Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ó, addig 6x feltámad..G.Gabe írta:Na, úgy néz ki, hogy David Luis nem játszik ellenünk.
Most vitték le hordágyon, és le is kellett cserélni.
Szerintem meg a kisebbik rosszat kell választani és az Thiago lenne. Fábregastól nem lehet mostanában semmit várni, nem egy ilyen éles és fontos meccsen kéne bejáratni és formába hozni... De úgyis Pep dönt és vélhetően jól fog dönteni. Akit a pályára küld, az hajtani fog.shutterisland írta:hát én thiagotól sem látok túl sok mindent.Fabregas helyett Thiagót kéne kezdetni szerintem, a kis Ronaldinho jobb mostanság.
vannak szép passzai, meg szép megmozdulásai, de ennyi.
szerintem egy ilyen meccsen egyértelműen cesc a jobb megoldás.
hát én thiagotól sem látok túl sok mindent.Fabregas helyett Thiagót kéne kezdetni szerintem, a kis Ronaldinho jobb mostanság.
betűről betűre.Szerintem: Valdés - Alvés, Mascherano, Piqué, Puyol - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Fabregas.
Cesc úgy érzem összeszedi magát, amúgy sem ismeretlen terep neki a Stamford Bridge. Pedro, Cuenca, Tello pedig súlytalan lenne egy Chelsea védelem ellen, úgyhogy max csereként jöhet majd egyikőjük 20 percre új lendületet hozni.
Kell Piqué is, magas védő nélkül megnézhetjük magunkat a Chelsea ellen. Ugyanakkor Mascheranót nem szabad ilyen formában kihagyni, Puyolt meg ne is emlegessük. Úgyhogy szerintem Adriano üljön. Középpályán Keita sérüléssel bajlódik és a Milan ellen amúgy is rossz volt nézni, hogy szétszedhettük volna őket idegenben, ha lett volna még egy kreatív támadó ember a pályán.S.Agüero írta:Van olyan fontos meccs ez is, mint a Real elleni.
Kicsit védekezőbb csapattal kéne kiállni.
Pl.: VV - Alves ; Puyol ; Mascherano ; Adriano - Busquets ; Keita ; Xavi - Alexis ; Messi ; Iniesta.
Tippem : 1-1. (Drogba, Messi)
Maschot rá kell állítani Drogbára, elég jól ismeri szerintem.
Vamos!
Inkább most verjük meg őket nagyon (ha igazad lesz, és klasszisokkal jobbak vagyunk, akkor sikerülni fog) és akkor a visszavágón lehet majd nysugodtan pihentetniBarcaman1993 írta: Én mindenképpen rotálnék, sok fontos meccsünk lesz mostanában.
Mi erről a véleményetek?
Vagy játszik, és nem sárgul be.#David Villa# írta:Cr vagy pihen kövi meccsen, vagy besárgul:D
Helyszínen nem fogsz kapni. Londonban pl. stadionnál meccs előtt nem hogy eladni akartak, hanem venniDonny írta:Kb. 1.200€ és 8.000€ között vannak az árak.zalazs88 írta:Véletlenül nem tud valaki nekem arra választ adni, hogy a bl döntőre mennyi egy jegy? interneten és helyszínen.
A 8.000 természetesen a VIP.
Ezek a netes árak.
Azt nem vágom, hogy mennyivel olcsóbb vagy drágább a helyszínen, és hogy lehet-e ott kapni.
Kb. 1.200€ és 8.000€ között vannak az árak.zalazs88 írta:Véletlenül nem tud valaki nekem arra választ adni, hogy a bl döntőre mennyi egy jegy? interneten és helyszínen.
Így igaz. Az első meccsen piros neki, tizi nekünk. A második meccset páholyból kellett volna néznie.miihii írta:Ott kezdődik,h Ballacknak nem is lehetett volna igaza,mivel emlékeim szerint őt lehetett volna kiállítani az első meccsen,uh kihagyta volna a visszavágót.Meg egy sima büntető elmaradt a részünkre,amihez ha hozzáveszem az emberelőnyünket,teljesen máshogy alakult volna az első csörte,aminek köszönhetően a másik is. Egyik a másik nélkül nem korrekt elemzés...Leomessi14 írta:
Igen, de talán a Chelsea az egyetlen csapat amelynek igzat adok...Arrol a meccsről mi Barca szurkolók nem kéne beszéljünk,mert mind Ballacknak mind Drogbanak igaza volt. Persze ezt nem így kell kifejezni,mert semmit se értek el vele, de szerintem mi ne hozzuk fel ezt a meccset többé....
S nincs értelme Abidal kiállításával és az első meccsel jönni.
Ott kezdődik,h Ballacknak nem is lehetett volna igaza,mivel emlékeim szerint őt lehetett volna kiállítani az első meccsen,uh kihagyta volna a visszavágót.Meg egy sima büntető elmaradt a részünkre,amihez ha hozzáveszem az emberelőnyünket,teljesen máshogy alakult volna az első csörte,aminek köszönhetően a másik is. Egyik a másik nélkül nem korrekt elemzés...Leomessi14 írta:
Igen, de talán a Chelsea az egyetlen csapat amelynek igzat adok...Arrol a meccsről mi Barca szurkolók nem kéne beszéljünk,mert mind Ballacknak mind Drogbanak igaza volt. Persze ezt nem így kell kifejezni,mert semmit se értek el vele, de szerintem mi ne hozzuk fel ezt a meccset többé....
Miért is nincs értelme? Mellesleg Ballack kezezése a visszavágó 4. percében?Leomessi14 írta:
Igen, de talán a Chelsea az egyetlen csapat amelynek igzat adok...Arrol a meccsről mi Barca szurkolók nem kéne beszéljünk,mert mind Ballacknak mind Drogbanak igaza volt. Persze ezt nem így kell kifejezni,mert semmit se értek el vele, de szerintem mi ne hozzuk fel ezt a meccset többé....K900 írta:Remélem hogy kitömjük ezt a "médiaúszitó" nagyképü angol bandátt.Visszagondolni is rossz a képen látható vadállatra, és társára a "lófejü" Drogbára.![]()
Attól tartok hogy a mérkőzés után, a játékvezetőnek ismét kifogják állitani a szakmabeli "halotti"bizonyítványát.És így ezzel tovább herggelik majd a médiát, és a közvéleményt is.
![]()