Élő közvetítések
Sziasztok, hol lehet nézni a neten a meccset?
Neymar....
-
- Director del Fútbol
NNNEEEEEEEEEEYYYYYYMMMMMMMMMMMAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR
Hajrààà....
Na kezdődik...
-
- Director del Fútbol
Félek, hogy sehogy sem sikerül majd gólt szerezni, míg ők találnak valahogyan egyet, utána meg futhatunk az eredmény után. Ne legyen igazam!
VISCA EL BARCA!

VISCA EL BARCA!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Röviden tömören, hajrá, nagyon kíváncsi leszek mit hozunk ki ebből, Cesc-nek hátrafele is sokat kell besegíteni, mert jönni fognak a kontrák.

mind a három hentes a pályán lesz, (Pepe,Ramos,Khedira) és Varane hát ez nem egy könnyen átjátszható négyes az biztos, és én még azt mondtam, hogy a védelmük a gyenge pont...?!
Jobban örültem volna ha Masch helyett Puyol vagy Bartra kezd.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hát a real kezdőjén jobban meglepődtem, mourinhot idező bekkelés+kontra játék lesz madridnál.
Mi játékunk meg nagyon statikus lesz így Cescel....
Veb,Pepe olyan szinten védve van a szövetségnél,hogy az életben nem állítják ki.
Mi játékunk meg nagyon statikus lesz így Cescel....
Veb,Pepe olyan szinten védve van a szövetségnél,hogy az életben nem állítják ki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
ultra defensive real... pepet onnan ki kell állíttatni 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Ez most vagy ötvédős rendszer náluk vagy Pepe vékápé vagy Pepe egyszerűen rá lesz állítva Messire. Érdekes lesz, meglepetésekkel készült mindkét edző.
Előre a győzelemért!
Visca el Barça!
Előre a győzelemért!
Visca el Barça!
-
- aka Game90
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Messi Cesc Neymar.
Bench Barcelona: Pinto, Montoya, Puyol, Song, Sergi Roberto, Pedro, Alexis.
Real Madrid line-up (official): DiegoLopez - Carvajal Varane Pepe Marcelo - Ramos Modric Khedira - Bale Ronaldo DiMaria.
Bench Barcelona: Pinto, Montoya, Puyol, Song, Sergi Roberto, Pedro, Alexis.
Real Madrid line-up (official): DiegoLopez - Carvajal Varane Pepe Marcelo - Ramos Modric Khedira - Bale Ronaldo DiMaria.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ez igy marad... megelégedtek az x-el.
-
- Jugador d'estrella
már megint mi az anyjára vár Tata a cserével ( alexis-pedro, xavi-fabre). Hihetetlen ezt miért kell..
a hang jön hamar, mert gondolom helyszínről van tudósításKash írta:Szegény Neymart szinte leszedik a pályáról...![]()
Csak nálam késik a kép a sport1-en?
-
- Jugador d'estrella
ez találóGareth Tello írta:Ezt a gólt is a letámadásnak köszönhetjük, ez kell ide, nem más.
Azt hittem, elalexisezi Messi, de szerencsére nem.![]()
Kéne még egy a szünetig.

- kennyke04
- Entrenador del Barça
Am csak én prögtem rá nagyon erre, vagy tényleg baromi zavaró a bíró mind sötét meze és sárga lábszárzoknija + emellett eszméletlen rosszul is helyezkedik véleményem szerint, mind a Milanosok, mind mi kerülgetjük, mintha egy adag tehénlepény lenne a pályán...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- Jugador d'estrella
a legnagyobb bajom az, hogy erős csapatok ellen szépen kidolgozott,ötletes támadásokat, helyzeteket nem tudunk felmutatni.
Máról meg annyit, hogy Ini, Xavi csak hátráltat, remélem hamarosan jön Fabre.
Messi az messi. Ez az ember akkor is jól csinálja ha rosszul ( lsd. gól, elcsetlette-botlotta a végét, de neki ez sem gond).
Alexis: bárcsak védő lenne... ( egyébként csak az átlag formáját hozza, nincs vele baj, csak a helyzeteit nem rúgja be, és mindig vissza passzol
Máról meg annyit, hogy Ini, Xavi csak hátráltat, remélem hamarosan jön Fabre.
Messi az messi. Ez az ember akkor is jól csinálja ha rosszul ( lsd. gól, elcsetlette-botlotta a végét, de neki ez sem gond).
Alexis: bárcsak védő lenne... ( egyébként csak az átlag formáját hozza, nincs vele baj, csak a helyzeteit nem rúgja be, és mindig vissza passzol

Neymar zsinórban a 10. helyzetét hagyja ki kb, miközben Brazil mezben mindet berúgná. Ez olyan Pedro effektus
94:39 6 - 1