Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Barça B
Rinku (remélem jól írom), kedves Barcás barátom, Te Barca szurkoló vagy, vagy nem?
Szerinted a fél csapat analfabéta és nulla. Siralmas!!!! Ha ez a véleményed, elfogadom, de nem kellene megosztani másokkal, legalábbis ezen a fórumon nem. Értem Én, hogy maradjunk realisták, de a TE gondolataid már-már felháborítóan pesszimisták. Sajnálom, hogy ilyen emberek mondják magukat szurkolónak.
Szerinted a fél csapat analfabéta és nulla. Siralmas!!!! Ha ez a véleményed, elfogadom, de nem kellene megosztani másokkal, legalábbis ezen a fórumon nem. Értem Én, hogy maradjunk realisták, de a TE gondolataid már-már felháborítóan pesszimisták. Sajnálom, hogy ilyen emberek mondják magukat szurkolónak.
Sovány vígasz:
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... et-2233997
Sajnos ettől a lesgól még gól marad.
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... et-2233997
Sajnos ettől a lesgól még gól marad.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én Messi kiesése miatt kevésbé aggódom. Hagyni kell regenerálódni, hogy 100%-osan térhessen vissza, a PSG-t hazai pályán nélküle is meg kellene vernünk legalább egy góllal. A neccesebb dolog Masch kidőlése. Piqué párját nagyon nehéz lesz megtalálni, inkább Song vagy Bartra lehetne jobb megoldás. Egyszerűen nem szabad engedni, hogy Ibra labdához érjen. Ha középen jó szűr Busi és Songot rátapasztják a svédre talán meg lehet oldani, hogy ne kerüljön helyzetbe, a gond azonban, hogy még ott van egy Lavezzi.
Szóval nehéz dolog.
Abból a szempontból viszont előnyben vagyunk, hogy nem kell annyira rettegni attól, hogy esetleg bekapunk egy gólt és már 4-et kell rúgni. Sajnos njagy az esély rá, hogy megzörgetik a hálónkat, de általában abból jól szoktunk kijönni, hogy mindegy mi történik csak eggyel többet rúgjunk. Silva sem lesz 100-as és ki is kell nyílniuk ez pedig nekünk kedvez. Ha minimális különbséggel is de hozni fogjuk a meccset.
Szóval nehéz dolog.
Abból a szempontból viszont előnyben vagyunk, hogy nem kell annyira rettegni attól, hogy esetleg bekapunk egy gólt és már 4-et kell rúgni. Sajnos njagy az esély rá, hogy megzörgetik a hálónkat, de általában abból jól szoktunk kijönni, hogy mindegy mi történik csak eggyel többet rúgjunk. Silva sem lesz 100-as és ki is kell nyílniuk ez pedig nekünk kedvez. Ha minimális különbséggel is de hozni fogjuk a meccset.
Forca Barca!!!!
szerintem a real ellen pont, hogy meggyőző volt adriano, nagyon kellett a gyorsasága, sok szituációt már azzal megoldott, hogy nem tudták olyan simán lefutni, mint puyolt vagy piquét. az egyetlen negatívum az volt, hogy nem érezte a mozgásokat, és ezért az egyik lesre állításnál beragadt, amiből gólt is lőttek. azon kívül viszont lehet tényleg ő lenne a jó megoldás.
a többivel viszont egyetértek. busquets középre kéne, de nagyon, song mellett csak az szól, hogy ő fizikailag elbírna ibrával, bartra meg ügyes ügyes, de egy ilyen zseni félek, hogy megenné és elmenne a meccs rajta.
a többivel viszont egyetértek. busquets középre kéne, de nagyon, song mellett csak az szól, hogy ő fizikailag elbírna ibrával, bartra meg ügyes ügyes, de egy ilyen zseni félek, hogy megenné és elmenne a meccs rajta.
- Chino
- Llegenda del Barça
Azért Adrianot merész lenne, csak most foltozták össze, 0 meccsel a lábában necces. A Real ellen sem volt túl meggyőző így pedig pláne rizikós.
Busival nyugodtabb lennék, de iszonyatosan hiányoznának a labdaszerzései és a támadások indítása.
Song talán fizikálisan jobban fel tudná venni a versenyt Ibráékkal viszont borzasztó bizonytalan hátul, Bartra pedig jó teljesítménnyel rukkolt elő a Mallorca ellen, de a PSG nem a spanyol liga kiesőjelöltje.
Mindenki mellett vannak pro/kontra érvek, reméljük Tito jól választ.
Amúgy Silváról van valamai hír? Felépül a visszavágóra?
Busival nyugodtabb lennék, de iszonyatosan hiányoznának a labdaszerzései és a támadások indítása.
Song talán fizikálisan jobban fel tudná venni a versenyt Ibráékkal viszont borzasztó bizonytalan hátul, Bartra pedig jó teljesítménnyel rukkolt elő a Mallorca ellen, de a PSG nem a spanyol liga kiesőjelöltje.
Mindenki mellett vannak pro/kontra érvek, reméljük Tito jól választ.
Amúgy Silváról van valamai hír? Felépül a visszavágóra?
Forca Barca!!!!
- salas9
- Entrenador del Barça
Ez még a Párizsi mérkőzés előtt készültVakmacska írta:Szerintem Messi is ott lesz a visszavágón, ha már ilyenekre ráveszik őt...

Szerintem Messi is ott lesz a visszavágón, ha már ilyenekre ráveszik őt:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ce6P0hPdi8
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ce6P0hPdi8
Adriano kezdésében csak egy veszély van: rendkívül sérülékeny az izomzata.
Nem lenne jó, ha egy ilyen fontos meccsen egy csere "menne a levesbe" viszonylag korán.
Nem lenne jó, ha egy ilyen fontos meccsen egy csere "menne a levesbe" viszonylag korán.
-
- Az Év fórumozója 2013
Katalán lapinformációk szerint a Barça egyik szóvivője már meg is kereste Kuipers urat pár ötszáz eurós bankjegy kíséretében, úgyhogy megvan a továbbjutás.ab1daL írta:Bjorn Kuipers fogja vezetni a szerdai PSG elleni meccsünket. Tavaly ő fújta a Milan elleni visszavágón a sípot.
Én még mindig Bartrának örülnék a legjobban, ha nem ő, akkor talán lehet Adriano is.Alcantara írta:...
Nem tudom egyedül vagyok vajon a következő dilemmával: Szerintem Adriano fog kezdeni középen, azért "pörgetik" a híreket a gyors gyógyulásról. Esetleg, ha nem kapna engedélyt a játékra az orvosoktól, akkor Bartra lesz helyette. Nyilván nem véletlen, hogy szombaton végigjátszotta a meccset.
Jobb is lenne mindkét verzió, mint Busi, mert neki szűrőben kulcsszerep fog jutni.
Song nyilván felejtős egy ilyen meccsen mindkét poszton.
Jobb is lenne mindkét verzió, mint Busi, mert neki szűrőben kulcsszerep fog jutni.
Song nyilván felejtős egy ilyen meccsen mindkét poszton.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A lényeg, hogy legyen Messi. Ha lesz, akkor itt porrá verhetjük ezt a PSG-t. De jó is lenne. Becseszne egy hasonló meccs, mint ami a Mallorca ellen volt.
Nem valószínű.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Már várom Mourinho nyilatkozatát...ab1daL írta:Bjorn Kuipers fogja vezetni a szerdai PSG elleni meccsünket. Tavaly ő fújta a Milan elleni visszavágón a sípot.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gondolod hogy van esely jegyet szerezni egy ilyen meccsre? ha igen, hogyan?domi1991 írta:Sziasztok.Lehet h még korai erröl beszélni,de ha Barca továbbjut a PSG ellen(reméljük h igy lesz),akkor én szeretnék elmenni az elödöntöre.Utitársat keresek Barcelonába.Még nem voltam soha meccsen,és ha ketten vagy többen mennénk mégis jobb lenne.Elöször arra gondoltam h bajnokira megyek,de ha már van esélyem menni akkor ráteszem még azt a +100 eurot inkább erre.Irjon akit érdekel..
Ezekhez azért hozzátartozik az a nem elhanyagolható tény, h Alexis (valami hihetetlen módon amúgy) egy meccsen kb. kétszer kerül gólhelyzetbe, míg Villa három meccsen egyszer, mondjuk még így is több gólt lő. Mindenképp raknám centerbe.Mihu írta:Így van. Míg Villa 10 helyzetéből 7et berúg, Alexisnél ugyan ez a szám 2. A Milan ellen is egy helyzete volt Davidnak, be is verte, ráadásul nem is akárhogy...nagy önbizalomra vall, hogy egy alapjában véve jobblábas játékos ballal, ilyen meccshelyzetben elverte a hosszúba...Barcaman14 írta:
Ez teljesen egyértelmű, de ha ziccerbe kerül, akkor talán Messi mellett ő az az ember, akiben a leginkább bízhatunk. Rutinos és zsigereiben van a gólszerzés.
Ha Messi játszik, menne középre és/vagy kissé jobbra, Alexis balra, Villa centerbe, Alves meg tolná az egész jobbost. Ha Messi nem játszik, menjen helyette Cesc.
Hátul kíváncsi vagyok. Én nem vinném hátra Busit, jobb megoldásnak tartom Adrianot, Abidalt, de még Bartrat (ha már van középső védőnk) is középre. Engem Song egyáltalán nem győzött meg, igaz nem is járok edzésre, mert amúgy ritkán látni.
Ha ugyanazzal a mentalitással lépünk pályára, mint a Milan vagy Mallorca ellen, nem lehet gond.
Ráadásul a bíróküldés sem rossz. Kevés szitut láttam, amikor befújják tizinek azt, amit ő befújt Puyolnak.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Bjorn Kuipers fogja vezetni a szerdai PSG elleni meccsünket. Tavaly ő fújta a Milan elleni visszavágón a sípot.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Mihu
- Director del Fútbol
Így van. Míg Villa 10 helyzetéből 7et berúg, Alexisnél ugyan ez a szám 2. A Milan ellen is egy helyzete volt Davidnak, be is verte, ráadásul nem is akárhogy...nagy önbizalomra vall, hogy egy alapjában véve jobblábas játékos ballal, ilyen meccshelyzetben elverte a hosszúba. Mindenféleképpen kezdetném a franciák ellen. Nem az odavágóból kell kiindulni, mert ott az egész csapat gyenge volt. Betudható ez a szokásos odavágós taktikának, hozzáállásnak. Otthon máshogy fogunk játszani. Többet fogunk támadni, és jobban kézben fogjuk tartani az irányítást. Így a csatároknak is több helyzetük lesz.Barcaman14 írta:Ez teljesen egyértelmű, de ha ziccerbe kerül, akkor talán Messi mellett ő az az ember, akiben a leginkább bízhatunk. Rutinos és zsigereiben van a gólszerzés.Mihu írta:Villa jelenleg nem gollovo feladatokat lat el, hanem teruletet nyit a tobbieknek azzal , hogy lekoti a ket kozepso vedot, vagy legalabbis az egyiket mindenkepp. Meg lehet nezni hogy a ket Milan meccs kozul melyiken volt tobb terulete Messinek...es persze hogy 3ast kap, hiszen helyzetbe se kerul, golt nem rugott, igy nyilvan le fogjak huzni, "lathatatlan volt" cimszo alatt. Viszont ezzel, hogy Ő 3ast kap, a tobbieknek megteremti a lehetoseget, hogy ne 5ost, hanem 7-8ast kapjanak.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ez teljesen egyértelmű, de ha ziccerbe kerül, akkor talán Messi mellett ő az az ember, akiben a leginkább bízhatunk. Rutinos és zsigereiben van a gólszerzés.Mihu írta:Villa jelenleg nem gollovo feladatokat lat el, hanem teruletet nyit a tobbieknek azzal , hogy lekoti a ket kozepso vedot, vagy legalabbis az egyiket mindenkepp. Meg lehet nezni hogy a ket Milan meccs kozul melyiken volt tobb terulete Messinek...es persze hogy 3ast kap, hiszen helyzetbe se kerul, golt nem rugott, igy nyilvan le fogjak huzni, "lathatatlan volt" cimszo alatt. Viszont ezzel, hogy Ő 3ast kap, a tobbieknek megteremti a lehetoseget, hogy ne 5ost, hanem 7-8ast kapjanak.
Nem rossz elképzelés az sem, hogy Cesc kezdjen elől, ahogy a Mallorca ellen is, Messi pedig csereként adjon lökést a csapatnak. Így azért Villa is szabadabban mozoghatna, nem hinném, hogy Cescet olyan szinten őriznék, mint ahogy Messit szokták. És lehet, hogy pont ez lesz a kulcs.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Mihu
- Director del Fútbol
Villa jelenleg nem gollovo feladatokat lat el, hanem teruletet nyit a tobbieknek azzal , hogy lekoti a ket kozepso vedot, vagy legalabbis az egyiket mindenkepp. Meg lehet nezni hogy a ket Milan meccs kozul melyiken volt tobb terulete Messinek...es persze hogy 3ast kap, hiszen helyzetbe se kerul, golt nem rugott, igy nyilvan le fogjak huzni, "lathatatlan volt" cimszo alatt. Viszont ezzel, hogy Ő 3ast kap, a tobbieknek megteremti a lehetoseget, hogy ne 5ost, hanem 7-8ast kapjanak.

a Villa-Ces-Alexis az utóbbi (mondjuk 10 meccs) leg bénább alakzata, a legritkábban így felálló, kvázi - lehet, hogy így lesz.... azért ajánlom figyelmetekbe, hogy a legnygyobb Francia sp.lap szerint Villa 3-as vot...., őszintén? gőzöm sincs hogy, melyik hármas lenne a leg jobb ezért én egy határozott(előre tervezett) csere soros mellett döntenék, ahol Messi mellett Tello ott lenne!(szerintem bírják egymást) míg Fabre mellé Sanchezt tenném Villa, vagy Pedro pedig a szitu függvénye.salas9 írta:Én is ezt tippelem amúgy. Ezen kívül szerintem Song fog még a kezdőbe kerülni. Az a kérdés VKP-n vagy hátul, de sanszos, hogy Sergio lesz hátul Piqué társa.S.Agüero írta:Villa - Cesc(Messi) - Alexis.
-
- Barça C
Sziasztok.Lehet h még korai erröl beszélni,de ha Barca továbbjut a PSG ellen(reméljük h igy lesz),akkor én szeretnék elmenni az elödöntöre.Utitársat keresek Barcelonába.Még nem voltam soha meccsen,és ha ketten vagy többen mennénk mégis jobb lenne.Elöször arra gondoltam h bajnokira megyek,de ha már van esélyem menni akkor ráteszem még azt a +100 eurot inkább erre.Irjon akit érdekel.. 

- salas9
- Entrenador del Barça
Én is ezt tippelem amúgy. Ezen kívül szerintem Song fog még a kezdőbe kerülni. Az a kérdés VKP-n vagy hátul, de sanszos, hogy Sergio lesz hátul Piqué társa.S.Agüero írta:Villa - Cesc(Messi) - Alexis.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Érdekesen fog felállni a támadósor szerdán. Messi nem hiszem hogy kezd, ahogy Pedro sem. Szóval Villa bal oldalt, másik szélen Alexis, középen Cesc, szerintem így fogunk felállni, legalábbis remélem.
Csereként meg majd jön Messi.
Villa - Cesc(Messi) - Alexis.
Csereként meg majd jön Messi.
Villa - Cesc(Messi) - Alexis.
ha valaki, akkor én tellot valószínűleg még alul is értékelem, viszont neki az utóbbi 3-4 meccse arról szólt, hogy folyamatosan veszélyt jelentett a kapura vagy beindulásokkal, vagy a szélről betett labdáival. villának viszont arról, hogy bújócskázik és inkább csak taktikai szerepe van. szerencsére a milan elleni visszavágón betalált, de ha a formát nézzük szerintem egyértelműen tello > villa most. ha viszont megint középcsatárként játszatjuk villat, mint eddig a nagy meccseken, hogy területet csináljon messinek (vagy fabregasnak), akkor valószínűleg tényleg villának kell kezdenie.