krampusz írta:Ki lehet kapni, nincs azzóal világvége, csak nem így...
Vagy egy olyan mondás, hogy küzdeni mindig, feladni ....
A második félidős hozzáállást és küzdeni akarást nem szólhatja le senki! Olyan böcsülettel mentek előre, amilyet én nem nagyon láttam idén. A probléma a kezdőcsapatban és az első félidős játékban volt.
Guardiolát én ált. védeni szoktam (nem mintha olyan sokat kellene), de ma mégis a f...enét csinált? Mekkora luxus már Sergi Roberto, Mascherano, Thiago középpályával kezdeni egy olyan meccsen, amit ő maga nevez az egyik legnehezebb idegenbelinek? Xavi, Iniesta, Fabregas meg ott ül a padon, gratulálok... Értem én, hogy rotáció, de mi a jó búval bélelt kiszabott bánatért nem lehet a világ talán 3 legjobb irányítójából legalább 1-et kezdetni, amikor ő maga mondja, hogy ez a legnehezebb meccs?!
Aztán az első félidei játék... Mi a franc volt ez? Ekkora lötyögést én még nem pipáltam, a legrosszabb félidő volt, amit a Pep-érában átéltem. Nulla.
A második félidőre össze lett kapva a csapat, Cuenca és Tello lefocizták az összes euromilliós szárt, Sánchez ért még valamit rajtuk kívül aztán csókolom... Sergi Robertót miért nem lehetett lehozni, azt megsúgná valaki?

Illetve hogy minek kell a szögleteket akkor is beadni, amikor se Piqué, se Puyol, sőt semmilyen 180 centinél magasabb játékosunk nincs a pályán? Bravó...
Egyetlen dolgot tudok pozitívumként említeni, az a második félidőben tapasztalt akarás, de megint semmire nem mentünk vele.
A játékvezetést pedig már csak érintőlegesen említem meg, mert nem elsősorban ez az oka a vereségnek, de hogy megint nagyban hozzájárult, az biztos. Ugyanaz a partjelző, aki az Osasuna félméteres lesgólját nem látta, a második félidőben az egyenlítő találatnál kiszúrta, hogy Sergi Roberto haját súrolta a labda és beintette a lest... Szerintem az egy teljesen szabályos gól volt, az első félidőben pedig Sánchez mögött volt jó egy méterrel védő, mégis le lett fújva, az is gól lett mellékesen. Tökön tudnám rúgni most azokat, akik folyton nyögik, hogy a Barcát tolják a bírók, uefa, Platini, unicef, bivalybasznádi titkos szolgálat, etc...
Valaki, nyugtatót!