Barça a Bajnokok Ligájában
Valamelyik külföldi adó adja a meccset, ami fogható kishazánkban? 

Esetleg aki digis és nem tudná, néhány napja van pro4 a csatornánál
- shutterisland
- Director del Fútbol
ezért csodálkoztam én is kicsit, ha megnézzük azt a várható kezdőt, talán így corluka a legismertebb név.
amúgy megnézve, szerintem nevekre nem erősebb a kezdő, mint a legtöbb spanyol csapaté
más : amúgy mostanában, hogy megy a real 5-7-10 ponttal, plusz jönnek a döntetlenek, döcög a szekér...kicsit kikezdett minket a világ.
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de most nagyon nagyon jól jönne egy magabiztos játék, egy idegenbeli siker.
igaz, attól naponta találkoznék a sz.r -10 fok lesz barcelonában poénnal, meg a 10 ujjú pique-vel, de legalább megmutatnánk a világnak, hogy korán van még ahhoz, hogy röhögjenek rajtunk, és temessék a csapatot.
csapjuk meg őket!
amúgy megnézve, szerintem nevekre nem erősebb a kezdő, mint a legtöbb spanyol csapaté

más : amúgy mostanában, hogy megy a real 5-7-10 ponttal, plusz jönnek a döntetlenek, döcög a szekér...kicsit kikezdett minket a világ.
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de most nagyon nagyon jól jönne egy magabiztos játék, egy idegenbeli siker.
igaz, attól naponta találkoznék a sz.r -10 fok lesz barcelonában poénnal, meg a 10 ujjú pique-vel, de legalább megmutatnánk a világnak, hogy korán van még ahhoz, hogy röhögjenek rajtunk, és temessék a csapatot.
csapjuk meg őket!

- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Ha ezt a két meccset nem láttad, akkor mostantól minden meccset nézz!P.U.Y.O.L. írta:Hihetetlen, hogy a TV2 megint lepasszolta a fiókcsatornájának a meccset. Remélem találok nézhető stream-et, mert az eddigi szezonból 2 meccset nem láttam csak. (Getafe - Barcelona, Osasuna - Barcelona....)

Egyébként: http://sportgeza.hu/futball/2012/02/14/bl_infografika/
- pitta19
- Jugador d'estrella
Újabb ékköve a magyar újságírásnak, ha tiltott az oldal bocs érte:
http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... na-rancai/
A lényeg röviden:
Pep azt nyilatkozta, hogy figyelemre méltó, hogy a Leverkusen megnyerte a csoportját, valamint mi meg kikaptunk hétvégén az Osasunától 3-1-re...
http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... na-rancai/
A lényeg röviden:
Pep azt nyilatkozta, hogy figyelemre méltó, hogy a Leverkusen megnyerte a csoportját, valamint mi meg kikaptunk hétvégén az Osasunától 3-1-re...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A Barçanoticias a Marcára hivatkozva közzétett egy várható kezdőcsapatot, amiben már ott van Corluka:
Leverkusen: Leno - Corluka, Schwaab, Friedrich, Kadlec - Castro, Reinartz, Rolfes - Bender - Kiessling, Schürrle
FC Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Xavi, Mascherano, Iniesta - Alexis, Messi, Fábregas
Leverkusen: Leno - Corluka, Schwaab, Friedrich, Kadlec - Castro, Reinartz, Rolfes - Bender - Kiessling, Schürrle
FC Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Xavi, Mascherano, Iniesta - Alexis, Messi, Fábregas

Én úgy tudom, játszhat. Bár az utóbbi időben nem láttam játszani, nekem az rémlik, hogy elég darabos a szélen.shutterisland írta:corlukát kölcsönvette a spurstől a leverkusen...ő EL-ben már játszott, akkor játszhat ellenünk ? nem rossz kis védő...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én is pár meccset már csak felvételről, letöltve tudtam megnézni. Nekem Pro4 mellett DigiSport sincs, így a kupameccsekről is rendre lemaradok. Marad a netes közvetítés, már ha a netem éppen a fagy miatt nem adja meg magát...

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Hihetetlen, hogy a TV2 megint lepasszolta a fiókcsatornájának a meccset. Remélem találok nézhető stream-et, mert az eddigi szezonból 2 meccset nem láttam csak. (Getafe - Barcelona, Osasuna - Barcelona....
)

- shutterisland
- Director del Fútbol
corlukát kölcsönvette a spurstől a leverkusen...ő EL-ben már játszott, akkor játszhat ellenünk ? nem rossz kis védő...
Ballack nem túl nagy érvágás nekik, mondhatni ennek az ellentéte...bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/le ... en-2117183
Akkor Ballack, Derdyok és Sam sem lép pályára ellenünk.
Gyakorlatilag kegyvesztett a csapatnál; egyik idegenbeli bajnoki előtt megmondták neki, hogy ha akar, elutazhat a csapattal, de játszani úgysem fog...
Szegénynek Boateng szó szerint kettétörte a karrierjét...

Your village called. Their idiot is missing.
-
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/le ... en-2117183
-
- Director del Fútbol

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
..... február 14-én a Bayer Leverkusen-FC Barcelona, majd az Olimpique Lyonnais-APOEL FC mérkőzést láthatják majd a focirajongók a PRO4-en, a kommentátor továbbra is Hajdú B. István lesz, aki szakértő vendégek segítségével elemzi a mérkőzéseket.
A közleményben kiemelik, a Bajnokok Ligája elődöntőit és döntőjét a TV2-n követhetik majd a nézők.
...ha minden igaz a PRO4-et a DIGI felvette csatornái közé.....
A közleményben kiemelik, a Bajnokok Ligája elődöntőit és döntőjét a TV2-n követhetik majd a nézők.
...ha minden igaz a PRO4-et a DIGI felvette csatornái közé.....
- samy85
- Capitá del Barça
egy olyan csapat szurkolói, mint a Barcelona már hozzászokhattunk volna ehhez a terheléshez... kb minden éven ez van... de most bővebb a keret... több az olyan játékos, akik ha "helyettesíteni" kell színvonalban ugyanazt hozzák mint a fix emberkék...shutterisland írta:a március is szerény lesz ezutánEnjoy írta:Elég húzos lesz a február..
Február 12. Osasuna-Barca
Február 14. Leverkusen-Barca
Február 19. Barca-Valencia
Február 26. Atletico M.-Barca
gijon,racing,sevilla,granada,mallorca + jön még a leverkuseni meccs visszavágója....aztán április elsején bilbao.
elég sok meccs lesz a két hónap alatt, több rangadóval + bl.

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Llegenda del Barça
Meg akkor számítsátok bele, h ilyen tájban szokott lenni a hullámvölgyünk... 

- shutterisland
- Director del Fútbol
a március is szerény lesz ezutánEnjoy írta:Elég húzos lesz a február..

gijon,racing,sevilla,granada,mallorca + jön még a leverkuseni meccs visszavágója....aztán április elsején bilbao.
elég sok meccs lesz a két hónap alatt, több rangadóval + bl.

Sztem ebben lesz változás, nem hiszem, hogy 3 napon belül 2 meccset játszanánk, ráadásul idegenben...Enjoy írta:Elég húzos lesz a február..
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Jó ellenfelet kaptunk minden szempontból! A Leverkusen stílusa szerintem tökéletes számunkra, plusz nem is képviselnek túl nagy játékerőt! Talán idegenben megnehezíthetik a dolgunkat, de hazai pályán ha jó napot fogunk ki szerintem benne lehet egy kiütés is! Fölösleges kertelni, minden nehézség nélkül tovább kell jutnunk és kész!
Visca el Barca

Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
"d" Úgy értettem, hogy általában a könnyebbeket említik meg az emberkék itt (is). De nem beszólásnak szántam, pedig értetted is a hsz-ed második feléből úgy veszem le. Arról van csak szó és akkor szimplán úgy fogalmazok, hogy én a lehető legnagyobb ellenfelekkel szeretném harcban látni a Barcát. Tudom azt is, hogy nem kívánság műsor, de azért tudod hogy van vele az ember: Hátha! A madrid meccstől megjött az "étvágyam". Ennyi és nem több.
Visszaolvasgatva nem igazán értem miről beszélsz, egyetlen hozzászólás szól arról, hogy valaki el szeretne kerülni bizonyos ellenfeleket, amúgy leginkább az orosz telet kerülnénk el mi is, akárcsak te.AndrésGerardHernandez írta:Én nem tudom miért akar itt mindenki könnyű ellenfeleket. Ide a legnagyobbakkal, ha jó meccseket és motivációt akarunk! Az oroszokat azért jó lenne elkerülni, azok elég rossz mérkőzések úgy általában. Ennek a csapatnak kihívások kellenek, nem kizsírozott lejtőn csúszni a célig.
Véleményem szerint!
Egyébként sajnos ez nem kívánságműsor, de én nagyon örültem volna az Ajaxnak, mert két totális focit játszó csapat összecsapása ritkaságszámba megy. Persze ellenfelek ők se lennének, de élmény lehetett volna a meccs.
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Én nem tudom miért akar itt mindenki könnyű ellenfeleket. Ide a legnagyobbakkal, ha jó meccseket és motivációt akarunk! Az oroszokat azért jó lenne elkerülni, azok elég rossz mérkőzések úgy általában. Ennek a csapatnak kihívások kellenek, nem kizsírozott lejtőn csúszni a célig.
Véleményem szerint!
Véleményem szerint!