Valóban: vicc.... Az,h a mai Getafe-Real meccs alapján bármilyen következtetést levonsz egy két hónappal ezelőtti Getafe-BARCA meccsre.zsoltfree írta: Ebből Getafétól kikapni, annak alapján amit ma láttunk tőlük: vicc
Igen,többnyire ez már cs így vagy,h általában akkor veszít pontokat a csapat,ha gólt,gólokat kap.Ez már cs egy ilyen sport. (Na meg hébe-hóba egy-egy 0:0...) Valóban észbontó,h képesek 0.62 kapott góllal lehozni a bajnokikat,szégyen gyalázat... (A második madrid 0.9-en áll...)zsoltfree írta:Idén eddig 20 meccsen kaptunk 12 gólt, de hogy ez olyan szerencsétlenül oszlik el, hogy a feni meccseken ebből kaptunk 8 gólt.Tehát 20 meccsen 13 győzelem, abból 4-en kaptunk gólt. Viszont ha gólt kapunk akkor 66%-ban vagy döntetlen vagy kikaptunk... Ez is bosszant hogy 3 meccsen is 2-2-t játszani....tehát ritkán kapunk gólt, de 2-t is....
Ezért pedig külön tőled én kérek elnézést,h 21 bajnokiból minden hetediken nem tudunk gólt lőnizsoltfree írta: meg 3 meccsen gólt sem tudunk rúgni????

Tehát a győztes meccseinken 78.5 %-ban több góllal nyerünk.A reálnál ugyanez 73.7%. (Ebben a mai meccsek is benne vannak már.)zsoltfree írta:13 győztes meccsből 1 góllal a Sporting, Granada ellen tudtunk csak nyerni, a többi mind több gólos győzelem volt.
A Madrid viszont a 18 győzelméből 4 meccset meg tudott nyerni 1 gól különbséggel. Ők is hoztak egy 0-0 meccset és kikaptak tőlünk és a Levantétől, de a többi "kötelezőt" behúzták!
Akkor ezt úgy is meg lehet közelíteni,h jobbak vagyunk ebben,nem?
Ezekeket a számmisztikai dolgaidat azért fordítottam át,h mivel jelentőségtelen statok ezek sztem.Egy bizonyos szempontból közelít meg dolgokat,de nem döntő tényező egyik sem.Ezer ilyen verziót lehet hozni pro és kontra,h szebb színben tűnjön fel valamelyik fél.Bizonyára lehet olyan "kihegyezett" statokat találni,ami szerint a Getafe jobb csapat mint mi...