A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
szerintem ő sem arra gondolt, hogy álljunk be bekkelni, és próbáljuk meg lehozni 0-0-ra.Ha úgy mennének fel a játékosok a pályára, hogy jó a Real ellen az X is akkor nem sok babér teremne.
Még szerencse, hogy te nem vagy a Barca egyik játékosa, minden klub ellen, így a Real ellen is a "világ legjobb csapatának" a célkitűzése a győzelem. Ha úgy mennének fel a játékosok a pályára, hogy jó a Real ellen az X is akkor nem sok babér teremne.Alexander Mahone írta:Sevillát szerintem szokás szerint simán verjük. Eléggé fekszik nekünk, ha egy csapat nem áll be bekkelni, hanem rohangálnak össze-vissza. És ha megverjük a Sevillát, akkor a Real ellen egy X is tökéletes.

nekem továbbra is magas, hogy mitől lenne ez a játék a legnehezebb.TT írta:biztos sokan értitek miért ez a fajta játék a legnehezebb
Jól játszott, bár sok dolga nem volt. Következő két fordulóba már izgisebb lesz, de bízom benne és Mascheranoban.Dr.Dre írta:Sajnos most értem haza,igy lemaradtam a meccsről.
A legjobban az érdekel,hogy Song hogy játszott ma középső védőként?
Volt valami nagy bakija,vagy valami szép szerelések stb?

Ez engem is nagyon érdekelne, annak fényében, hogy a szövetség velünk van ugye.KingSimon írta:Az hogy jött ki,hogy szerdán játszunk bl-t, szombaton bajnokit,míg Real kedden bl-t és vasárnap bajnokit...