Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

nem akarok döntőbíróként tetszelegni, de tény: Pedro eddig is -láthatóan- változtatta a helyét egy meccsen belül ! megfordult mindkét szélen, és középen is. semmi mást nem láttam, mint, hogy pontosabb volt és (talán!!!) eltűnt a görcs ami a góltalanság miatt akadályozta. én sem hozakodnék elő itt címekkel a javára Sanchez nagyon hasonló cipőben jár brusztolós, hajt, és neki is kellene egy-két gól hogy jobban muzsikáljon.sjd írta:Akkor lehet h más meccset néztünk, mert mindkét gólnál középen helyezkedett, rendre ott volt középen és ott is érkezett. Főleg a második gólnál nagyon látványos, az egyetlen emberünk az Espanyol kp mögött, és a bal khv előtt áll, őt futja le. Szó nem volt befelé húzásról, akkor valahonnan a balhátvéd mellől lépett volna be a bhv- bal khv közti résbe.Mikaos írta:Nem volt itt semmilyen tanmese a középcsatárokról, mert megint nem volt semmilyen középcsatárunk.
Pedro ugyanazt csinálta, amit szokott: szélről befelé futott.
Sanchez is ugyanezt csinálta utána, rendre Messi előtt mozgott középen, többször is oda indították be, nem a szélre.
soprano_p írta:a mai meccstől függetlenül : PEDRO Világ- és Európabajnok !
Gondolom mindenki tudja . Tehát papíron ő a világ egyik legjobb csatára, abszolut kezdő barcában is.
Akkor lehet h más meccset néztünk, mert mindkét gólnál középen helyezkedett, rendre ott volt középen és ott is érkezett. Főleg a második gólnál nagyon látványos, az egyetlen emberünk az Espanyol kp mögött, és a bal khv előtt áll, őt futja le. Szó nem volt befelé húzásról, akkor valahonnan a balhátvéd mellől lépett volna be a bhv- bal khv közti résbe.Mikaos írta:Nem volt itt semmilyen tanmese a középcsatárokról, mert megint nem volt semmilyen középcsatárunk.
Pedro ugyanazt csinálta, amit szokott: szélről befelé futott.
Nem volt itt semmilyen tanmese a középcsatárokról, mert megint nem volt semmilyen középcsatárunk.sjd írta:Na és akkor a mai tanmese címe, hogy "miért van értelme középcsatárral játszani?"
És láttuk, hogy pont azért, mert így mesternégyest is lehetne rúgatni egy olyan játékossal, aki egyébként ennyiszer egész szezonban nem látta a kaput idáig. Sanchez mozgásán is egyből látszott ugyanez, amint beállt. Remélem ez Titonak is feltűnt.
Nem értem Pedrot miért erőltetik ennyire. Megérteném, ha jól játszana, vagy lőné a gólokat, de nem azt teszi.salas9 írta:Kezdőcsapat:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Messi
Örültem volna Tellónak... Na mindegy.salas9 írta:Kezdőcsapat:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Messi

Remélem ott folytatja Cesc ahol abbahagyta,hihetetlen nagy szüksége van rá nem is csak a csapatnak,hanem elsősorban Xavinak,kell a pihi az öregnek.ab1daL írta:Bekerült az Espanyol elleni keretbe Song, Adriano, és Fábregas! Ne felejtsétek; vasárnap 19:00 katalán derbi!