Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért én megpróbálnék felállni egy Sanchez-Villa csatárkettőssel, mögöttük három kp - Pedo-Cesc-Tello és egy vkp - Song, akik labdákkal tömik őket. Nem tűnne rossz ötletnek, baj esetén szerkezetváltás és cserék. Biztonsági okokból Messit, Iniestát és Xavit nevezném a padra. Ha minden rendben van, beállniuk nem kell, annyiban változna az összkép, hogy nem a karéjról, hanem a padról nézik a meccset, de ha történetesen felüt a baj - mert az mindig benne van a pakliban -, tudjon lépni Roura. Én ezt egyszer kipróbálnám, szvsz jobb alkalom nincs rá, 2:0 fórban vagyunk, nem nézem le a Córdobát, de azért mégsem egy Betis jön hozzánk.messideco írta:Azért egy Alves-Piqué-Mascherano-Montoya-Song-Fabregas-Thiago-Pedro-Villa-Tello összeállítású csapatnak nem lehet akadály a Cordoba legyőzése például nem? Mondom, a kulcsemberek inkább pihenjenek a Malaga ellen.
Igaz ez is,de szerintem,ezt már tavaly is leírtam,a mi játékunkhoz a legfontosabb összetevő az állandóság,nem véletlen az sem,hogy minden évben februárban van a holtpont,amíg megy a két-három frontos harc,addig mindig sokkal élesebb,pengésebb a csapat,mert játékban vannak,és folyamatosabb a terhelés,be vannak járatva a srácok,az európai csapatok közül szerintem a Barca az a csapat,ahol a legkevésbé számít a rotáció.messideco írta:Azért egy Alves-Piqué-Mascherano-Montoya-Song-Fabregas-Thiago-Pedro-Villa-Tello összeállítású csapatnak nem lehet akadály a Cordoba legyőzése például nem? Mondom, a kulcsemberek inkább pihenjenek a Malaga ellen.
Szerintem meg ez nem lenne jó,ha az elején talál egy gól a Cordoba,akkor a B csapatnak még nagyon meleg lehet ez az ütközet,paprikás hangulattal,ami senkinek nem hiányzik,kezdjenek csak Messi-ék,vágjanak be 2-t 3-t nekik,és félidőben mehetnek pihenni.messideco írta:Simán kihagynám a keretből Iniestát, Xavit, Messit, Busquetset és talán Albát is pihentetés céljából, vasárnap már a Malaga jön idegenben, nem lesz könnyű egyáltalán. Az első keret keveset játszó tagjai, plusz a B keretből néhányan meg tudják oldani a könnyűnek látszó továbbjutást. Visca el Barca!
Mindenkinek üzenem: http://www.frombar.tv/Capon írta:Jó erős kezdő.
Nem feltétlen néztem volna meg a mai meccsünket, de ha már ilyen erős csapatot küld ki Tito akkor... már csak egy jó stream kell majd. Remélem valaki megdob vele minket.
Azért meglepő, hogy a védelembe és a támadó sorba 1 fiatal sem került be.
Igen, eléggé erős kezdőt dobott össze Tito. Vélhetően most akarja eldönteni a párharcot, hogy itthon a fiatalok játszhassanak, bár egy Atletico elleni meccs előtt én is több ember pihentetését vártamGareth Tello írta:Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Song, Xavi, Thiago, Pedro, Messi and Villa.
Ugyanerre a kezdőre gondoltam én is!Barcaman1993 írta:Nálam ilyesmi jöhetne szóba:
Pinto-Alves, Mascherano, Bartra, Montoya-Thiago, Song, Dos Santos-Alexis, Messi, Villa
Nálam ilyesmi jöhetne szóba:Gareth Tello írta:Meglepően erős keret, azt sajnálom, hogy így egy fiatal (értsd: Barça B-s) sem kaphat lehetőséget, bár ha nagyobb arányú győzelmet aratunk holnap este, a visszavágón már könnyű szívvel lehet játszatni Sergi Robertóékat. (Espinosát látnám még nagyon szívesen...)
Figyelembe véve, hogy hétvégén az Atléticóval játszunk, egy igen tartalékos csapatot küldenék ki a gyepre, Messivel, hogy a rekord tovább döntődjön.Alves ne kezdjen rögtön, csereként beszállhat majd a mérkőzés vége felé.
Pinto - Montoya, Song, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Tello, Messi, Villa.
Xavi helyett jöhet JdS a félidőben, ha addigra megvan a vezetés.
Ebbe én annyit belejavítanék, h Song és Busi cseréljen helyett és Busi helyén Pique. Songnak nem fekszik a kh poszt, ezt már láttuk.Gareth Tello írta: Pinto - Montoya, Song, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Tello, Messi, Villa.
Xavi helyett jöhet JdS a félidőben, ha addigra megvan a vezetés.
Tello előre játékának legnagyobb akadálya az alapvonal, és erre sztem ő is rájött. Tegnap is az első félidő vége felé a 16-osnál úgy tolta meg a labdát, hogy az kiment....Amikor megcsinálta ezeket a cseleit, 10ből 9szer kivitte, vagy ott kiszorították, mi meg fogtuk a fejünket. Én személy szerint értékelem, hogy nem megy fejjel a falnak.mess2009 írta:nagyon egyetértek, különösen az alibi -hátrapasszokat illetően!! egyébként az orrunk előtt zajlik u. ez Tello-val, elég "hatásosan irtják" ki belőle az előre-focit!! mamár ő is követni látszik a nagy elődöt(Pedro) és alg-alig vállalkozik az előretörésekre. ....tudom?! nem lehet ész nélkül de még ésszel sem áttörni egy védőfalon, itt nyilván a képességek és a (játék)inteligencia a döntő, mi nekem mégsem ok., az az amikor a hátrajáték valóban alibiként takarja a gyáva, netán lusta, vagy spekuláns magatartást.