Szerintem összekevered Sánchezzel.StickyFingaz írta:Pedronak rejtett szuper képességei vannak...nem hiszem el,hogy ezt senki sem látja.Ma lő 4 gólt.Erre nagyobb összegű ugandai sillingbe mernék fogadni.
Plusz minek játszott akkor Münchenben 90 percet, ha nem bírjavisca el barca írta:miután a 7végén játszott, tul nagy serulese nem lehet. ergo a klubnál sem hisznek a tovabbjutasban és inkabb nem eroltetik. teljesen egyételmu
Én annak is örülnék ha négyszer hozzá kerülne a labda az egész meccsen és azt át tudná venni!StickyFingaz írta:Nyugavér.Pedro mesternégyes + a hosszabbításban az addigra beálló Alexisról bepattan egy labda.
Hát az remek...Replay írta:Azt irják, nincs 100%-os állapotban, maximum 45 percet tud vállalni. Akkor ennyit erről.
Gareth Tello írta:Ez mi???
Valdés, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Song, Xavi, Iniesta, Villa, Cesc i Pedro.
MESSI???
Azt irják, nincs 100%-os állapotban, maximum 45 percet tud vállalni. Akkor ennyit erről.Gareth Tello írta:Ez mi???
Valdés, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Song, Xavi, Iniesta, Villa, Cesc i Pedro.
MESSI???
akkor sem lehet úgy felugrani ahogy ő tette. nem kalimpálok a kezemmel a vakvilágba. van olyan bíró aki befújta volna tizinek.JOseppe írta:Pontosan!!!Alexisé szerintem sem volt szándékos, ha jól tudom egy szöglet után pattant véletlenül a fejéről a kezére.Replay írta:Ez is igaz, bár mintha úgy emlékeznék, csak az egyik kezezés volt a tizenhatoson belül, nem?visca el barca írta:ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...
Pontosan!!!Alexisé szerintem sem volt szándékos, ha jól tudom egy szöglet után pattant véletlenül a fejéről a kezére.Replay írta:Ez is igaz, bár mintha úgy emlékeznék, csak az egyik kezezés volt a tizenhatoson belül, nem?visca el barca írta:ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...
Ez is igaz, bár mintha úgy emlékeznék, csak az egyik kezezés volt a tizenhatoson belül, nem?visca el barca írta:ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...
ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...Replay írta:Mondjuk ehhez kellett a végső soron 3 gólt eredményező birói teljesitmény is.
Bár valószinüleg a biró hibái nélkül sem úsztuk volna meg egy góllal.
Nem elég, hogy rosszabb formában vagyunk, meghatározó játékosok hiányoznak, ráadásul mi nem számithatunk ilyen szintü birói segitségre sem. Minden mellettük szól, ők azért sokkal tapasztaltabbak, mint pl. a Dortmund, nem fognak annyira berezelni.
Mondjuk ehhez kellett a végső soron 3 gólt eredményező birói teljesitmény is.Boixos írta:nagyon sajnálom, h az első meccs "teljesítményével" sikerült majdnem teljesen érdektelenné tenni a visszavágót.
Korszak és stílus halála biztosan nem, ahhoz azért egy meccs vagy kiesés a BL-ből kevés, ahhoz hosszabb tendenciák kellenek. Motivációs problémák viszont egyértelműen igen, de nem a Bayern meccsel kezdődtek hanem már hónapokkal előbb.mess2009 írta:még egy dologra fény derül ma este: itt és szerte a világon elemeztük a bajokat, hibákat hiányosságokat, volt aki egy korszak végét látta, volt aki nem, volt aki a stílus haláláról beszélt, volt aki a motiváció hiányáról, voltak akik a Német futbal új diadalmenetét jósolták mondván övék az európai hegemónia... nos tegnap (bármennyire utálom őket) a Madrid azt mutatta meg, hogy azért nem oda buda! remélem ennyit mi is tudunk mutatni és eldobhatjuk a 4:0 utáni okoskodásunk nagyrészét.