Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ez így van, jó lenne ha tito kicsit felrázná a srácokat.Cesc,Piqué - nekik lehet jót tenne szerintem egy-két meccs pihi mer ez egyik részről 0 másik meg posztból adódóan életveszély, na mindegy most még minden szép s jó hisz jönnek a 3 pontok - de remélem ebbe nem törődnek bele odafönt,mer akkor nem lesz se bajnokság se BL(pláne..) Jó lenne látni következő meccsen hajtást,akarást ,azt ,hogy aki oda kerül szántsa föl a pályát, ne alibizzen.Andris írta:Na ez a mai játék sokkal sokkal aggasztóbb, mint bármelyik eddigi idén.
az első félidőre igaz amit Sanchezről mondasz, de Pedro sem volt veszélyesebb! a másodikra Sanchez feljavult, Pedro beszürkült, de aki ma igazán indiszponált volt az sajnos Messi! a második félidő első 20 percében szinte semmit nem csinált, sokat ácsorgott és láthatóan tanácstalanul mozgott azt is lassan. aztán volt néhány elfutása, aminek a befejezései rendre becsődöltek. nem ment ki szélre, középen pedig egy beton fal állt előtte. a támadásaink továbbra is lassúak és így mindíg több a passz mint ami kellene.csababarca írta:ÚGy hiányzik egy jó Villa a csapatból mint egy falat kenyér.
Messin és Pedron kivül senki sem veszélyes a kapura,főleg nem Sánchez aki a kezdő 11 leggyengébbje folyamatosan,nem értem mire fel a nagy bizalom iránta. Abszolút kilóg a csapatból sajnos,pedig én azt hittem,hogy hasznos lesz,amikor ide igazolt. nem feltétlen a gólokat várom tőle,hanem valami kis lendületességet,bátorságot,de semmi.
Tavaly türelmes voltam vele,de idén ez már a második éve,ideje lenne mutatnia is valamit,mert ezt eddig bármelyik ifis lehozza a B-ből.
Lehet, mert a félidőben be tudják hozni a lemaradást, de az sem kizárt, hogy bekapcsolódunk a 10-12. perc környékén, mert úgyis csúszik a kezdés pár percet. Sőt, ha a Real megy már 2-3 góllal akkor lehet elkapcsolnak a végéről, mert ott már nincs tét.9Dave írta:A meccs 21:30kor kezdődik, a közvetítés meg 21:45kor, akkor most 15 perces késés lesz?
Nem kell rendszeresen, legyen 50-50 De ahogy látom ma kezd Song,úgyhogy picit jobb képet látunk majd róla egy teljesen meccsen, vagy közel teljes meccsen.Alcantara írta: ne kelljen már az alapjátékosunknak most már rendszeresen a kispadon ücsörögni!
Be fogja mutatni, kérdés, hogy a Sporttv odaér-e időben (nem szokásuk).csababarca írta:Song kezd,nagyon helyes.S.Agüero írta:Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Song, Xavi, Cesc; Alexis, Messi y Pedro.
Viszont Alba simán kezdhetne,a real ellen messze a legjobbunk volt szerintem.amúgy jó kezdő,remélem iniesta bemutatja azért a kis szobrocskáját
Song kezd,nagyon helyes.S.Agüero írta:Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Song, Xavi, Cesc; Alexis, Messi y Pedro.
www.Fcbarcelona.comAlcantara írta:Barcelona Noticias honlapján íródott, hogy Messi a padon kezd! Alexist jelölik helyette középre.Elég gagyi lenne éppen a Valencia ellen!BritishKnight írta:Megkérdezhetem,hogy honnan veszed?#David Villa# írta:Ha minden igaz Messi pihen. Hát..., jobban örülnék, ha nem egy Valencia ellen pihenne. Tartani kell az 5 pontot!!!
Nem lenne jó ha Messi pihenne.Nem is hiszem.Ő nem az a fajta aki nem jelentkezne játékra
Ott Alves kezdőbe van jelölve!
Egyébként az eredeti hírforrás, a Barcelona ügyekben "hiteles" Marca!
Lehet Busi stílusát bírálni, de ne kérdőjelezzük már a játéktudását!Attika 25 írta:Miért talán nem érett meg arra, hogy valaki a posztján legalább annyit játszon, mint ő? Az Osasuna elleni meccs majdnem elment rajta, de még igy csak egy lesgóllal tudtunk egyenliteni. Indokolatlanul sokat játszik, ő nem Xavi vagy Iniesta, hogy muszáj a pályán lennie minden meccsen az elejétől a végéig. Song a Real ellen tökéletesen lehozta azt amit Busquets-nek kell, kellett volna.
A flegmázásai és hogy nem képes ütközni, csípni, rúgni harapni, pedig nekünk nagyon kellene egy ilyen pióca szerű ember vkp-nek, mert gyakorlatilag amikor támadunk akkor 7-8 emberrel támadunk.Rivaldo11 írta:akkor nem értem Busival mi a baj???