Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
salas9 írta:Nem vagyok nagy angolos, de ha jól értettem Thiago és Adriano ma már edzhettek?!
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... with-squad
Én emlékszem egy olyanra Pep idejéből, talán az első vagy a második szezonjában, hogy 100 fölé mentek a rúgott gólok terén. Akkor azt hiszem nem sikerült megdönteni ezt, de nem lehetetlen.Vakmacska írta:Azon gondolkodom, hogy milyen rekordot nem döntött még meg a Barca, amit a Real tart(ott)?
Mikor Bartra becserélése előtt jött a szöglet, mondja a kommentátor, hogy jön Bartra. Egyből az volt az első reakcióm, hogy de előtte még a kapitány megsérül, hogy egész biztosan ő jöhessen le...recrea írta:A mai meccsen az volt a legnagyobb fordulat, h Puyol nem sérült meg, ki is zökkentett a megszokott rutinomból.
Messi nem tud egy gólt lőni,ha ő betalál,akkor garantált a dupla idén gálát érzek 5-6 gólos győzelemmel (általában ebből jön a nyögvenyelős 3-2 )csababarca írta:Jó lenne ma egy sokgólos győzelem,bár amikor ilyet várok,akkor sose jön be
De egy laza 3-0nak is örülnék, Villa,Messi,Pedro gólokkal.
Ennél már csak az jobb, hogy reálisan nézve a jelenlegi legerősebb kezdőnk is minimum 10 sajátnevelésűt tartalmaz, de ha Tellót vagy Fabregast tesszük be Villa helyett, akkor se vagyunk messze a jelenlegi formák szerinti kezdő 11-től. Valdés, Montoya, Puyol, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Tello (Fabregas)Gareth Tello írta:Kilenc saját nevelés a kezdőben.
Hát úton vagyunk felé. De hogy JÓ úton-e.....?Yaya(07-10) írta: (A hatkupás barca ősszel elveszítette ugyan az első meccset, de utána 22 fordulót tudott le veretlenül, és irgalmatlan gólkülönbséggel, meggyőző fölénnyel. nem hiszem, hogy bárki panaszkodott az akkori játékra. kíváncsi vagyok Titoval sikerül-e felülmúlni az akkori 19-2-1es statot)