visca el barca írta:a visszavágón a milan minden bizonnyal befekszik 11 emberrel a kapuba és ismételten 0-0-ra fognak játszani.
amilyen mákosak még össze is jön nekik...
érdekes meccs lesz... ha a félidőig nem lövünk gólt egy nagy görcsölésbe fog átcsapni az egész...
Én egy olyan forgatókönyvtől fosok, ami a szeptemberi meccs alapján fogant meg bennem: a Milan a meccs legelején (nem feltétlenül az első percben, hanem mondjuk az első tízben) gól szerez, onnantól pedig bunker, antifutball, meg minden ilyen, amit el lehet képzelni...
Nagyon fontos, hogy a Barça szerezze az első gólt!
A tegnapi meccs pedig egészen nevetséges volt. A Barça be volt tojva egy esetleges idegenbeli vereségtől, holott a Milannak esze ágában sem volt gólt szerezni (még kontrákból sem).
A pálya talaja tényleg szörnyű lehetett, mert az összes játékos rosszul passzolt, csúszkált, nem tudták átvenni a labdát, Abbiati is többször kiejtette a lapos lövéseket, stb.
Továbbá szerintem Pep a cseréket is elhibázta: a Keita-Busquets duóból bőven elég lett volna, ha csak az egyik játssza végig a meccset (melyik is? a semmit nem csináló Keita, vagy a mégkevesebbet csináló Busquets?); Tello -bármennyire is kedvelem- ennyire betömörülő védelem ellen hasztalan (látthattuk a Leverkusen ellen is akkor volt jó, ha volt előtte üres terület, ilyen tegnap konkrétan egyszer sem volt), továbbá én végig azon gondolkoztam, hogy Thiago miért nem állt be...
Ott volt egyáltalán? Csak rá tudtam gondolni, mint olyan, aki kicsit dobhatott volna tegnap a játékunkon. Akiben viszont biztos voltam, hogy semmit nem fog tudni hozzátenni az Pedro...aki meg ugye beállt.
Ráadásul sok játékosunknak volt effektíve rossz napja (szerintem): pl. Puyol, Xavi, Messi, Sánchez...