Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell rögtön vágóhidra vinni, az is lehet, hogy valami probléma merült föl Messinél, ez az optimista véleményem.19Messi19 írta:Azt megértem, hogy 6-0ás eredménynél lekapja Messit. De egy gólos hátrányban? Ennek mi értelme van? Egyelőre nagyon nem tetszik "Tata" munkássága. Attól függetlenül ez a véleményem, hogy ez csak a második tétmeccse.
megértelek, az igazi férfi nem sír.recrea írta:
Ez a sok sirankozás kikészít...köze nincs az Atmanak a meccshez, lőttek egy mázlis gólt, 25 méteren védekeznek és szétrúgnak minket...nagy dicsőség.
igen én is erre gondoltam mivel hiába volt sérülés ami vagy rendbe jött vagy nem, azon a sok sz*r gálameccsen meg minden felesleges sörmeccsen Messinek kötelező volt játszani ha jól tudom még szerződésbe is volt foglalva hogy neki játszani kell.. itt az eredménye valószínülegsörvirsli írta:Ennyit arról,hogy Messinek nincs semmi baja...![]()
Lefogadom,hogy a tavaszi combsérülése megint kiújult, vagy teljesen el sem múlt még azóta sem.
azzal a résszel tökéletesen egyetértek, hogy nincs közük a meccshez, de az a baj, hogy nekünk sincs. egyik csapatnak sincsenek igazából helyzeteik, ők egyet jól végigvittek, nekünk ami volt az meg kihagytuk.recrea írta: Ez a sok sirankozás kikészít...köze nincs az Atmanak a meccshez, lőttek egy mázlis gólt, 25 méteren védekeznek és szétrúgnak minket...nagy dicsőség.
Ilyen lesz*rom hozzáállással hozza is le! Ez volt a baj Titonál, hogy Messi még akkor is játszott, amikor nem kellett volna. Az első lépés a Messi-függőség leküzdése felé. Csak nehogy túlságosan is leszokjunk róla..Messithebest írta:Messit miért hozta le Martino