- ezt úgy rühellem!messideco írta:Silmply Busquets.
Ő szabálytalankodik és Castro kapja a sárgát... És még csodálkozunk az ellentábor hangján

- ezt úgy rühellem!messideco írta:Silmply Busquets.
Ő szabálytalankodik és Castro kapja a sárgát... És még csodálkozunk az ellentábor hangján
reklamálásért kapta...messideco írta:Silmply Busquets.
Majdnem egyről beszélünk.Risu92 írta:Szerintem itt inkább valami mentális fáradtság lehet a képben. Persze én se akarok okoskodni, nem vagyok pszichomókus, de valamiért én azt érzem, hogy kicsit szét esett a figyelmük. Görcsölnek nagyon, valahogy ez a túlzott megfelelés a nézőknek, meg a világnak. Sose voltak nagyképűek, de szerintem nagyon ők akarnak lenni a legjobban, de nem bírják.. Ne nézzetek hülyének, ez is csak egy feltevés, de valahogy így külső szemmel, valahogy ezt látom arcokon is, kicsit nehezek azok a fejek.Stalkyard írta:Valami aggaszt ebben a mostani Barcában. Nem azt látom, hogy azért fociznának, mert élveznék, és mert gólokat akarnak lőni, csak azt látom, hogy a lehető legkisebb erőfeszítéssel "túl akarnak jutni" a dolgokon, és tartalékolnak a következő meccsre. De lehet, hogy csak én látok bele a dolgokba mindenféle hülyeséget.
Elmondom én...furcsa, szokatlan, nem ismert érzés nekik, hogy van egy jobb csapat náluk (real), ezt nehezen dolgozzák fel!Stalkyard írta:Valami aggaszt ebben a mostani Barcában. Nem azt látom, hogy azért fociznának, mert élveznék, és mert gólokat akarnak lőni, csak azt látom, hogy a lehető legkisebb erőfeszítéssel "túl akarnak jutni" a dolgokon, és tartalékolnak a következő meccsre. De lehet, hogy csak én látok bele a dolgokba mindenféle hülyeséget.
Szerintem itt inkább valami mentális fáradtság lehet a képben. Persze én se akarok okoskodni, nem vagyok pszichomókus, de valamiért én azt érzem, hogy kicsit szét esett a figyelmük. Görcsölnek nagyon, valahogy ez a túlzott megfelelés a nézőknek, meg a világnak. Sose voltak nagyképűek, de szerintem nagyon ők akarnak lenni a legjobban, de nem bírják.. Ne nézzetek hülyének, ez is csak egy feltevés, de valahogy így külső szemmel, valahogy ezt látom arcokon is, kicsit nehezek azok a fejek.Stalkyard írta:Valami aggaszt ebben a mostani Barcában. Nem azt látom, hogy azért fociznának, mert élveznék, és mert gólokat akarnak lőni, csak azt látom, hogy a lehető legkisebb erőfeszítéssel "túl akarnak jutni" a dolgokon, és tartalékolnak a következő meccsre. De lehet, hogy csak én látok bele a dolgokba mindenféle hülyeséget.
Azt bevallom őszintén, nem láttam, mert nem figyeltem épp akkor oda, csak a gólt láttam:Srecrea írta:Alexises részt nagyon adom...brutális erősítés. Aki nem volt center sosem, annak fogalma sincs, mit jelent fent birkózni a legkeményebb védőkkel.Risu92 írta:Alexis, amióta nálunk játszik imádom, egyszerűen nincs olyan meccs, ahol ne küzdene, még ha nem is megy neki, küzd, hajt, mindent belead. Példát vehetnének róla a Barca játékosok, pláne a védelem. Nem is tudom, hol lennénk ezen a meccsen Messi és Alexis nélkül, na meg persze Puyol is mindent belead!:)
A gólpassz ki adta az előbb?
a védelmünk mindig is gyenge volt,és ez lehet hogy nem véletlen.Sanama írta: A védelmet nyáron meg kell erősíteni,mert amit leművelnek az utóbbi időben az "fergeteges"
Alexises részt nagyon adom...brutális erősítés. Aki nem volt center sosem, annak fogalma sincs, mit jelent fent birkózni a legkeményebb védőkkel.Risu92 írta:Alexis, amióta nálunk játszik imádom, egyszerűen nincs olyan meccs, ahol ne küzdene, még ha nem is megy neki, küzd, hajt, mindent belead. Példát vehetnének róla a Barca játékosok, pláne a védelem. Nem is tudom, hol lennénk ezen a meccsen Messi és Alexis nélkül, na meg persze Puyol is mindent belead!:)
Szintén...socio66 írta:istenem..
hát álljunk már oda,nem igaz hogy egy bl nyolcaddöntőn nem lehet jobban pörögni,miért kell felhozni egy ilyen semmi ellenfelet?
na közben sánchez,szép gól,de ma is felidegesít a csapat.