Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha meg ő lenne, akkor őt hordaná le pár ember... itt a hozzáállással vannak problémák. Nincsenek elmozgások, a területet jól lezárja a madrid. Sokkal több mozgásra van szükség akárki is játszik, erre nem lehet fogni. Ezekkel az emberekkel is helyzeteket kellett volna kialakítani. Sokkal gyorsabb és pontosabb játékot várok a 2. félidőben. Alexis kellene Tello helyére, sajnos ma benne nem látok potenciált. Força!evikem97 írta:Ajj...Hiányzik Villa,de nagyon!!!!
A baj az, hogy szvsz fejben mindenki a keddi BL-meccsre készül már. Látszik, hogy kb úgy kezelik a srácok ezt a meccset, mintha egy kiesőjelölt ellen játszanánk egy kötelező unalmas hazai bajnokit. Nem várok nagy változást a második félidőben sem. Sajnos egyértelműen a Real akarata érvényesül, felvettük a rakkolós, ütközős játékot, nem mennek a kombinációk és lassúak is vagyunk. Ezt rutinból lehozza ellenünk még egy közepes védelem is.westerngom írta:- hááááát basszus ez így nagyon vékony! Én azt hittem, hogy szét tépjük őket az akarással, de csak a beszarást látom!
Nincs ötlet!!, nincs taktika, nincs játék!!zakó lesz..
A röhej az, hogy megint egy hülye bénázással kaptunk gólt.westerngom írta:- hááááát basszus ez így nagyon vékony! Én azt hittem, hogy szét tépjük őket az akarással, de csak a beszarást látom!
Nincs ötlet!!, nincs taktika, nincs játék!!zakó lesz..
gyu75 írta:és az a majomképu Pepe meint nem érti miért kapott lapot
Szerintem ott is a legtöbb helyzet lepattanókból és bakikból alakult ki, nem pedig a játékunkból.salas9 írta:Annyi különbséggel, hogy ott legalább helyzeteink megvoltak, de ma...Andris írta:Csak ugyanaz mint a Chelsea ellen.
Egyedül Tello és Alves küzd, a többiek alszanak. Iniesta pedig amilyen jó volt a Bernabeu-ban, annyira gyenge most.papek89 írta:Nincs tűz a csapatban. Abszolut. Senki nem akar játszani. Így nem lehet játszani...
Nem értek egyet, mert a Reálnak több helyzete van, mint a Chelseanek, ráadásul nekünk sokkal kevesebb...sajnos Tello nem hozta be a hozzáfűzött reményeket, mert Arbeola leszedi a pályáról...Andris írta:Csak ugyanaz mint a Chelsea ellen.
Tello semmit sem tud, Thiago az elején még jó volt, de ő is súlytalan. Elnyomják őket, nem való nekik egy ilyen meccs.
Robcsyy írta:Félidőben cserélni is lehetne. Szerintem Pep váltani fog 3 védős rendszerre.