Barça a Bajnokok Ligájában
- Subinho
- Director del Fútbol
nagyon nem örülök!!! a Real-t, vagy a Dortmund-ot szerettem volna. A Bayern-t meg a döntőben... ez a lehető legrosszabb!!!
a Bayern nagyon jó formában van, nagyon nehéz meccs lesz, egyáltalán nem biztos a továbbjutás, sőt!!! a Real meg úgyis behúzza a Dortmund elleni meccset és ne hozza most senki fel a csoportmeccseket, mert az teljesen más. a döntőben meg 1 meccsen a Real ellen elég gáz lenne. jobb lett volna velük a 4 között... nekik a liga elment, ezerrel erre fognak hajtani és sajna az utóbbi klasszikusokat elnézve... emiatt jobb lett volna 2 meccses párharc, és a Camp Nouban... egyébként nagy összeggel meg kellett volna tenni, mert ez volt a legvalószínűbb....
a Bayern nagyon jó formában van, nagyon nehéz meccs lesz, egyáltalán nem biztos a továbbjutás, sőt!!! a Real meg úgyis behúzza a Dortmund elleni meccset és ne hozza most senki fel a csoportmeccseket, mert az teljesen más. a döntőben meg 1 meccsen a Real ellen elég gáz lenne. jobb lett volna velük a 4 között... nekik a liga elment, ezerrel erre fognak hajtani és sajna az utóbbi klasszikusokat elnézve... emiatt jobb lett volna 2 meccses párharc, és a Camp Nouban... egyébként nagy összeggel meg kellett volna tenni, mert ez volt a legvalószínűbb....
Nem verhetetlen a Bayern, de nekünk nagyon sokat kell javulni, mert ebben az évben a Milan elleni visszavágót leszámítva nagyon gyatrán játszunk a fontos meccseken.
Az ellenfeleink közül egyébként a Bayernt tartom a legerősebbnek, viszont nekünk talán a Real a legkedvezőtlenebb ellenfél, hisz az utóbbi időkben rendre megfognak minket. A Bayern stílusa alapvetően sokkal jobban fekszik nekünk, persze nem a mostani formánkat tekintve, mert az semmire nem elég, de ha mindkét meccsre felszívjuk magunkat, mint a Milan ellen, akkor továbbmehetünk.
Az ellenfeleink közül egyébként a Bayernt tartom a legerősebbnek, viszont nekünk talán a Real a legkedvezőtlenebb ellenfél, hisz az utóbbi időkben rendre megfognak minket. A Bayern stílusa alapvetően sokkal jobban fekszik nekünk, persze nem a mostani formánkat tekintve, mert az semmire nem elég, de ha mindkét meccsre felszívjuk magunkat, mint a Milan ellen, akkor továbbmehetünk.
Ez pedig a nagyobbik...kanty írta:Ez igaz is lenne, ha 2009-2011-et írnánk. Az elmúlt két évben az igazán fontos meccseken hányszor játszott a Barca "jól"?Nem Ede72 írta:
Ez egy baromság...ennek a Barcának senki más nem ellenfele csak saját maga. Ha jól játszanak (pl Milan 4-0) akkor a Münchennek esélye sincs, viszont ha olyan rosszul,mint a PSG ellen, akkor lehet keresnivalójuk..de csak akkor.
- albicelesteX
- A Vadász
Én is erre utaltam...a Milan elleni meccs óta,mondj egy hasonlót, a Mallorca ellenit ne,mert az nem mérvadó.A PSG ellen is necces volt és ha úgy játszunk mint a franciák ellen akkor az kevés lesz.Én bízok a csapatban,írtam,hogy 50-50,de szerintem az nagyobb baromság,ha leírjuk a Bayern-t,jók nagyon,jó a forma,a Bajnokság meg van nekik csak erre fognak koncentrálni...Vigyázni kell,pörögni.a labda eldugása kevés lesz,ráadásul a védelmünk se a legbiztosabb ők meg igen jól használják ki a hibákat,helyzeteiket.

Ez igaz is lenne, ha 2009-2011-et írnánk. Az elmúlt két évben az igazán fontos meccseken hányszor játszott a Barca "jól"?Nem Ede72 írta:
Ez egy baromság...ennek a Barcának senki más nem ellenfele csak saját maga. Ha jól játszanak (pl Milan 4-0) akkor a Münchennek esélye sincs, viszont ha olyan rosszul,mint a PSG ellen, akkor lehet keresnivalójuk..de csak akkor.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2013.04.12. 13:22:26-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
SÁRGA LAPOK:
utána néztem uefa.com-on
Ezek szerint akiknek sárgájuk van:
Alves 1
Piqué 2
Mascherano 1
Alba 1
Busi 1
Pedro 1
Adriano 1
Ezek közül ki nem játszat emiatt?
utána néztem uefa.com-on
Ezek szerint akiknek sárgájuk van:
Alves 1
Piqué 2
Mascherano 1
Alba 1
Busi 1
Pedro 1
Adriano 1
Ezek közül ki nem játszat emiatt?
Ez egy baromság...ennek a Barcának senki más nem ellenfele csak saját maga. Ha jól játszanak (pl Milan 4-0) akkor a Münchennek esélye sincs, viszont ha olyan rosszul,mint a PSG ellen, akkor lehet keresnivalójuk..de csak akkor.albicelesteX írta:Ennek a párharcnak nem a BArca a favoritja minimum 50-50 de lehet a Bayern esélyesebb...nem vagyok negatív ezek a tények.Az hogy nem fekszik a németeknek a Barca stílusa az szerintem nem állja meg a helyét mert mi is ez a stílus a labdabirtoklás?Az kevés lesz a PSG ellen is kevés volt.Elég,ha kétszer elmennek.Nekem rossz előérzésem van,aztán ne legyen igazam,de szerintem a Bayern megy tovább,mert jelenleg jobb formában vannak....
Ez a kisebbik baj....Deus írta:Most viccelsz? Nagyon más volt az a Bayern, mint a mostani...nonomo írta:Én még emlékszem a Bayern elleni 4-0-ra. Azt mondják a történelem ismétli önmagát.
A világvége hangulatot én sem értem. Nagyon erősek a bajorok az tény, de korántsem lehetetlen kiejteni őket. Ki kell menni a pályára és harapni kell. Most nagyon nem fog beleférni, ha az odavágót befűzetett óvodások módjára hozzuk le.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- salas9
- Entrenador del Barça
Az egy dolog, hogy előző mérkőzésen nem kaptak. Én ezeket a hivatalos oldalakról szedtem le, és ezek szerint Adriano nem játszhat egyedül eltiltás miatt, míg 2 sárgával (vagyis egyel az eltiltást érő 3. előtt) Piqué, Jordi Alba és Song rendelkezikvisca el barca írta:ez biztos h nem jó, mert az előző meccsen sem piqué, sem alba, sem song nem kapott sárágt. mint ahogy a bajoroknál lahm és dante sem.a többi stimmel
(mert ugye konkrétan az eltiltottak érdekeltek)

Azért pár embert megkérdeznék, hogyan látták 1 hónapja az esélyeket, amikor az Arsenal lefocizta otthon a Bayernt, mi meg parkolópályára tettük a Milant.
Minden meccs más és más, csak az a 180 perc fog számítani, semmi több. Teljesen mindegy, ki hogyan játszott a múltbeli meccseken. Abban is biztos vagyok, ha a Bayern választhatott volna, minket rakott volna a harmadik helyre.
Minden meccs más és más, csak az a 180 perc fog számítani, semmi több. Teljesen mindegy, ki hogyan játszott a múltbeli meccseken. Abban is biztos vagyok, ha a Bayern választhatott volna, minket rakott volna a harmadik helyre.
Nem kell itt túlizgulni, ennek a Bayernnek nem túl jó a védelme, van esélyünk bőven, csak nem szabad tötyi-mötyizni odavágón.
- albicelesteX
- A Vadász
Ennek a párharcnak nem a BArca a favoritja minimum 50-50 de lehet a Bayern esélyesebb...nem vagyok negatív ezek a tények.Az hogy nem fekszik a németeknek a Barca stílusa az szerintem nem állja meg a helyét mert mi is ez a stílus a labdabirtoklás?Az kevés lesz a PSG ellen is kevés volt.Elég,ha kétszer elmennek.Nekem rossz előérzésem van,aztán ne legyen igazam,de szerintem a Bayern megy tovább,mert jelenleg jobb formában vannak....

Én még emlékszem a Bayern elleni 4-0-ra. Azt mondják a történelem ismétli önmagát. 

Azért azt ne felejetsük el, hogy a Bayern akár az egész csapatot is pihentetheti, lévén nekik már meg van a bajnokság.
Nálunk ez még nem megy, sajnos. Fizikálisan ők sokkal inkább a topon lesznek, lelkileg, agyilag sokkal jobban rá tudnak hangolódni a meccsre.
Szóval szerintem 60-40 a továbbjutás a Bayern számára.
Sajnos az a baj, hogy kiszámíthatatlan, hogy milyen játékkal rukkolnak elő a fiúk. Egyik meccsen gáláznak, a következőn meg bénáznak. Nem tudom, hogy ennek mi az oka, de ez nagyon nem jó így.
A Bayern tuti, hogy nekünk fog esni, mint tót az anyjának. Mi meg általában az első negyed órát rendre bealusszuk.
SÁRGA LAPOK:
sajna már én is megkavarodtam. Ez mit jelent? Ki lehet ott a németek ellenni meccsen?
Nálunk ez még nem megy, sajnos. Fizikálisan ők sokkal inkább a topon lesznek, lelkileg, agyilag sokkal jobban rá tudnak hangolódni a meccsre.
Szóval szerintem 60-40 a továbbjutás a Bayern számára.
Sajnos az a baj, hogy kiszámíthatatlan, hogy milyen játékkal rukkolnak elő a fiúk. Egyik meccsen gáláznak, a következőn meg bénáznak. Nem tudom, hogy ennek mi az oka, de ez nagyon nem jó így.
A Bayern tuti, hogy nekünk fog esni, mint tót az anyjának. Mi meg általában az első negyed órát rendre bealusszuk.
SÁRGA LAPOK:
sajna már én is megkavarodtam. Ez mit jelent? Ki lehet ott a németek ellenni meccsen?
Jobb lett volna a Realt kapni, de várható volt, hogy őket be akarják nyomni a döntőbe. Mindegy.
Verni fogjuk a Bayern-t, a döntőben meg jöhet a Dortmund.
Verni fogjuk a Bayern-t, a döntőben meg jöhet a Dortmund.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez biztos h nem jó, mert az előző meccsen sem piqué, sem alba, sem song nem kapott sárágt. mint ahogy a bajoroknál lahm és dante sem.salas9 írta:A bajoroknál Dante, Lahm és L.Gustavo van 2 sárgánál, nálunk pedig Piqué, Jordi Alba és Songvisca el barca írta:vmelyik nagy statisztikus a forumrol leirhatná kik az eltiltottak itt is ott is. mandzukicot és adrianot tudom.

(mert ugye konkrétan az eltiltottak érdekeltek)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- salas9
- Entrenador del Barça
4 sárgás nincs szerencsére. Piqué, Jordi Alba és Song van 2 sárgánál, Mascherano, Adriano és Pedro van 3-nál de közülük Mascherano és Pedro letöltötte már, Adriano pedig most fogja.Deus írta:A 4 sárgások ha jól emlékszem Mascherano is Piqué?
A sérültek engem is érdekelnének... Messi biztosan fel fog épülni, ám hátulra a Mascherano, Adriano, Puyol hármasból jó lenne ha valaki felépülne

- visca el barca
- Presidente del Barça
alap esetben ennek én is örülnék, viszont elnézve a teljesen színvonaltalan védelmünket, jobban örültem volna egy cselzi kalibernek aki nem támad. ha a középpálya nem bírja a labdát tartani, és nem lesz brutális labdabirtoklásunk a bayern kegyetlenül át fog rajtunk rohanni.Barcaman14 írta:otthon nem fog sündisznóállásba beállni.
ha pedig az idén többnyire bemutatott jo az x mentalitással játszunk biztos h megvernek minket, senkinek ne legyen kétsége.
márpedig mindig bizakodunk h a srácok majd 110%-on pörgünk, aztán látjuk h mi a vége. érdektelen lötyögés, egészen addig amig nem ég a ház. senkinek ne legyen kétsége, most is ez lesz. idegenen jó esetben x, rosszabb esetben 1, vagy akár két gólos vereség, aztán otthon beindul a turbó foci, ami meg már egy ilyen kaliberu csapat ellen totális orosz rulett
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Eléggé pesszmista vagyok...
Még ha a Bayern ellen túl is jutunk akkor ott lesz a Real a döntőben, akik ellen szerintem eléggé rossz az idei mérlegünk.
Persze, nem becsülöm alá a BVB-t de a Real mindent megtesz a 10-ért....
Ami jó, hogy a legjobb 4 között csupa olyan csapat van akiknek a játéka nekünk fekszik. Mert ezek olyan csapatok akik szeretnek játszani.
Igen ám...de idén a védelmünk miatt a játszó csapatok ellen legalább 2 gólt bekapunk
Még ha a Bayern ellen túl is jutunk akkor ott lesz a Real a döntőben, akik ellen szerintem eléggé rossz az idei mérlegünk.
Persze, nem becsülöm alá a BVB-t de a Real mindent megtesz a 10-ért....
Ami jó, hogy a legjobb 4 között csupa olyan csapat van akiknek a játéka nekünk fekszik. Mert ezek olyan csapatok akik szeretnek játszani.
Igen ám...de idén a védelmünk miatt a játszó csapatok ellen legalább 2 gólt bekapunk

- Deus
- Boixos Nois
A Bayern elleni odavágónál csak Adriano fog hiányozni, ha jól gondolom. Illetve mi a helyzet a sérültekkel?
Ha az odavágó alatt a 4 sárgások megkapják az 5. -et, akkor nem játszhatnak a visszavágónál... Ördögi kör...
A 4 sárgások ha jól emlékszem Mascherano is Piqué?
Szerk:

Ha az odavágó alatt a 4 sárgások megkapják az 5. -et, akkor nem játszhatnak a visszavágónál... Ördögi kör...
A 4 sárgások ha jól emlékszem Mascherano is Piqué?
Szerk:
salas9 írta:A bajoroknál Dante, Lahm és L.Gustavo van 2 sárgánál, nálunk pedig Piqué, Jordi Alba és Songvisca el barca írta:vmelyik nagy statisztikus a forumrol leirhatná kik az eltiltottak itt is ott is. mandzukicot és adrianot tudom.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2013.04.12. 12:55:30-kor.

- salas9
- Entrenador del Barça
A bajoroknál Dante, Lahm és L.Gustavo van 2 sárgánál, nálunk pedig Piqué, Jordi Alba és Songvisca el barca írta:vmelyik nagy statisztikus a forumrol leirhatná kik az eltiltottak itt is ott is. mandzukicot és adrianot tudom.