Én Messit is pihentetném sokat kivehetett belőle az a 90 perc magaslati levegő. Akkor sincsen semmi ha esetleg pontot vesztünk a bajnokság már úgy is meglesz.messideco írta:Plusz Montoya még a keretben SEM lesz szerintem :S Nem lenne csoda, ha távozna már a nyáron...
Simán lehetne egy ilyen kezdő:
Pinto
Montoya-Mascherano-Piqué-Adriano (ha nem sérült)
Thiago-Song-Fabregas
Alexis-Messi-Tello
Pihenhetne Puyol,Xavi,Iniesta,Villa is a PSG elleni meccsre...
Bajnoki Mérkőzések

Puyol mindenképpen pihenni fog. Feltehetőleg több hétig.messideco írta:
- salas9
- Entrenador del Barça
Szerintem most kezdeni fog (végre)messideco írta:Plusz Montoya még a keretben SEM lesz szerintem...

Amúgy sjd, JDS-on látszik is, hogy végre keretben van

Plusz Montoya még a keretben SEM lesz szerintem :S Nem lenne csoda, ha távozna már a nyáron...
Pinto
Thiago-Song-Fabregas
Alexis-Messi-Tello
Pinto
Thiago-Song-Fabregas
Alexis-Messi-Tello
- MatyiG
- Adminisztrátor
Attól még felrobbanhat a Camp Nou.sjd írta:Ennyit arról akkor, h hogy fel fog robbanni a Camp Nou ha beáll. Már persze ha pályára dobják hnap.
JdS-nek meg egy ilyen "mi az a keret?" élménye lehet, nem hiszem h sokkal kevesebb Barca meccset nézett idén a TV-ben, mint mi

- visca el barca
- Presidente del Barça
nem hinném h holnap bevetik akár csak egy percre. ez egyelőre csak egy minimális gesztus, illetve ugye hátul sok a sérült. inkább a következő hazaira tartogatják.
bartra szegény meg így sem fog jásztani...
bartra szegény meg így sem fog jásztani...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
A keretbe mondjuk bekerült párszor, inkább akkor lesz bajban, ha be akarja esetleg cserélni Roura, szerintem már nem emlékszik, hogyan kell melegíteni, fel- és levenni a jelzőtrikót, megmutogatni a cipőjét a negyedik játékvezetőnek stb.sjd írta:JdS-nek meg egy ilyen "mi az a keret?" élménye lehet, nem hiszem h sokkal kevesebb Barca meccset nézett idén a TV-ben, mint mi

Kemény 130 percet játszott idén, ez valódi értékét tekintve megegyezik az én játékperceimmel idén a Barçában.
Ennyit arról akkor, h hogy fel fog robbanni a Camp Nou ha beáll. Már persze ha pályára dobják hnap.
JdS-nek meg egy ilyen "mi az a keret?" élménye lehet, nem hiszem h sokkal kevesebb Barca meccset nézett idén a TV-ben, mint mi

-
- Az Év fórumozója 2013
!ABIDAL BEKERÜLT A CELTA ELLENI KERETBE! 
Pedro sérülése miatt Deulofeu, Xavié miatt Jonathan is utazik Vigóba.
- Pinto, Oier
- Montoya, Piqué, Alves, Mascherano, Bartra, Abidal
- Song, Busquets, Cesc, Iniesta, Thiago, Jonathan dos Santos
- Villa, Alexis, Messi, Tello, Deulofeu
Kivételesen nagy esélyt látok arra, hogy Bartra és Montoya végre kezdjen (kár, hogy utóbbi most sem játszhat jobbhátvédként, hacsak Abi nem kerül rögtön a kezdőbe, ami azért nem túl valószínű), illetve örülnék, ha Thiago és Iniesta lenne a támadóduó a középpályán. Elöl szívesen látnám Villát, aztán majd Deulofeu is bejöhet 10-20 percre a végén.
Nem lesz könnyű meccs, még úgy sem, hogy a hazaiak egyik húzóembere, Iago Aspas eltiltás miatt kihagyja a találkozót.
Okosan kell játszani, valamennyit tartalékolni keddre, de az olyan szintű lazázás sem jó, aminek pontvesztés a vége.
Azért bízom a srácokban, most, hogy Tito hazatért, illendő lenne győzelemmel köszönteni.
Visca el Barça!

Pedro sérülése miatt Deulofeu, Xavié miatt Jonathan is utazik Vigóba.
- Pinto, Oier
- Montoya, Piqué, Alves, Mascherano, Bartra, Abidal
- Song, Busquets, Cesc, Iniesta, Thiago, Jonathan dos Santos
- Villa, Alexis, Messi, Tello, Deulofeu
Kivételesen nagy esélyt látok arra, hogy Bartra és Montoya végre kezdjen (kár, hogy utóbbi most sem játszhat jobbhátvédként, hacsak Abi nem kerül rögtön a kezdőbe, ami azért nem túl valószínű), illetve örülnék, ha Thiago és Iniesta lenne a támadóduó a középpályán. Elöl szívesen látnám Villát, aztán majd Deulofeu is bejöhet 10-20 percre a végén.

Nem lesz könnyű meccs, még úgy sem, hogy a hazaiak egyik húzóembere, Iago Aspas eltiltás miatt kihagyja a találkozót.
Okosan kell játszani, valamennyit tartalékolni keddre, de az olyan szintű lazázás sem jó, aminek pontvesztés a vége.

Visca el Barça!
- salas9
- Entrenador del Barça
Mascherano írta ki twitteren:
"Una alegria inmensa. Abi vuelve a estar convocado. Felicitaciones genio. Te lo mereces!!!"
"Micsoda öröm. Abi újra a keretben. Gratulálok zseni. Megérdemelted!!!"

Ezek szerint ha minden jól megy, abi ott lehet a hétvégi keretben
Szerk.: Közben a hivatalos oldal is megerősítette! Abidal bekerül a 21 fős keretbe
"Una alegria inmensa. Abi vuelve a estar convocado. Felicitaciones genio. Te lo mereces!!!"

"Micsoda öröm. Abi újra a keretben. Gratulálok zseni. Megérdemelted!!!"

Ezek szerint ha minden jól megy, abi ott lehet a hétvégi keretben

Szerk.: Közben a hivatalos oldal is megerősítette! Abidal bekerül a 21 fős keretbe

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2013.03.29. 18:48:18-kor.

Sziasztok!
Azért írok, hogy segítséget kérjek.A Mallorca elleni meccsre vettem online jegyet, és ha minden igaz a belépőjegyet Barcelonában egy autómatából tudom majd felvenni. Először is az érdekelne, hogy olyat találok a reptéren, vagy máshova kell menni? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy olyat olvastam egy internetes oldalon hogy a jegyet 24-48 órával korábban fel kell venni? Ez tényleg így van?
A válaszokat előre is köszönöm.
Azért írok, hogy segítséget kérjek.A Mallorca elleni meccsre vettem online jegyet, és ha minden igaz a belépőjegyet Barcelonában egy autómatából tudom majd felvenni. Először is az érdekelne, hogy olyat találok a reptéren, vagy máshova kell menni? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy olyat olvastam egy internetes oldalon hogy a jegyet 24-48 órával korábban fel kell venni? Ez tényleg így van?
A válaszokat előre is köszönöm.
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Az teljesen biztos, hogy a Milan elleni meccs mentálisan nagyon leterhelő, de akkor miért nem játszott Song? Ha jól tudom 12. meccsén állt be a bajnokságban, ez borzasztóan kevés, ezért nem volt érdemes szerintem kiadni ennyi pénzt. Egy jó testi adottságokkal rendelkező játékos akinek van esze a focihoz, olyan zsugákat osztott az Arsenalban, hogy öröm volt nézni. Arról ne is beszéljünk, hogy még lehet, hogy bírja Messi vagy Busi ezt a folyamatos terhelést, de ilyen szinten mennyi ideig lehet játszani? A könnyebb meccseken Bartra, Montoya, Tello, JDS sokkal többet játszatnám, vagy akár egy-két tehetséget 20 percekre beraknék a B csapatból. Égnének a bizonyítási vágytól, több játékpercel a hátuk mögött könnyebben el lehet dönteni, hogy kölcsönadjuk, eladjuk vagy megtartsuk a következő szezonra a még be nem futott tehetségeket. Illetve az egész csapat sokkal frissebb lenne, ami a kiélezett szituációkban, több frontos terhelés esetén sokat számíthat. De ettől függetlenül elégedett vagyok az idei rotációval, szerintem sokkal többet pihennek a kulcsjátékosok is, mint régebben.herlius írta:A meccs utolsó 20 perce valóban kicsit bosszantó volt, de szvsz most nem jogosak a kritikák. Egyrészt egy borzasztóan kemény Milan elleni 90 percen vannak túl, ahol végig maximális koncentrációval kellett focizni. Ez fizikálisan, de főleg mentálisan nagyon megterhelő. Talán a keddi meccs egyik legjobbja, Busi játékán érződött a legjobban, hogy fejben jócskán belassult keddhez képest. A második félidőben 3-0-ás vezetésnél amúgyis nehéz fenntartani a kellő motivációt, de a fáradtság is érződött a csapaton. Ezt tetézte, hogy 20 perc után ellőttünk egy cserelehetőséget, tehát jól kellett beosztani az erőnket a végére. Harmadrészt pedig ez a Rayo a liga talán legoffenzívebb csapata a Barca után, bárki ellen nagyon sok helyzetet képesek kialakítani, de természetesen pont ebből fakadóan lényegesen sebezhetőbb is a védelmük. Talán nem véletlen, hogy az utóbbi években példátlan módon hazai pályán 3 kontragólt lőttünk az ellenfélnek. Hogy ennyi helyzetből egyet ők is bevarrtak, az valahol törvényszerű a játékstílusukból és az egyébb körülményekből fakadóan.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
A meccs utolsó 20 perce valóban kicsit bosszantó volt, de szvsz most nem jogosak a kritikák. Egyrészt egy borzasztóan kemény Milan elleni 90 percen vannak túl, ahol végig maximális koncentrációval kellett focizni. Ez fizikálisan, de főleg mentálisan nagyon megterhelő. Talán a keddi meccs egyik legjobbja, Busi játékán érződött a legjobban, hogy fejben jócskán belassult keddhez képest. A második félidőben 3-0-ás vezetésnél amúgyis nehéz fenntartani a kellő motivációt, de a fáradtság is érződött a csapaton. Ezt tetézte, hogy 20 perc után ellőttünk egy cserelehetőséget, tehát jól kellett beosztani az erőnket a végére. Harmadrészt pedig ez a Rayo a liga talán legoffenzívebb csapata a Barca után, bárki ellen nagyon sok helyzetet képesek kialakítani, de természetesen pont ebből fakadóan lényegesen sebezhetőbb is a védelmük. Talán nem véletlen, hogy az utóbbi években példátlan módon hazai pályán 3 kontragólt lőttünk az ellenfélnek. Hogy ennyi helyzetből egyet ők is bevarrtak, az valahol törvényszerű a játékstílusukból és az egyébb körülményekből fakadóan.
- Subinho
- Director del Fútbol
maximálisan egyetértek (mármint a válasszal)!!! nem volt ez rossz meccs, ennyi elég volt, stb... a liga már majdnem megvan, nem itt kel összetörni magukat a srácoknak!!! nemsokára jön a PSG, előtte válogatott forduló... szóval ettől többet nem volt szabad kihozni. még ennyit sem érdemelt a meccs! Messit pl. a góljai ellenére is jegeltem volna kicsit. minden meccsen játszik, pihennie kéne!!!tossademar írta:"Nem igazán szoktam kinyomni meccset félidőnél, de most meg fogom tenni. Sztem Roura vmi olyasmivel tüzelhette fel a játékosokat kedden, hogy "ha ma hajlandóak vagytok focizni, megígérem, hogy többet már nem kell a szezon során". Tessék-lássék letámadás, semmi helyezkedés, futás. A Rayo gyakorlatilag annyit lőtt kapura, mint mi. Bele sem merek gondolni, hogy a szokásos második félidős alibihez innen még hova adhatják lejjebb... "
A fenti hozzászólással nem értek egyet. És, kikapcsoltad félidőnél??? Hagyjuk már végre békén Rourát. Nyertünk??? Igen. Elég volt ez a játék? Igen. Akkor hova pörögjünk.
A feladat a továbbiakban annyi, hogy őrizzük az előnyünket. Amennyiben ez megy így is, akkor miért ne?? Igen, lehet, hogy néhol már szinte szórakoztunk, de belefért.
Egyébiránt eza Rayo nem rossz csapat, de 3-1-el elintéztük Őket. Kifejezetten élvezetes mérkőzés volt, ahol az ellenfél is villantott.
Nem értem mi a probléma. A BL-ben nyílván kevés lesz ez, de a ligában belefér.
Gratulálok a Barcának.
szerintem sok dologban valtoztunk az elmult idoben. eddig csak a labdat jarattuk, rovid kis passzokkal es igy probaltunk helyzeteket kialakitani. mostanaba probalunk kontratamadast vezetni, melysegi passzokat adni, tavolrol probalkozunk, sokszor ivelunk at a palya egyik oldalarol a masikba, es sokszor probalkozunk beadasokkal. szamomra ezek pozitivumok. es ami nagyon zetszik at az, hogy megtamadjuk a labdas embert Messi is rajuk tamad, mostanaban nem nagyon tette ezt.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Én is pont ezen gondolkodtam, ugyanakkor bármennyire is örülök neki, sztem ez a "nem lövünk kontragólt soha" kicsit túl van misztifikálva. A játékunk nagyon nagy részben alapszik arra, hogy a letámadással még az ellenfél térfelén visszaszerezzük a labdát, és ha így nézzük, a Milannak pl. 3 kontragólt is lőttünk, labdaszerzés után 2-3 húzásból. Igaz, h Iniesta nem a saját 16osánál szerzett labdát, hanem a kaputól 30 méterre, de az elv ugyanaz.recrea írta:Egyébként feltűnt az valakinek, h három kontragólt lőttünk?
Szóval ez a dolog működik úgy is, hogy sem terület, sem labdabirtoklás nem jut az ellenfélnek, csak ehhez a keddihez hasonló letámadás és támadójáték szükséges, amit úgy látszik a csapat csak szökőévben hajlandó kiadni magából.
Mert azért egy Real Madridnak már elég necces lenne 15 lövést engedni, ők garantáltan nem olyan befejezéseket mutatnának, mint a Rayo. (Arról nem is beszélve, hogy ők alapból is lőnek simán 15öt ellenünk, mi lenne még, ha átadnánk a területet?)
Szerintem dicséretes teljesítmény félgőzzel megverni a Rayo-t. Ne felejtsük el, hogy egy idegileg-fizikailag kimerítő BL-párharcon vagyunk túl, én nem vártam senkitől sem, hogy felszántja a pályát (na jó, Alba-t és Alves-t kivéve, s bennük sosem csalódom).
Ahogy előbb írta recrea, jól látható módosulás következett be a taktikánkban. Ugyanakkor én nem tartottam ezt teljesen elgondoltnak, szerintem ez egyszerűen abból fakadt, hogy nem volt Xavi a pályán, illetve a Rayo rendkívül megnehezítette a labdakihozatalunkat: volt olyan, amikor 4 védőnkre 5-6 támadójuk jutott. De valóban jó volt látni, hogy képesek voltunk (mertünk!) kontrázni is.
Ám emlékszem olyan meccsre talán a tavalyi szezon végéből, amikor szintén Fabregas volt Xavi helyett a pályán, és hasonlóan csapkodó játék alakult ki, ami akkor a 3 pontunkat komolyan veszélyeztette, és Xavi becserélésével lenyugodott az egész játékunk, onnantól magabiztosan uraltuk a meccset. Ez valahol jó, de valahol rossz is, hogy 1-1 játékos ennyire befolyásolni tudja a játékunk képét.
Ha már szóba került Fabregas, nem felejtem el megemlíteni, hogy tegnap borzasztó halványan játszott. Fiatal játékosoknak, ha nem megy a játék, akkor szoktak ennyire súlytalanok lenni.
Akik méltatlankodtak Montoya vagy Bartra kapcsán, azoknak mondanám, hogy még 30 pont kiadó a bajnoki meccseken, és amíg a hentes-mákos brigádnak matematikai lehetősége van beérni minket, addig nem tartom indokoltnak a fiatalok játszatását. Ha az első csapat tartani fogja a 10 pont feletti differenciát szezon végéig, akkor 3-4-5 meccset is kaphatnak a fiatalok egyhuzamban. Amíg megy a szekér, addig nem érdemes változtatni.
Ahogy előbb írta recrea, jól látható módosulás következett be a taktikánkban. Ugyanakkor én nem tartottam ezt teljesen elgondoltnak, szerintem ez egyszerűen abból fakadt, hogy nem volt Xavi a pályán, illetve a Rayo rendkívül megnehezítette a labdakihozatalunkat: volt olyan, amikor 4 védőnkre 5-6 támadójuk jutott. De valóban jó volt látni, hogy képesek voltunk (mertünk!) kontrázni is.
Ám emlékszem olyan meccsre talán a tavalyi szezon végéből, amikor szintén Fabregas volt Xavi helyett a pályán, és hasonlóan csapkodó játék alakult ki, ami akkor a 3 pontunkat komolyan veszélyeztette, és Xavi becserélésével lenyugodott az egész játékunk, onnantól magabiztosan uraltuk a meccset. Ez valahol jó, de valahol rossz is, hogy 1-1 játékos ennyire befolyásolni tudja a játékunk képét.
Ha már szóba került Fabregas, nem felejtem el megemlíteni, hogy tegnap borzasztó halványan játszott. Fiatal játékosoknak, ha nem megy a játék, akkor szoktak ennyire súlytalanok lenni.
Akik méltatlankodtak Montoya vagy Bartra kapcsán, azoknak mondanám, hogy még 30 pont kiadó a bajnoki meccseken, és amíg a hentes-mákos brigádnak matematikai lehetősége van beérni minket, addig nem tartom indokoltnak a fiatalok játszatását. Ha az első csapat tartani fogja a 10 pont feletti differenciát szezon végéig, akkor 3-4-5 meccset is kaphatnak a fiatalok egyhuzamban. Amíg megy a szekér, addig nem érdemes változtatni.
Egyébként feltűnt az valakinek, h három kontragólt lőttünk?
Semmi gond nem volt ezzel a meccsel, tükörsima volt. Azt ugatom hónapok óta, h adjuk az ellenfélnek a labdát, h legyen területünk, lehetőségünk visszatámadni labdaszerzés után. A Rayo kijött, támadhattak, közben berámoltunk hármat. Idézzen már fel valaki 3 kontragólt az elmúlt 3 évből. Közben lőttek 5-öt kapura, ami elhalt Pinto mellén. Máskor 5 kapuralövésből 4 gólt kapunk.
Gondolom ez köszönhető annak, h a Rayo nem állt be 20 méterre, ill. h nem játszott Xavi, aki 10-szer megforgatja Busquetssel meg a két középső védővel a labdát, minthogy hosszú passzt adjon. Én is jobban szeretem, ha nálunk van a labda, de képesek vagyunk félidőkön keresztül impotensen adogatni a bogyót, aminek - ha nem találunk üres folyosót, vagy eltolódást - az égvilágon semmi értelme.
Miért baj az, ha az ellenfélnél van a labda, mondjuk 40-50 százalékban? Tegnap a kapott gólon kívül stabilan védekeztünk, igazi helyzete nem volt a Rayonak. És még mindig gólra játszák, abból pedig nagyon szépeket lőttünk. Nekem kifejezetten tetszett a tegapi meccs, remélem másnak is előremutató volt.
Semmi gond nem volt ezzel a meccsel, tükörsima volt. Azt ugatom hónapok óta, h adjuk az ellenfélnek a labdát, h legyen területünk, lehetőségünk visszatámadni labdaszerzés után. A Rayo kijött, támadhattak, közben berámoltunk hármat. Idézzen már fel valaki 3 kontragólt az elmúlt 3 évből. Közben lőttek 5-öt kapura, ami elhalt Pinto mellén. Máskor 5 kapuralövésből 4 gólt kapunk.
Gondolom ez köszönhető annak, h a Rayo nem állt be 20 méterre, ill. h nem játszott Xavi, aki 10-szer megforgatja Busquetssel meg a két középső védővel a labdát, minthogy hosszú passzt adjon. Én is jobban szeretem, ha nálunk van a labda, de képesek vagyunk félidőkön keresztül impotensen adogatni a bogyót, aminek - ha nem találunk üres folyosót, vagy eltolódást - az égvilágon semmi értelme.
Miért baj az, ha az ellenfélnél van a labda, mondjuk 40-50 százalékban? Tegnap a kapott gólon kívül stabilan védekeztünk, igazi helyzete nem volt a Rayonak. És még mindig gólra játszák, abból pedig nagyon szépeket lőttünk. Nekem kifejezetten tetszett a tegapi meccs, remélem másnak is előremutató volt.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az, hogy kiütöttük a Milant kedden még nem jogosítja fel őket arra, hogy végig kocogjanak egy bajnokit. Persze ebben közrejátszott a fáradtság is ez nyilvánvaló, de valamivel többet vártam volna.
A lényeg a 3 pont még így is pofátlanul simán megvan, de remélem, hogy a 13 pontos előny miatt, nem ilyen tempójú bajnoki meccseket fogunk látni az idény végéig. Még nincs vége!
Visca el Barca
A lényeg a 3 pont még így is pofátlanul simán megvan, de remélem, hogy a 13 pontos előny miatt, nem ilyen tempójú bajnoki meccseket fogunk látni az idény végéig. Még nincs vége!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ne felejtsétek el már azt, hogy a Milan elleni meccs rengeteget kivett a játékosokból. Egyébként is, a szezon hosszú. Miért hajtsanak 100%-on ha nem kell? Amennyire lehet spóroljanak csak az erővel, mert lesznek még fontos és nehéz meccsek.
-
- Barça B
"Nem igazán szoktam kinyomni meccset félidőnél, de most meg fogom tenni. Sztem Roura vmi olyasmivel tüzelhette fel a játékosokat kedden, hogy "ha ma hajlandóak vagytok focizni, megígérem, hogy többet már nem kell a szezon során". Tessék-lássék letámadás, semmi helyezkedés, futás. A Rayo gyakorlatilag annyit lőtt kapura, mint mi. Bele sem merek gondolni, hogy a szokásos második félidős alibihez innen még hova adhatják lejjebb... "
A fenti hozzászólással nem értek egyet. És, kikapcsoltad félidőnél??? Hagyjuk már végre békén Rourát. Nyertünk??? Igen. Elég volt ez a játék? Igen. Akkor hova pörögjünk.
A feladat a továbbiakban annyi, hogy őrizzük az előnyünket. Amennyiben ez megy így is, akkor miért ne?? Igen, lehet, hogy néhol már szinte szórakoztunk, de belefért.
Egyébiránt eza Rayo nem rossz csapat, de 3-1-el elintéztük Őket. Kifejezetten élvezetes mérkőzés volt, ahol az ellenfél is villantott.
Gratulálok a Barcának.
Gratulálok a Barcának.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Sajnos minden betűddel egyet kell értsek!connor írta:...
Tényleg külön bónusz volt Fabre játéka, aki egyetlen meglepő passzán kívül se előre se hátra nem nyújtott maradandót. Néha úgy érzem, mint, ha kondicionális problémák lennének nála, szabályosan vonszolja magát a pályán.

Arra jó volt ez a meccs, hogy a srácok szaladgáljanak kicsit, a saját hibákból elvesztett labda visszaszerzése generált néhány sprintet.

- shutterisland
- Director del Fútbol
én sem érzem úgy, hogy ma bármiféle gond lett volna.
legalább 4-5 ziccer el lett szórakozva, rúgtunk kettő kapufát is.
a rayo pedig jól játszott, támadott, így azt az egy gólt megérdemelték, más kérdés, hogy simán lehetett volna egy 5-1 vagy 6-1 szerű gála is, ha a kapu előtt nem marháskodnak alvesék, vagy van egy kis szerencsénk még.
pozitívumnak villát emelném ki, a milan ellen is jó volt, hogy pályán volt, ma is hasznos volt, ritka az nála, mikor egymás után két meccsen is jó teljesítményt nyújt, vagy gólokat rúg.
bárcsak rátalálna a helyes útra.
legalább 4-5 ziccer el lett szórakozva, rúgtunk kettő kapufát is.
a rayo pedig jól játszott, támadott, így azt az egy gólt megérdemelték, más kérdés, hogy simán lehetett volna egy 5-1 vagy 6-1 szerű gála is, ha a kapu előtt nem marháskodnak alvesék, vagy van egy kis szerencsénk még.
pozitívumnak villát emelném ki, a milan ellen is jó volt, hogy pályán volt, ma is hasznos volt, ritka az nála, mikor egymás után két meccsen is jó teljesítményt nyújt, vagy gólokat rúg.
bárcsak rátalálna a helyes útra.