Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem is ez minden álmom, végre kiderülne, hogy nem is akkora ász. Adná az ég. Mondjuk lehet összemákolná, meg Roura szintjét nem nehéz megütni...barca2010 írta:Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep. Tudom, hogy a Bayern edzője lesz, de addig simán beugorhatna. Csak őt tudom elképzelni, mindenki más lutri.
Na megszólalt már egy Hófehérke. A Real Madrid úgy, ahogy van szurkolóstól, edzőstől és játékostól és mindenestől olyan nárcisztikus, hogy zsebkendő [szerk: öö nem ezt akartam írni, hanem mondjuk önfényképezőgépet vagy valami ilyesmit, nem tudom, hogy lett belőle zsebkendő...] reklámot kellene forgatni velük. Fordított esetben egy olyan képre olyan gyalalavina indulna, hogy elképzelni is fáj. Elég röhejes, hogy általában csak magyarázkodnotok kell.ferninho írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
először is inkább mutogassanak, mint hogy tele legyen a Bernabeu divatdrukkerekkel, akik fotózgatnák Messit... azon a képen, ahol mutogatnak amúgy van pár fotós is, kb 3-4 db.
másfelől meg ez 1-1 elkapott kép a stadion elég kis százalékáról, nehogy azt hidd, hogy a Barca fanok nem mutogatnak... komolyan nem tudom, hogy lehet valaki ennyire naiv...
Najó... Hidd el, nálam kevesen utálják jobban a Realt, Guardiola 3. éve óta kb. inkább antimadridista vagyok, mint Barcás. De ki nem állhatom az álszentséget se. Ez kb. szellemi színészkedés. Most, hogy azt írták, hogy amputálják Messi lábát, az nem azt jelenti, hogy azt szeretnék, hogy Messi láb nélkül éljen, meg, hogy fájjon neki, csak, hogy ne segítse a csapatát, ezzel a Real előnybe kerüljön. Elismerték a teljesítményét, igaz sajátos módon, de nem kell az anyázások közepette eljátszani az érzékenyt. Mindenki kapja az anyja foglalkozására vonatkozó megjegyzést, meg hogy a bele csüngjön meg mittomén. Nem kell szó szerint érteni, és felvenni a madridista kényeskedést (,,jajj, Messi köpött a kispad mellett, biztos azért azon az oldalon játszott, hogy odaköphessen a kispad elé", ,,jajj, Messi belerúgta a labdát a közönségbe, ez életveszélyes, egyenesen egy gyilkos", ,,jujj, Alba bemutatott egyet a szurkolóinknak, akik tapsolták a gólszerzőt és azt kiabalták neki, hogy te vagy a legjobb, szerződj ide" és hasonló nyalánkságok). Hadd mutogassanak. Magukat járatják le, mi pedig ráadásul nem fogjuk be a szájukat egy 0-4-gyel. De le se járatják magukat, focimeccsre jórészt csürhe jár, Manchesterben, Dortmundban, Fehérváron, Madridban. Barcelonában tán azért van most kevesebb, mert sok olyan jár, aki otthon együtt mossa a Barca mezt a Realossal. Én azt mondom inkább anyázzanak és mutogassanak, mint a hazug és alattomos megjegyzések menjenek. De nem érzem, hogy atóól, hogy ők parasztok, miért kéne nekünk abban is megverni őket? Győzzünk a pályán, a taplóbajnokságot meg nyerhetik nyugodtan.sörvirsli írta:Persze mindenhol vannak szofisztikáltabb drukkerek is meg parasztok is de az a 2 kép elég beszédes!
Másrészt pár éve volt szerencsém 1-2 meccsre kijutni(nem egymás ellen játszottak a csapatok) és bizony a madridi csürhe sokkal vehemensebben és barbárabb módon (olyan B közép stílusban) biztatta a csapatát.![]()
Másrészt meg a barcás oldalon ne próbáld meg bemagyarázni itt blankós mentalitással a dolgokat mert a többségünket nagyon nem érdekli és élből rühelljük azt a bandát!
Persze pár szurkoló biztos képmutató módon majd elmondja a "tisztlejük a másik csapatát" nevű szentbeszédet,holott valójában őket is a sárgaság fogja el ha csak rá gondolnak a madridra!
Bocs de azok után, ahogy a fehérek viselkednek meg amit a madridisták idehaza művelnek,az elfogadhatatlan és hányingert keltő!
Pl:Az volt a kérdés (amit az egyik moderátor! tett ki) a legnagyobb hazai madridista oldal fb oldalán,hogy mit kérnének karácsonyra: a válasz lehetőségek között szó szerint ez is szerepelt:"Amputálják le Messi bal lábát!"
Ez szerintem már erősen nem humor kategória...
Az,hogy válogatott szitokszavakkal ócsárolják a Barcát,az az alapállapot.
Persze annyira képben vannak a saját csapatukkal kapcsolatban,hogy amikor CR nem játszott egy meccset akkor utána a fél társaság azon hőbörgött,hogy Mou hogy merészelte kihagyni! Pedig csak azért nem játszott mert az előző heti bajnokiján összeszedte az 5. sárgáját!
Erről ennyit,hogy ki a divatszurkoló...
lehet megpróbálnám.salas9 írta:Ha jól tudom akkor nem. Róma után nem ment sehovacsababarca írta:Luis Enrique valahol edző most egyébként?![]()
Óóóó igen, nyílván....és ebből a mindig jól értesült média persze semmmmmmmit se neszelt meg...hihetőhady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
Este 19:00-kor lesz a sajtótájékoztató amit Rosell tart. Nem hiszek benne, hogy hirtelen új edzőt hoznának, de meglátjuk.hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak.
Ha jól tudom akkor nem. Róma után nem ment sehovacsababarca írta:Luis Enrique valahol edző most egyébként?
Én is örülnék neki, ha kisegítene minket, de sajnos ezt lehetetlennek tartom.barca2010 írta:Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep.
frank riijkaard és cate is lutri lenne?barca2010 írta:Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep. Tudom, hogy a Bayern edzője lesz, de addig simán beugorhatna. Csak őt tudom elképzelni, mindenki más lutri.hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
hivatalos forrás erről a hírről?hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
+1 a madridistánakferninho írta:sörvirsli írta:
Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
először is inkább mutogassanak, mint hogy tele legyen a Bernabeu divatdrukkerekkel, akik fotózgatnák Messit... azon a képen, ahol mutogatnak amúgy van pár fotós is, kb 3-4 db.
másfelől meg ez 1-1 elkapott kép a stadion elég kis százalékáról, nehogy azt hidd, hogy a Barca fanok nem mutogatnak... komolyan nem tudom, hogy lehet valaki ennyire naiv...
Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep. Tudom, hogy a Bayern edzője lesz, de addig simán beugorhatna. Csak őt tudom elképzelni, mindenki más lutri.hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
sörvirsli írta:
Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)
Én se szívelem a madridistákat, nagyon nem. De ezek focisták, akiket hétről hétre mutat a kamera. Nem a szintjükre kell lesüllyedni, hanem a pályán a játékkal befogni a szájukat. Sajnos ezt a játékosok nem fogják fel.sörvirsli írta:Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)Barcelona UnityIsStrenght írta:Ja egyébként szombaton természetesen csak Jordi Albát mutatták... Most teljesen véletlenül ezt találtam: http://www.mozogj.com/foci/ronaldot-fot ... ttak-kepek
Valószínűleg ezért mutatott be. Semmi esetre sem volt szükség Jordi Alba mutatványára, de azért láthatjuk, hogy nem magától jutott eszébe.
Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)Barcelona UnityIsStrenght írta:Ja egyébként szombaton természetesen csak Jordi Albát mutatták... Most teljesen véletlenül ezt találtam: http://www.mozogj.com/foci/ronaldot-fot ... ttak-kepek
Valószínűleg ezért mutatott be. Semmi esetre sem volt szükség Jordi Alba mutatványára, de azért láthatjuk, hogy nem magától jutott eszébe.
az esetek többségében egy új arc ha időlegesen is de feldobja az adott csapatot,még ha a problémák meg is maradnak.visca el barca írta:pff... érdekes. gondolom majd az uj edző a milan ellen meccsig kialakitja saját taktikájátez most már késő... akkor kellett volna, mikor kiderült h tito nem két hétig lesz távol
Március 12. Kedd. Sport1 20:45ghighi írta:Hali srácok !
Akkor most hol közvetítik a keddi Barca-Milan meccset ??
A sport1 a real mu-t adja . Itt meg azt irja az oldal a következő meccsek ablakban : kedd Sport1 20.45 .
Ki tudja ???
Nem egy nap van a meccs.ghighi írta:Hali srácok !
Akkor most hol közvetítik a keddi Barca-Milan meccset ??
A sport1 a real mu-t adja . Itt meg azt irja az oldal a következő meccsek ablakban : kedd Sport1 20.45 .
Ki tudja ???
Ha továbbmennénk a Milan-on, az még adhatna egy nagy lökést a srácoknak. Valószínűleg nagyot kell küzdenünk és ha ez meg tudjuk tenni és továbbverekedjük magunkat, akkor onnét el lehetne indulni fölfelé.BritishKnight írta:És mi lenne, ha továbbjutnánk? Jönne egy másik épkézláb csapat és egyszerűen kiejtene minket. HA továbbjutnánk óriásit kellene változni a csapat játékának, hogy eredményt érjünk el a BL-ben.
De nem fogunk...