Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Viszont az összes rangadójukat megnyerték gyakorlatilag,én is láttam őket játszani párszor.visca el barca írta:
a francia bajnokságban, totál 0 jatékkal kikaptak a liga két leghurkább csapatától. ilyen kerettel kb. 20 ponttal kellene vezetniük a tabellát.
persze nem árt óvatosnak lenni, de azért ne emeljük már az egekbe ezt a psg-t. én azért elég sokat láttam őket idén, és lehet h tele vannak sztárokkal, de kb olyan mint a madrid, kb egy emberen mulik minden. ha ibrának megy akkor nyernek, ha nem akkor nem. jelenleg nagyjából erről szól a psg.
a francia bajnokságban, totál 0 jatékkal kikaptak a liga két leghurkább csapatától. ilyen kerettel kb. 20 ponttal kellene vezetniük a tabellát.Mezner2 írta:Nem szabad lenézni ezt a PSG-t.
Pastore-Lavezzi-Beckham-Ibra-Lucas, baromi erős és szervezett csapatnak tűnik,akiknek veszélyes kontráik vannak egy viszonylag zárt védekezésből (Ancelotti az edzőjük,akit én személy szerint egy zseninek tartok),így nem szabad a srácoknak már a meccs előtt az elődöntőn gondolkodni.
Ha hozzuk amit tudunk akkor meg sem fogunk izzadni,viszont nem fog beleférni egy olyan első meccs mint Milanóban az 1000%
hát teljesen kész van az arc, rákerestem youtube hihetetlen fószer, ha akartok röhögni ....fcbarca78 írta:ez a kommentátor kemény...
ez volt már?
http://www.youtube.com/watch?v=vigYR2UPtMs
http://www.youtube.com/watch?v=QrNcFXpBQaM
A szőke bula azért nagyon ott van a szeren. Biztos megígérte az összes negrónak, ha nyernek akkor egyenként elmegy velük.Varatrix írta:Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.Deus írta:
Nekem erről a képről valami egészen más ugrott be.Varatrix írta:Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.Deus írta:
Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.Deus írta:
igen, láttam, olvastam.salas9 írta:Nem kell velük foglalkozni Amúgy El Sahraawy twitteren osztotta meg Messi mezét, és hogy nagyon szépen köszöniVakmacska írta: ...
Még cikk is van róla, mert mindenki csak azt látta a mérkőzés után, hogy Leo nem adta oda
http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... ta-2339355
Nem kell velük foglalkozni Amúgy El Sahraawy twitteren osztotta meg Messi mezét, és hogy nagyon szépen köszöniVakmacska írta: ...
Hülye haj hülye névStickyFingaz írta:Vakmacska írta:Olvastam ezt Én is odaát.Eléggé gyenge próbálkozás volt Messi befeketítésére.Előbb olvasson utána,aztán rágalmazzon.Amúgy majdnem jól írtad hülyehaj nevét.El Shaarawy.Subinho írta:
Olvastam ezt Én is odaát.Eléggé gyenge próbálkozás volt Messi befeketítésére.Előbb olvasson utána,aztán rágalmazzon.Amúgy majdnem jól írtad hülyehaj nevét.El Shaarawy.Vakmacska írta:ezt írtam én is, de kiemelném, hogy Pedro is ott volt a darálóban, így 4-5 emberke is le volt kötve.Subinho írta:s, hanem Villa szerepe, amely által több tere volt Messinek. Villa sokszor csak ácsorgott elől és ketten mellette kb. 1 méterre, Messi meg teljesen szabadon indulhatott be. ez volt a kulcs.
Amúgy meg a realosok éppen Messit próbálták fikázni, hogy nem adta oda a mezét El Sharawiinak. (remélem jól írtam a nevét )
ezt írtam én is, de kiemelném, hogy Pedro is ott volt a darálóban, így 4-5 emberke is le volt kötve.Subinho írta:s, hanem Villa szerepe, amely által több tere volt Messinek. Villa sokszor csak ácsorgott elől és ketten mellette kb. 1 méterre, Messi meg teljesen szabadon indulhatott be. ez volt a kulcs.
Ja, megtanulták a legújabb photoshopot használnimess2009 írta:na a Madridiak gőzerővel melóztak
tossademar írta: 2. Szerintem nem egy Barca Fan, ezáltal sz..r kommentátor