Fabregas sérült, Adriano meg szerintem nem játszana jól azon a poszton.Capon írta:Köszi az infót.
Minden esetre lehet rá számítani, hogy nem lesznek 100%osak.
Az én kezdőm:
VV - Alves, Puyi, Piqué, Alba - Fabregas, Busi, Ini - Villa, Messi, Adriano
Bajnoki Mérkőzések
-
- Capitá del Barça
- Capon
- Llegenda del Barça
Köszi az infót.
Az én kezdőm:
Az én kezdőm:

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- salas9
- Entrenador del Barça
Volt egy kisebb sérülésük, de biztos vagyok benne, hogy játszanak ma este. Összedrótozzák őketCapon írta: Falcao és Costa is sérült. Ezek szerint nem igaz?

Amúgy Falcao ezért is nem játszott szerdán, nem merték megkockáztatni, hogy jobban rásérüljön.

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem jártam bővebben utána, de legutoljára azt olvastam, hogy izgulnak a madridiak mert Falcao és Costa is sérült. Ezek szerint nem igaz?Gareth Tello írta: A várható AtMa-kezdő:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis - Koke, Mario Suárez, Gabi, Arda Turan - Falcao, Diego Costa.
Amúgy Pérez Lasa lesz a bíró.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem is ki fog jönni a két csapat közötti különbség, az pedig jó Atlético ide vagy oda, jelentős.
Középpálya kulcsfontosságú lesz, ha ott nem rohannak át rajtunk, akkor szerintem sem lesz végletekig szoros meccs.
Nagyon fontos 3 pont lenne, a rekord tovább nőne, és az utóbbi időben azért hazai pályán alaposan meg szoktuk firkálni őket.
2 lesz szerintem legalább közte, de NAGYON REMÉLEM,hogy ajándékba nem fogunk gólt adni, azaz stabil lesz a védelem, és mindenki megfelelően koncentrál.
3-1,vagy 4-1et érzek. persze írnom sem kell,hogy egy tré 1-0al is elégedett lennék (ezúttal)
FORCA BARCAAA!!!
Középpálya kulcsfontosságú lesz, ha ott nem rohannak át rajtunk, akkor szerintem sem lesz végletekig szoros meccs.
Nagyon fontos 3 pont lenne, a rekord tovább nőne, és az utóbbi időben azért hazai pályán alaposan meg szoktuk firkálni őket.
2 lesz szerintem legalább közte, de NAGYON REMÉLEM,hogy ajándékba nem fogunk gólt adni, azaz stabil lesz a védelem, és mindenki megfelelően koncentrál.
3-1,vagy 4-1et érzek. persze írnom sem kell,hogy egy tré 1-0al is elégedett lennék (ezúttal)
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
az tény: arra a meccsre igaz(volt) amit mondasz, hogy mennyire igaz ránk is?! az majd kiderül este. tudom a vesszőparipám, de a sebesség döntő lesz ma este!! egyrészt hogy tudjuk e (végre)kezelni a gyors kontrákat, másrészt kellően gyorsak leszünk e? (mint a Madrid volt!) a támadásainkban. amúgy talán az sem lenne rossz, ha ezuttal rá állítanánk valakit Falcaóra mert ez a tag tényleg ott lesz minden lasztin a 16-tól a kapunkig.Tobias88 írta:Szerintem ma simán nyerünk. Jó idén az Atletico, de nem egy sztár csapat és ha egy kicsit jobb ellenfél ellen találkozik, még Falcao sem segíthet, lásd Madrid ellen.
Szerintem ma simán nyerünk. Jó idén az Atletico, de nem egy sztár csapat és ha egy kicsit jobb ellenfél ellen találkozik, még Falcao sem segíthet, lásd Madrid ellen.
94:39 6 - 1
-
- Az Év fórumozója 2013
Ezen én is elgondolkodtam, de ha már, akkor inkább fordítva. Ha Alves többet maradna hátul, legalább megkímélne bennünket csodás beadásaitól.StickyFingaz írta:Én Tito helyében kipróbálnám Alvest az egyik szélen.Támadni nagyon tud,igaz a beadásai nagyon rosszak.És akkor Adriano meg Alves is játszana.![]()
Adriano idén jobb támadásban, és szélsőként a védekezésbe is többet tudna besegíteni, szóval szerintem egyáltalán nem rossz ötlet a szélsőként való kezdetése.
A lényeg, hogy ne Pedro-Messi-Villa csatársor legyen, amit a Marca jósol...
A várható AtMa-kezdő:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis - Koke, Mario Suárez, Gabi, Arda Turan - Falcao, Diego Costa.
Amúgy Pérez Lasa lesz a bíró.
- Andris
- Adminisztrátor
Egyértelműen Puyolt helyett, de még akár Piqué helyett is mehetne, Mascherano bőven a legjobb opciónk középső védőnek. Nehéz nekem ezt elismerni, annak idején azt hittem egy semmirekellő hentest veszünk, de attól még így van.MichaaBee írta:És mégis Puyol vagy Piqué helyett gondolnád?Andris írta:Mascherano sérült vagy eltiltott? csak nem látom a lekörmölt felállásokban..
Egyébként én Adrianót kezdetném Alvés helyett, elöl pedig Sánchez+Iniesta és akkor Thiago a kp-n, vagy Pedro+Sánchez.
Valdes - Alves, Piqué, Masch, Alba - Busquets, Xavi, Thiago - Messi, Pedro, Iniesta
a létező leglabdabiztosabb kezdő11, ami ebből a keretből kijön, és szükség is volna erre. Villa, Sanchez... hát ha gól kell nagyon, vagy egyáltalán nem, na majd akkor.
Adriano érdekes kérdés, iszonyú hullámzó hogy hogyan játszik. Alves legalább stabilan [auto_cenzúra] magához képest, és stabilan labdabiztos.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Tivornya
- Capitá del Barça
Ma dupla Barcelona-Madrid párharc lesz, győzzön mindkét barcelonai csapat!
Hmm...1 évben 2× szurkolok azoknak a gennyes kék-fehéreknek, ideje lenne már,ha meghálálnák ezt nekem :S
Hmm...1 évben 2× szurkolok azoknak a gennyes kék-fehéreknek, ideje lenne már,ha meghálálnák ezt nekem :S
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
-
- Capitá del Barça
Én Tito helyében kipróbálnám Alvest az egyik szélen.Támadni nagyon tud,igaz a beadásai nagyon rosszak.És akkor Adriano meg Alves is játszana. 
VV-Adriano-Puyol-Piqué-Alba-Xavi-Buszkecc-Iniesta-Alves-Messi-Sánchez/Tello

VV-Adriano-Puyol-Piqué-Alba-Xavi-Buszkecc-Iniesta-Alves-Messi-Sánchez/Tello
Én is sajnálnám, de ha egyszer Adriano fényévekkel jobb formában van, akkor nincs mit tenni...mess2009 írta:azért azt sajnálnám, ha Alves lassan visszaminősülne csere-játékossá!!

Ettől függetlenül nem dőlök a kardomba, ha most Alvés fog kezdeni, de szerintem Adrianónak van most ott a helye.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Llegenda del Barça
Villa-val amúgy mi van? Most így nem emlékszek, h vt-e sérült ősszel, de mindenesetre szezon elején többször vt kezdő, vagy akár csak csere, tehát többet játszott, mint mostanság. (Akkor még említette is, h többet szeretne játszani és nem érti miért cserélik le mindig) Legutóbbi 2 meccse szerintem a kupában volt, bajnokságban már régebb láttam. Pedig nem vt rossz formában, mikor játszott, a gólokat legalábbis lődözgette...
Szóval most akkor vt egy sérülésére, amire most nem emlékszek és azóta megint csak fokozatosan akarja játszatni Tito, ami érthető is lenne vagy egyszerűen az őszhöz képest még jobban megcsappant felé a bizalom?
Szóval most akkor vt egy sérülésére, amire most nem emlékszek és azóta megint csak fokozatosan akarja játszatni Tito, ami érthető is lenne vagy egyszerűen az őszhöz képest még jobban megcsappant felé a bizalom?

- salas9
- Entrenador del Barça
A sport.es kezdője nekem szimpatikus:
Valdes - Adriano, Piqué, Puyol, Alba - Xavi, Sergio, Iniesta - Pedro, Messi, Alexis. Talán annyit változtatnék, hogy a támadószekció így nézne ki: Xavi, Sergio, Thiago - Pedro(Alexis), Messi, Iniesta.
A mérkőzés előtt Rosell köszönteni fog három volt játékosunkat: Deco, Sylvinho és Keita!
Ezen kívül a találkozó előtt a kivetítőn Messi idei évben elért 88. gólja fog peregni!
Ha hülyeséget írtam, akkor az a "kiváló" angol tudásomnak köszönhető
Valdes - Adriano, Piqué, Puyol, Alba - Xavi, Sergio, Iniesta - Pedro, Messi, Alexis. Talán annyit változtatnék, hogy a támadószekció így nézne ki: Xavi, Sergio, Thiago - Pedro(Alexis), Messi, Iniesta.
A mérkőzés előtt Rosell köszönteni fog három volt játékosunkat: Deco, Sylvinho és Keita!
Ezen kívül a találkozó előtt a kivetítőn Messi idei évben elért 88. gólja fog peregni!
Ha hülyeséget írtam, akkor az a "kiváló" angol tudásomnak köszönhető

azért azt sajnálnám, ha Alves lassan visszaminősülne csere-játékossá!! ha egészséges játszatni kell! Villa nálam a sötét ló, Tito fa arcal dícséri, de láttuk mit nyújt : semmit. Pedrót én ki hagynám, de ismerve a Barca (Tito)mentalitást egy az egyben nem vonják meg a bizalmat senkitől, inkább erőltetik, hátha fordul a kocka.(-végül is lehet benne valami- ) tehát valamelyiket sztem ott fogjuk látni a kezdőben. Thiagoval is az a helyzet, hogy kellene neki a játék, de egy ilyen kemény meccsen?! ilyen okból talán Mascheranót szivesebben látnám ma mint Pulyolt, a többi adott.
nagyon kíváncsi vagyok - amúgy - erre a csodacsatárra mire megy ellenünk?! amitől igazán félek az a sebességük, mert az bizony megvan..... kemény meccs lesz, de ha a Madrid hozta, nekünk is be kell húzni nincs mese!
nagyon kíváncsi vagyok - amúgy - erre a csodacsatárra mire megy ellenünk?! amitől igazán félek az a sebességük, mert az bizony megvan..... kemény meccs lesz, de ha a Madrid hozta, nekünk is be kell húzni nincs mese!
És mégis Puyol vagy Piqué helyett gondolnád?Andris írta:Mascherano sérült vagy eltiltott? csak nem látom a lekörmölt felállásokban..
Egyébként én Adrianót kezdetném Alvés helyett, elöl pedig Sánchez+Iniesta és akkor Thiago a kp-n, vagy Pedro+Sánchez.
H a t t r i c k
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Azért ez Telloval és Alexissel egy picit kemény lenne!Alexis Sanchez7 írta:én egy ilyet néznék leginkább..
Valdes-Alba,Piqué,Puyol,Adriano-Busquets,Xavi,Iniesta-Tello,Messi,Sanchez.

Enyim:VV,Correira,Puyi,Piqué.Alba,Busi,Xavi,Ini,Pedro,Messi,Villa.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
-
- Barça B
én egy ilyet néznék leginkább..
- noname
- Llegenda del Barça
Pedro rossz formában van vagy sem, sztem neki kezdenie kéne. Pedro a legrosszabb napján is labdabiztosabb, mint Villa vagy Sanchez, így a középpályás dominanciához sokat hozzátehet. Bár az se rossz elképzelés h Thiago kp-n, elöl egyik oldalon Ini, másikon Sanchez.
A Fifa egy szégyen
-
- Az Év fórumozója 2013
Az első győzött nálam. Villát most nem szeretném pályán látni. Alexis csereként beszállva nem volt olyan rossz a Córdoba ellen, talán holnap is megvillan egyszer-kétszer. Thiago pedig kifejezetten jól játszott, inkább ő, mint Pedro vagy Villa.Barcaman1993 írta:Csak én gondolkozom ezen a 2 felálláson a holnapi napra?:
Valdes-Alves, Piqué, Puyol, Alba-Xavi, Sergio, Thiago-Alexis, Messi, Iniesta
Valdes-Alves, Piqué, Puyol, Alba-Xavi, Sergio, Iniesta-Alexis, Messi, Villa
Pedrot mindenképpen letenném.
Viszont ha valamelyiküknek nagyon nem megy, akkor ne hagyjuk fenn szenvedni, van egy Tello a padon.
Illetve Alves kezdetésén elgondolkodnék, nálam egyáltalán nem biztos a helye. Most az Alves-Adriano-Montoya hármas tagjai nagyjából ugyanolyan esélyekkel indulnak. Talán Adriano.
It’s been 16 years since the teams last met as the top two in the league.
Barça and Atlético Madrid have met 75 times in the league in Barcelona, with the hosts winning 45, losing 13 and 17 ending in a draw.
Barça have been on top over the last few seasons with big results like the 5-0 win in 2011/12, 3-0 in 2010/11, 5-2 in 2009/10 and 6-1 in 2008/09.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Csak én gondolkozom ezen a 2 felálláson a holnapi napra?:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Deus
- Boixos Nois
Év kommentjeLionel85 írta:Ne éld bele magad, nagy rangadó jön, ilyenkor még a holtakat is feltámasztják, hogy tudjanak játszani.![]()

Amúgy szerintem is tuti, hogy játszani fog Falcao. Hasonló szitu a Messi esetnél is: lesérült, s mindenki úgy volt vele, hogy kihagyja a betis elleni meccset, s mégis bekerült a kezdősorba.
Ugyanez lesz Falcao -val is.

-
- Az Év fórumozója 2013
Egyetértek, Falcao mindennél fontosabb a matracosoknak, szerintem még törött lábbal is játszatnák.Lionel85 írta:Szerintem Falcaót mindenképpen összerakják és ha nem súlyos a sérülése, akkor biztosan fog játszani.
Adrián López kevésbé fontos, őt szerintem nem fogják kockáztatni, van helyette más, aki játszhat.
Atléticónál amúgy igen borúlátóak: http://atleticomadrid.hu/2012/12/13/ami ... eves-lesz/