk, akkor is szinte tök mindegy kit kapunk mert bárkivel megszenvednénk.
A változatosság kedvéért egy Arsenalra számítok ez már egy megszokott slágermeccs lenne.
De még a Cityt is el tudom képzelni. Szerintem e közül a két csapat közül kapunk ellenfelet.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Chino
- Llegenda del Barça
Természetesen ütni kell, akárki is jön. Az összes csapat ellen akit kaphatunk papíron esélyesebbek vagyunk, viszont itt a 16 között még nyugodtan kaphatnánk gyengébb ellenfelet, mint mondjuk egy City. Előbb-utóbb úgyis elkerülhetetlen egy igazán erős csapat, de legyen az inkább a negyed -vagy elődöntőben. Beüthetnek sérülések, jobban kijöhet a fáradtság az egyik angol ellen, főleg, hogy három fronton kell helyt állnunk.
Ez a 6:1 a legjobbkor jött. Mindenki temette a csapatot meg adta volna el a játékosokat, a fiúk pedig csattanós választ adtak. Neymar is meghallhatta, hogy keveselljük a góljait.
Már az odavágón is jól muzsikált középen, most megerősítette, hogy az aző és nem Cesc posztja. remélem Tata is észreveszi és a Villarreal ellen már ott fogja tolni, Cesc pedig megy vissza a kp-ra.
Ez a 6:1 a legjobbkor jött. Mindenki temette a csapatot meg adta volna el a játékosokat, a fiúk pedig csattanós választ adtak. Neymar is meghallhatta, hogy keveselljük a góljait.
Már az odavágón is jól muzsikált középen, most megerősítette, hogy az aző és nem Cesc posztja. remélem Tata is észreveszi és a Villarreal ellen már ott fogja tolni, Cesc pedig megy vissza a kp-ra.
Forca Barca!!!!
- shutterisland
- Director del Fútbol
ha lebutítjuk, akkor igen, elvileg mindenkit meg kell verni, ha meg akarjuk nyerni.
ha pedig nem butítjuk le, akkor kapjunk csak gyengébb ellenfelet, később úgyis elkerülhetetlen lesz, hogy bayern münchen, real madrid, dortmund vagy chelsea jöjjön szembe.
ráadásul a bajnokság szempontjából sem mindegy, hogy szerdánként a city vagy arsenal ellen toljuk a ki-ki meccseket, vagy esetleg nem kell a teljes fegyverarzenált bevetve kihajtani magát a csapatnak.
kapjunk egy közepeset (leverkusen,schalke,galata), azt csókolom.
ha pedig nem butítjuk le, akkor kapjunk csak gyengébb ellenfelet, később úgyis elkerülhetetlen lesz, hogy bayern münchen, real madrid, dortmund vagy chelsea jöjjön szembe.
ráadásul a bajnokság szempontjából sem mindegy, hogy szerdánként a city vagy arsenal ellen toljuk a ki-ki meccseket, vagy esetleg nem kell a teljes fegyverarzenált bevetve kihajtani magát a csapatnak.
kapjunk egy közepeset (leverkusen,schalke,galata), azt csókolom.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ha mondjuk a Cityvel összekerülnénk, akkor mi lennénk a favoritok, de nagyon komoly esélye lenne az angoloknak. Ha meg választanom kell, hogy az elődöntőben búcsúzzunk, vagy rögtön a csoportkör után, akkor egyértelmű a választás. De a legfontosabb az, hogy a bajnokságban nem lehet hibázni. Ha könnyebb az ellenfél, akkor ott lehet pihentetni. City ellen hazai pályán sem lehetne...Cooh írta:Miét nem jó a tűzzel játszani?
Ez a BL, jobban örülök, amikor két különböző nemzetiségű nagy csapat méri össze az erejét.
Nem pedig humbukk csapat játszik egy jóval erősebbel.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Köszönöm a linket!Barcaman1993 írta:http://livefootballvideo.com/fullmatch" target="_blankCooh írta:Egyedül a Man. City lehet kemény ellenfél.
Kezd össze érni a csapatuk (mégha néha becsúszik egy-két meglepetés a kisebb csapatok ellen).
Itt nem imádkozni kell, hogy elkerüljünk egy erős csapatot!
Ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor mindenkit le kell győzni aki az utunkba áll.
Sajnos a tegnapi meccset nem láttam, de örülök a sikernek és ahogy olvasom, jól is játszottunk.
Youtube Highlights videót meglesek a meccsről.
Ezen az egészet meg tudod nézni.![]()
Persze mindenkit ütni kell, de nem jó a tűzzel játszani. Minél könnyebb az ellenfél, annál jobb. Egy Olympiakosba, vagy egy Schalke-Leverkusen páros egyikébe simán belemennék. Nem tudom, hogy Ti, hogy vagytok vele, de én szinte biztos vagyok benne, hogy összekerülünk majd a Bayernnel. Remélem, hogy ez max. a döntőben fog megtörténni.
Otthon majd megnézem.
Miét nem jó a tűzzel játszani?
Ez a BL, jobban örülök, amikor két különböző nemzetiségű nagy csapat méri össze az erejét.
Nem pedig humbukk csapat játszik egy jóval erősebbel.
- visca el barca
- Presidente del Barça
váááááááh a kedvenc dumám.Cooh írta:Ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor mindenkit le kell győzni aki az utunkba áll.

szitit én sem szertném, a többiek közül bárki jöhet.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...