soprano_p írta:Hi mindenki,
első hozzászólásom , most regeltem , nem tudtam kihagyni

szóval szerintem a Barca megközelítőleg nem azt játsza amit tavaly. Totális focit hagyni kell, mert abban el fognak fáradni idő előtt......szerintem Tito eredményorientáltabb lesz, mert fontosabbak a megnyert címek, mint a játék
( ezt bárki megkérdőjelezheti, de nem számít mit gondoltok )
nem a labdát kell birtokolni már , hanem amikor nálunk van, gólt lőni és 5-10 percekre koncentrált védekezéssel ráülni a meccsre.
utána ismát 5-10 perc támadó ( 2-0 ) stb....stb...
ezzel a "NEM végigfutni a szezont" és "NEM überelni a történelmet ( 2009 / 2011 ) hozzáállással meglesz a BL és a LIGA . túl erősek lettek az ellenfelek. a chelsea nek idő kérdése és óriási nagyot fognak menni ( így is BL címvédő )
zárásként : vegyünk vissza a tempóból !!! NEM akarok ürfocit többet, hanem ürfoci/földi foci keverék
Még ez kéne nekünk... Abszolúte nem értem, hogy ez vkiben, főleg ebben az időszakban hogyan fogalmazódott meg benned.
Tito eredményorientáltabb Pepnél? 14 trófeát nyertünk 4 szezon alatt, a címek egy részét sem amiatt buktuk el, mert az ellenfél jobb lett volna. Ez messze a világ legerősebb kerete, ezzel minden trófeára reális eséllyel hajthatunk.
Aztán folytatom. Ráülni az eredményre és védekezni? Minek üljünk rá 2-0-nál az eredményre, ha rúghatunk 5-öt is? Sztem mindenki számára kellemesebb látvány, mint teljesen ok nélkül bekkelni. Ráadásul nem tudom az utóbbi időben milyen meccseket néztél? Tavaly hány meg hány alkalommal buktunk olyan meccset, amit "már megnyertünk", majd visszavettünk és buktuk a meccset. Úgy látszik nem volt tanulságos.
Túl erősek lettek az ellenfelek? Az olasz foci hanyatlik, az angoloknál a MU és az Arsenal stílusa teljesen fekszik nekünk. A Cityről nincs tapasztalat, míg a Chelsea... Amit legutóbb mutattak az a foci megcsúfolása volt és most is akkor fogom majd erős csapatnak tekinteni őket, ha nem ilyen Wiganeket, meg Readingeket győznek le nyögvenyelősen. Érdekes jött nekik a City és egyből nem voltak már olyan erősek... A németeknél a Bayern, míg a spanyoloknál a Real, akit pár napja szétfociztunk. Kitől kéne félnünk? Inkább másnak tőlünk? Persze vannak erős csapatok, de ha bárkitől bárkinek és félnivalója van, akkor az nem nekünk van.
Minek vegyünk vissza? 4 éve ezt játsszuk, eddig bírtuk, most miért nem bírnánk egy nagyobb kerettel? Ez a mi stílusunk, inkább bukjunk el úgy bajnokságot, mint tavaly, minthogy egy fos hullagyönge játékot lassúnk.
Nem is értem, hogy egy fociszerető emberben ez, hogy fogalmazódhatott meg. Főleg úgy, hogy ez a játék nem csak látványos, hanem eredményes is.