Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Inkább S. Robertot nézegetném, hozna valami újítást, lendületet a középpályára.kamcore írta:Annyi a gáz, hogy ha jönne Ini Xavi helyett nem biztos hogy minőségben javulnánk. Talán egy Busit megnéznék az öreg helyett.

Inkább ő ívelje be, mint Alvesbojankrkic27 írta:egy észrevétel: egyáltalán nem értem, hogy Xavi barátunk miért áll oda a szabadrúgásokhoz.... szerintem kb az elmúlt 5 évben 2, maximum 3 szabadrúgásgólt lőtt... köze nincs a műfajhoz! ezt ott senki nem látja???? :S
Perez papa keze mindenhova elér...1 este 2 bírót fizetett le.Deus írta:Mi van ezzel a sporival? Jogos tizit nem adott meg.
Előbb pont azt csinálta..a nigga csávó bexopatta Adriánót meg pikét és Bartra tisztázott.Tobias88 írta:Eljutottunk oda hogy Bartra is gyorsabb és jobban védekezik mint Pique... Viszont arra szerintem nem képes, hogy Pique hibáit kijavítsa mint Masche szokta, hogy 1.5 ember munkáját végzi
Tobias88 írta:Eljutottunk oda hogy Bartra is gyorsabb és jobban védekezik mint Pique... Viszont arra szerintem nem képes, hogy Pique hibáit kijavítsa mint Masche szokta, hogy 1.5 ember munkáját végzi