Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
1. jogos, de sztem egyrészt a sérülések hiányoznak hozzá, másrészt a kevés téttel bíró meccsek. pl. a védelem ősszel eléggé kényszerből rotálódott, meg akkor még nem egy Valencia volt két RM meccs között, hanem pl. a BL-ben, kupában azért lehetett pihentetnirecrea írta:Két dolgot nem értek mostanság:
1. Hova tűnt az ősszel oly hatékonyan, jól és kényelmesen működő rotáció? Mert meccsek óta a tegnapi kezdővel játszunk, kivétel ez alól a Puyol-Masch csere, ami mondjuk folyamatos és jó dolog.
2. Miért erőltetjük egyszerre a pályán a Xavi-Ini-Fabre középpályát? Ráadásul sokszor úgy, h feltoljuk Fabregast az ellenfél védősoráig, ahelyett, h játszana Villa, Alexis vagy Tello. Oké, gólt nem igazán lőnek (btw. játéklehetőség nélkül nehéz), de ez szinte lényegtelen, mert mindegy ki van a pályán, úgyis Messi lövi a gólokat.
Benne volt a játékában egy újabb sárga lap, szerintem egyszerűen csak ezért.salas9 írta:Tegnap este Mascheranot miért cserélték le?
Jogos! Bízok benne, hogy a vasárnapi Getafe elleni mérkőzésen Adriano, Thiago, Song és Villa is kezdeni fog. Legalább pihenhetne Alves, Sergio, Xavi(Cesc) és Pedro is.noname írta:Hiba volt ugyanazzal a kezdővel felállni!
végül is elintézhetjük annyival, hogy egy jó csapat jó napot kifogva otthon majdnem elkapott bennünket. van persze pár elgondolkodtató momentuma is azért ennek: a Madrid ugyanezt a csapatot simán kiütötte, és még az, ahogy egy kombinatív, gyors, szoros emberfogásra is képes taktika egyszerre hatástalanítja a Barca híres tiki-taka fegyverét(lassú, pontatlan, levédett)és ndemoralizálja a védelmét akkor is amikor az a jelenlegi legjobb felállásban van a pályán!Mikaos írta:A meccs előtt simán aláírtam volna a döntetlent, és utólag sem bosszankodom miatta.
Fáradtak voltunk, nem voltunk elég gyorsak sem agyilag, sem fizikailag.
Annyi taktikai észrevételem azért lenne, hogy a Valencia jól láthatóan középre tömörült, és az sajnos nem segített, hogy mi is több embert vontunk oda be - talán ésszerűbb lett volna a széleket jobban kihasználni.
A Valencia elleni meccsek számomra mindig pozitív dolgok, mert azt látom rajtuk, hogy a labdát szeretnék elsősorban, és ezért mindent megtesznek: a kapusunkat is letámadják. Az utóbbi években a legnehezebb meccseink közé sorolom a Valencia elleni találkozókat, az Atletico Madriddal és a jelenlegi Malaga-val együtt (eredményektől függetlenül).
Nem örülök a döntetlennek, de számítottam rá, h ez igen nyögvenyelős falat lesz a mostani állapotunkban, így belefér.Mikaos írta:A meccs előtt simán aláírtam volna a döntetlent, és utólag sem bosszankodom miatta.
Fáradtak voltunk, nem voltunk elég gyorsak sem agyilag, sem fizikailag.
Annyi taktikai észrevételem azért lenne, hogy a Valencia jól láthatóan középre tömörült, és az sajnos nem segített, hogy mi is több embert vontunk oda be - talán ésszerűbb lett volna a széleket jobban kihasználni.
de ezt hányadszor mondjuk? Csak nehogy megint unalomba torkolljon a köv meccs is.Zolee23 írta:... Most következik majd két könnyebb meccs, lehet javítani.
Sajnos ő sem akarhatott, ha ilyet mellélőZsazsa Jr írta:És még Fabre, Messi zseniális indításánálPick írta:Senki sem akart gólt szerezni ma, talán Villa állt még közel hozzá.
És még Fabre, Messi zseniális indításánálPick írta:Senki sem akart gólt szerezni ma, talán Villa állt még közel hozzá.
teljesen adom. persze győzni mindig jobb, de inkább most "betlizzunk" mint igazi tétmeccsen.kanty írta:Szereztünk egy pontot, ma úgy érzem ez volt a maximum. A Valencia jó kis csapat, jól játszottak, megérdemelték volna a győzelmet.
Én valahogy nem tudok a kardomba dőlni az ilyen meccsek után. Januárral és február elejével mindig úgy vagyok, hogy vészeljük túl. A BL kezdésre és a bajnoki hajrára pedig legyen jó formában a csapat, a nagy dolgok nem ilyenkor történnek.
Nem igazán. Látszott, hogy jó az egy pont is.TT írta:nem láttam a meccset, de erősen agyalok, hogy holnap letöltsem-e. volt akarás egyáltalán?