Léfe írta:Zsoltfree irta:
Tudom hogy nem nyerhetünk mindig bajnokságot, de egyszerűen nem jobb idén a Madrid, csak ő nem csinál olyan idegesítő döntetleneket mint mi.
Hát ezért jobbak - sajnos. Három évig mi sem csináltunk ilyen idegesitő döntetleneket. Igazolni kellett volna csatárt és védőt is. Jók a fiatalok csak egyszerre sokat nem lehet beépiteni, másrészt egy futó csapatba könnyebb beépülni, mint egy döcögöben ahol minden eredmény fontos.
Tellót egy jó meccs után már sztárolják. Emlékezzünk Bojanra vagy Giovannira. Sajnos a Reál kerete bövebb.
Egyébbként az elöző hozzászolónak totál igaza van.
Mi? Azért nem hinném, hogy ennyire gyászos lenne a hangulat. A mondandó első felével még nagyjából úgy egyet is tudok érteni, de a második fele nevetséges. Egyrészt csatárt igazoltunk (Alexis, télen Afellay) és felhoztuk Cuencát. Az más kérdés, hogy Afellay és Villa 6 hónapon át sérültek és Pedro is ugyanennyit apró sérülések miatt, de erre egy csapat sem tud felkészülni. A védő igazolását megint nem értem, hiszen szerencsétlen Fontást felhoztuk, de szinte sosem játszott. Ezen meg, hogy a Realnak hosszabb padja van ezen szakadtam a legjobban. Igazából ez igaz is, de csak fizikailag, mert több játékos játszik ott, de minőségben sehol sincsenek. Ha a tavalyi álom11 játszana idén is nálunk, akkor olyanok ülnének a padon, mint Fabregas, Mascherano, Alexis Sanchez, Thiago, Afellay, akikhez hasonlót egyáltalán nem tudnak a cserék közül fölmutatni max. Higuaint, esetleg Coentraot. De ennyi. Pont, hogy az ő padjuk a rövidebb, de mit ahogy te is írtad állandóan nevetséges döntetleneket szedünk össze.
Ma elvileg piszkosul kemény meccsre számíthatunk. A hőmérséklet elvileg fagypont alatt lehet, ami brutál kemény talajt ígér, ami nem mellékesen sérülésveszélyes. Az egyetlen jó hír, hogy Ini már szerdán visszatért és elvileg ma már Pedro is játszhat. Kéne ma egy jó meccset játszani.