Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Végül nem lett gond, pedig a 4. 100%os ziccer kihagyása után, azt hittem, jön a törvényszerű pontvesztés, de nem.mahitoo írta:Remélem most nem fázunk rá erre a középpályára.Persze azért nem mindegy, hogy Sergi Roberto, vagy Fabregas kezd.Hajrá!

Jogos!zola8787 írta:Lenne olyan kezdő ami nem rossz és nem lenne muszáj nyerni?Kelemen Berti írta:Nem rossz kezdő, muszáj lesz nyerni!
VISCA EL BARCA!Nem kötekedésből írtam, csak kérdezem
Azért én félek, hogy se Xavi se Ini, de hajrá!
Lenne olyan kezdő ami nem rossz és nem lenne muszáj nyerni?Kelemen Berti írta:Nem rossz kezdő, muszáj lesz nyerni!
VISCA EL BARCA!
Piqué helyett Montoya van a padonS.Agüero írta:Bench: Pinto, Sergio Bousquets, Piqué, Xavi, Iniesta, Tello e Cuenca.
Tetszik annak ellenére, hogy a támadó hatosban Messin kívül minden poszton mást játszatnék.csdewl írta:Mai kezdő: Valdes - Alves, Mascherano, Puyol, Adriano -Thiago, Fábregas, Keita - Alexis, Messi, Pedro

Barcaman1993 írta:Én azt érzem gyengeségnek, hogy Messin kívül alig lőnek gólt a csatárjaink. Nevetséges, hogy Xavi a 2. a góllövőlistán. Sancheznek olyan 20, Pedronak olyan 15 körül kéne lennie és akkor most jobban is állnánk a tabellán. Na mindegy, remélem csak javulni fogunk.Léfe írta:A stilusunk oké, de van egy-két gond ami nekem felfoghatatlan. Az rendben, hogy letámadunk, az is, hogy tartjuk a labdát. DE...
- sokszor, most a Milán ellen is erősen kezdtünk, volt helyzet és végül egy-
null ide - aztán séta. Bajnokikon is soszor látni. Nem nagyon törekednek
lezárni a meccset.
- távoli lövések nincsenek, vagy ritkán.
- ha néha benyomnak minket a kapunk elé, lehetne konrázni, hiszen
gyors a csapat, jol is cseleznek. Erre valaki a középpályán megkapja a l
labdát. Erre lassit vagy visszapasszol. Örület.
- sok a kihagyott nagy helyzet, bár ez sok éves god.
Én azt érzem gyengeségnek, hogy Messin kívül alig lőnek gólt a csatárjaink. Nevetséges, hogy Xavi a 2. a góllövőlistán. Sancheznek olyan 20, Pedronak olyan 15 körül kéne lennie és akkor most jobban is állnánk a tabellán. Na mindegy, remélem csak javulni fogunk.Léfe írta:A stilusunk oké, de van egy-két gond ami nekem felfoghatatlan. Az rendben, hogy letámadunk, az is, hogy tartjuk a labdát. DE...
- sokszor, most a Milán ellen is erősen kezdtünk, volt helyzet és végül egy-
null ide - aztán séta. Bajnokikon is soszor látni. Nem nagyon törekednek
lezárni a meccset.
- távoli lövések nincsenek, vagy ritkán.
- ha néha benyomnak minket a kapunk elé, lehetne konrázni, hiszen
gyors a csapat, jol is cseleznek. Erre valaki a középpályán megkapja a l
labdát. Erre lassit vagy visszapasszol. Örület.
- sok a kihagyott nagy helyzet, bár ez sok éves god.