Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
albicelesteX
A Vadász

2013.03.15. 14:20:29

A PSG legveszélyesebb embere az edző. Carlo rutinos ravasz róka.Egyébként kaphattunk volna rosszabbat is,nem lesz könnyű,de túl nehéz se,sztem a Camp Nou-ba bedaráljuk őket.
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 13:37:23

visca el barca írta:
a francia bajnokságban, totál 0 jatékkal kikaptak a liga két leghurkább csapatától. ilyen kerettel kb. 20 ponttal kellene vezetniük a tabellát.

persze nem árt óvatosnak lenni, de azért ne emeljük már az egekbe ezt a psg-t. én azért elég sokat láttam őket idén, és lehet h tele vannak sztárokkal, de kb olyan mint a madrid, kb egy emberen mulik minden. ha ibrának megy akkor nyernek, ha nem akkor nem. jelenleg nagyjából erről szól a psg.
Viszont az összes rangadójukat megnyerték gyakorlatilag,én is láttam őket játszani párszor.
Amikor egy ilyen szintű csapat kikap a leggyengébbektől az ink. mentális problémákra utal,de egy Barca szintű csapat ellen nyilván ultra motiváltak lesznek. Egyébként Lucas-sal mi van? előző bajnokin is le kellett cserélni,előtte is sérült volt,ennyire sérülékeny lenne a srác? Mert írtó tehetséges egyébként!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.15. 13:30:58

Mezner2 írta:Nem szabad lenézni ezt a PSG-t.
Pastore-Lavezzi-Beckham-Ibra-Lucas, baromi erős és szervezett csapatnak tűnik,akiknek veszélyes kontráik vannak egy viszonylag zárt védekezésből (Ancelotti az edzőjük,akit én személy szerint egy zseninek tartok),így nem szabad a srácoknak már a meccs előtt az elődöntőn gondolkodni.
Ha hozzuk amit tudunk akkor meg sem fogunk izzadni,viszont nem fog beleférni egy olyan első meccs mint Milanóban az 1000%
a francia bajnokságban, totál 0 jatékkal kikaptak a liga két leghurkább csapatától. ilyen kerettel kb. 20 ponttal kellene vezetniük a tabellát.

persze nem árt óvatosnak lenni, de azért ne emeljük már az egekbe ezt a psg-t. én azért elég sokat láttam őket idén, és lehet h tele vannak sztárokkal, de kb olyan mint a madrid, kb egy emberen mulik minden. ha ibrának megy akkor nyernek, ha nem akkor nem. jelenleg nagyjából erről szól a psg.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
fcbarca78
Jugador del Barça

2013.03.15. 13:18:23

fcbarca78 írta:ez a kommentátor kemény...
ez volt már?

http://www.youtube.com/watch?v=vigYR2UPtMs

http://www.youtube.com/watch?v=QrNcFXpBQaM
hát teljesen kész van az arc, rákerestem youtube hihetetlen fószer, ha akartok röhögni ....
egyébként nem ő kommentálta az a híres inis chealsea gólt is??? megvolt régen a link csak leszedték a youtuberól

egyébként meg boa-boa-boa- teng-teng-teng
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 13:08:46

Nem szabad lenézni ezt a PSG-t.
Pastore-Lavezzi-Beckham-Ibra-Lucas, baromi erős és szervezett csapatnak tűnik,akiknek veszélyes kontráik vannak egy viszonylag zárt védekezésből (Ancelotti az edzőjük,akit én személy szerint egy zseninek tartok),így nem szabad a srácoknak már a meccs előtt az elődöntőn gondolkodni.
Ha hozzuk amit tudunk akkor meg sem fogunk izzadni,viszont nem fog beleférni egy olyan első meccs mint Milanóban az 1000%
bujna
Barça B

2013.03.15. 13:08:02

Varatrix írta:
Deus írta:Kép

:twisted:
Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.
A szőke bula azért nagyon ott van a szeren. Biztos megígérte az összes negrónak, ha nyernek akkor egyenként elmegy velük.
pitta19
Jugador d'estrella

2013.03.15. 13:07:27

A Milan elleni odavágóból remélem rengeteget tanultak a srácok és nem olyan mentalitással futnak majd ki Párizsban a gyepre, mert akkor megint meleg lehet a pite. Annak viszont örülok, hogy Ibra nem játszhat az első meccsen, azért ez jelentős hátrány a PSG-nek.
Összesítésben legalább két góllal tovább kell mennünk.
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.15. 13:04:20

Varatrix írta:

Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.
Nekem erről a képről valami egészen más ugrott be. :lol:
fcbarca78
Jugador del Barça

2013.03.15. 12:54:05

Varatrix
Director del Fútbol

2013.03.15. 12:32:22

Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
puyiii06
Jugador del Barça

2013.03.15. 12:29:51

A BL-negyeddöntő párosítása: Málaga-Borussia Dortmund, Real Madrid-Galatasaray, Paris Saint-Germain - Barcelona, Bayern München-Juventus.
Barca & WHU & Fradi & Hali<3
bujna
Barça B

2013.03.15. 12:29:29

BL sorsolás

PSG - Barcelona :idea:
Real Madrid - Galata :roll:
Malaga - Dortmund :arrow:
Bayern - Juventus :?:
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.03.15. 12:27:18

Tökéletes ellenfelet kaptunk szvsz. Oda kell figyelnünk, nem szabad elkényelmesednünk, kár lenne lebecsülni Ibráékat. Ugyanakkor valljuk be nem egy megoldhatatlan feladat. Nem kérdés, hogy tovább kell jutni! A legjobb az lenne, ha már az odavágón le tudnánk rendezni a lényegi kérdéseket.

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Deus
Boixos Nois

2013.03.14. 16:42:51

Kép

KépKép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.14. 09:17:45

salas9 írta:
Vakmacska írta: ...
Nem kell velük foglalkozni :D Amúgy El Sahraawy twitteren osztotta meg Messi mezét, és hogy nagyon szépen köszöni :wink:

Még cikk is van róla, mert mindenki csak azt látta a mérkőzés után, hogy Leo nem adta oda :D
http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... ta-2339355
igen, láttam, olvastam.
láttam a videót is, szerintem Messi ott olyan extázisban volt, hogy fel sem fogta, h a srác mit akar. Csak kezet fogott, és ment tovább.

Az az állítólagos tizi jobban érdekelne.
Számomra ami tényleg apró hiba volt, hogy egy-két sárgát adhatott volna még egyes megmozdulásokra, de végülis sikerült kézben tartani a meccset, nem durvult el.

Ezt most olvastam egy fórumon:
Én madridista vagyok, és tiszta szívből szurkolok a csapatomnak, de aki nem hitte el, hogy a 2:0 ellenére a továbbjutás esélyese a Barca, az szégyellje magát. Számomra nem volt kérdéses, hogy a Barca bedarálja a Milant. Egyszerűen olyan nem létezik, hogy ilyen extraklasszis játékosok elfelejtesenek focizni. Mondtam is Barcás barátaimnak, hogy nem akkora az a gödör. Mi tavaly pont ezt játszottuk egy éve, amikor 10 ponttal mentünk a ligában. Úgyhogy no para. A másik pedig, hogy egyszerűen nem létezett az a verzió, hogy kiessenek, mert az már tényleg blama lett volna. Fel is szívták magukat rendesen. A milannak akkor volt momentuma, amikor a Barcelona akarta, hogy legyen. Iniesta, és Xavi egyszerre a pályán olyan magabiztos játékot eredményez, amit nagyon kevesen képesek olvasni. Iniesta maga a futballisten számomra, persze egy valaki után, akit neve szerint nem említenék, mert nem vitázni, hanem dícsérni jöttem.
Szóval kemények átgázoltatok a milánóiakon.
Gratulálok.
Ja és még valamit engedjetek meg! Látjátok, hogy nem mindig a Tiki-taka a célravezető!? Beívelések, átlövések, mélységi indítások... persze kiegészítve a tiki-takával. Ez a Barca sokkal félelmetesebb számomra. Ha így folytatjátok, megint keresnünk kell a taktikát, hogy partiba legyünk!
Ha szabad ilyet! Visca el Barca-Hala Madrid
salas9
Entrenador del Barça

2013.03.14. 08:59:04

Vakmacska írta: ...
Nem kell velük foglalkozni :D Amúgy El Sahraawy twitteren osztotta meg Messi mezét, és hogy nagyon szépen köszöni :wink:

Még cikk is van róla, mert mindenki csak azt látta a mérkőzés után, hogy Leo nem adta oda :D
http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... ta-2339355
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.14. 08:47:22

StickyFingaz írta:
Vakmacska írta:
Subinho írta:
Olvastam ezt Én is odaát.Eléggé gyenge próbálkozás volt Messi befeketítésére.Előbb olvasson utána,aztán rágalmazzon.Amúgy majdnem jól írtad hülyehaj nevét.El Shaarawy.
Hülye haj hülye név :D :D
Amúgy hogy tud ilyen hajjal fejelni? nem is értem.....

NS-ban olvastam, hogy állítólag KAssai -szerintük- nem adott meg egy tizit az olaszoknak a 11. percben. Én sajna csak egy 35 centis tv-n tudtam nézni, amiről lelógott a kép fele (ugye a képarány 16:9-4:3 , és a upc így oldotta meg), de én tizigyanús esetet a Pedro esésén kívűl nem láttam. Amúgy meg Pedrot télleg lökték, szerintem ott ő nem is dobta magát, annál a sprintnél elég egy kis lökés is a taknyoláshoz. De tizit én sem adtam volna.

Nagyon örülök, hogy tényleg feltámadtak a fiúk.
LEhet, hogy pesszimizmus, de kivi leszek, h hétvégén is így fognak-e játszani.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.03.13. 22:19:43

Vakmacska írta:
Subinho írta:s, hanem Villa szerepe, amely által több tere volt Messinek. Villa sokszor csak ácsorgott elől és ketten mellette kb. 1 méterre, Messi meg teljesen szabadon indulhatott be. ez volt a kulcs.
ezt írtam én is, de kiemelném, hogy Pedro is ott volt a darálóban, így 4-5 emberke is le volt kötve.

Amúgy meg a realosok éppen Messit próbálták fikázni, hogy nem adta oda a mezét El Sharawiinak. (remélem jól írtam a nevét :) )
Olvastam ezt Én is odaát.Eléggé gyenge próbálkozás volt Messi befeketítésére.Előbb olvasson utána,aztán rágalmazzon.Amúgy majdnem jól írtad hülyehaj nevét.El Shaarawy.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.13. 22:15:25

Subinho írta:s, hanem Villa szerepe, amely által több tere volt Messinek. Villa sokszor csak ácsorgott elől és ketten mellette kb. 1 méterre, Messi meg teljesen szabadon indulhatott be. ez volt a kulcs.
ezt írtam én is, de kiemelném, hogy Pedro is ott volt a darálóban, így 4-5 emberke is le volt kötve.

Amúgy meg a realosok éppen Messit próbálták fikázni, hogy nem adta oda a mezét El Sharawiinak. (remélem jól írtam a nevét :) )
barcami
Jugador del Barça

2013.03.13. 22:11:36

Szerintem a Busquets-Xavi-Iniesta-Messi négyesnek köszönhető alapjaiban a meccs. Busquets-et külön is ki lehet emelni.
A két másik csatár jól osztotta meg a védelem figyelmét.
A másik kulcs az állandó letámadás és 3szögelések.
A harmadik egy, a mai napon biztosan nagyon szerény ellenfél.
Egy fazon, vezér és elképzelés nélküli Milant láttam.
Tudatos támadásépítés szinte elenyésző, komoly támadójuk nem volt, labdát tartani, kezelni alig-alig tudtak. Még szögletük szabadrúgásuk sem volt, amibe kapaszkodhattak volna. Egy bátortalan csapat, akiknek otthoni környezetben bejött egy váratlan eredmény.
Subinho
Director del Fútbol

2013.03.13. 21:50:05

néhányan írták, hogy a Xavi-Iniesta tengely szerepeltetése volt a kulcsa a győzelemnek. szenzációsan játszottak, de NEM ez volt a kulcs, hanem Villa szerepe, amely által több tere volt Messinek. Villa sokszor csak ácsorgott elől és ketten mellette kb. 1 méterre, Messi meg teljesen szabadon indulhatott be. ez volt a kulcs. a 2 gól után meg már nem volt kérdéses a vége. Villa meg igazi csatár létére örlődött elől, aztán amikor lehetősége volt beverte, ahogy kell!!! nélküle nem ez lett volna! Messire 2-3 ember jutott volna, elől nem lett volna senki és jött volna a szokásos körbe-körbe tili-toli...
nagyon nagy gratula a srácoknak!!! nagyot játszottak!!! szeretném pénteken a Madridot! legyenek boldogok a sz.ros kupájukkal idén is, hátha Ramos megint összetöri!!! :)
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.13. 21:46:32

Nah, nagyjából végigolvastam a hsz-eket.

Gratula a csapatnak a győzelemhez, és a továbbjutáshoz. Reméljük, ez a forma megmarad.
F.R. savazta végig Villát, hogy eltűnt. Ahogy Pedro is.
Beálltak a darálóba, és elvontak 4-5 embert így. Ez volt a feladatuk. Így Messinek és a többieknek középen ott volt a hatalmas terület.
Kulcs volt, hogy Messi az 5. percben gólt rúgott. A korai gól lendületbe hozta a fiúkat, a Milan ezzel nem tudott mit kezdeni. Éreztem, hogy ha meg lesz a 2 gól, összeomlik totál a Milan. Be is jött.
Villa gólöröme meg.... Egy hatalmas gát szakadt át nála ezzel a góllal, egy ilyen meccsen egy ilyen sorsdöntő gólt rúgni... Nem véletlen, h lehozták: így lehetett őt ünnepelni, és valszeg el is fáradt már.
A távoli lövésekre totál nem voltak felkészülve a milanosok, nem is tudták lereagálni. Hát az első gólnál, ahogy Messi így elrúgta 4!!! védő között....
aztán a másiknál meg... Mexes is és a kapus is a hosszúba várták. Elfelejtették, hogy Messi szereti visszahúzni a rövidbe :lol: :lol:
A harmadik gólnál meg ki akartak lépni mind lövőkre, mind lesreállítás miatt, de hát elszabták már rendesen.
A végén tudatosan visszaálltunk. A Milan már 5 támadóval jött, de komoly helyzetük nem volt. Adriano remekül állt be, Albat remekül kisegítette, így Alba nyugodtan mehetett fel támadónak. Véleményem szerint Alba sokkal inkább lenne jó egy bal középnek, mint hátvédnek. Mind alkatilag, mind felfogásban is.
Az utolsó 20 percben megmutattuk, hogy mi is tudunk bekkelni, és totálisan kontrázni. Hihetetlen volt, hogy a 4. gólnál a három Milan védőre öt barcás rontott rá.

Valaki említette, hogy a Pep-korszak meccseire emlékeztette. Hát engem is. Úgy tűnik, hogy megtalálták Pep füzetét, vagy esetleg titokban meglátogatta a fiúkat?
Mindenesetre ez a gyors passzos játék fantasztikus volt, a milan csak kergette a labdát. A 3. gól után el is gurult a gyógyszerük, jöttek a realos alattomos odarúgások.

Én azt emelném ki mindenek előtt, hogy végre sikerült a fiúknak önmagukra találni, megvolt a tűz, a hév, a lendület, és ami a legfontosabb: ÉLVEZTÉK A FOCIT!
BarcaSasa
Barça C

2013.03.13. 21:03:01

Hali! Hát a tegnap este egészen fantasztikus volt, talán az egyik legemlékezetesebb meccs közé fog számomra tartozni, nagyszerűen játszottunk, végre az a Barca volt a pályán aki minden fronton tarolt, és úgy gondolom fog is még, az elején kivégezhettük volna az olaszokat, ha Ini lövése, és Xavi álövése is bemegy, a Milan örülhetett hogy meguszta 4 kapott góllal. Én a mérkőzés elött is éreztem hogy megfogjuk csinálni, mert ez a csapat otthon képes feljavulni, és ahogyan kezdtünk, nem volt kétségem továbbjutás felöl. A két csapat között jelenleg van ennyi különbség, és ezt a pályán igazoltuk is, több extra teljesitményünk is volt, de Xavi, Ini, Jordi Alba, MESSI, Busi, és Villa(ő főleg második félidöben) nagyot játszottak,de Xavi gólpassza az valami zseniális volt, ő nem kopott hanem ugyanolyan nagy mint volt, és lesz. Büszke vagyok a csapatra, és reszkessen a köv ellenfél, amit nem bánnék ha a Gala, vagy Malaga-Porto győztese lenne, de az sem lenne rossz ha a real margitot kapnánk, alaposan visszavágni nekik. majd meglátjuk, várjuk a pénteket, és okosabbak leszünk. CSAK A BARCA!!!!!
pitta19
Jugador d'estrella

2013.03.13. 20:13:55

Hideg fejjel megnéztem ma is a meccset és az összefoglalót is.
Nem írok elemzést, de egyvalamit azért megjegyeznék. Mindenki ma arról beszélt, hogy mekkora mákunk volt Niang helyzeténél és azt nem vitatom, de ha objektív akarok maradni, akkor mindenképpen le kell írom, mert nem sok helyen olvastam, hogy Milannak is nagy szerencséje volt. És hogy miért is? Kevesen említették meg, hogy a 15. percben Ini lövése után Abbiati nagy bravúrral tolta a lövését a keresztlécre és Messi a kipattanó labdát kb. 5 méterről fejelte mellé, konkrétan ziccer volt, még ha a bolhának nem is a fejjáték az erőssége. Negyedóra után mentünk volna kettővel, valószínűleg még nagyobb pofonba is beleszaladhatott volna az olasz gárda. Természetesen így is mennybe repített a boldogságtól a csapatom!
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.13. 20:02:01

mess2009 írta:na a Madridiak gőzerővel melóztak
Ja, megtanulták a legújabb photoshopot használni :D
Remélem valaki azért megszámolta a Milan játékosokat, h nem hiányzik-e valamelyik a képről :twisted:
(bocs, de én kb. már csak ilyen szinten tudok foglalkozni ezekkel)
tossademar írta: 2. Szerintem nem egy Barca Fan, ezáltal sz..r kommentátor
Kép
Válasz küldése