Gyerünk srácok, meg tudjátok csinálni! Mi mellettetek vagyunk, ha, győzünk végül, ha nem!

látványosan kezdhettek akár pihentetni is és a fiatalok közül 1-1 embert kipróbálni a bajnokikon élesben. akkor meglehet a kupa és a blSanama írta:A ligának annyi,mostmár ki merem mondani. a Real nem fog leadni 7pontot, még akkor sem,ha megverjük őket tavasszal.
Már az öt pontnál is azt mondtam, hogy a Ligának pá, mostmár biztos vagyok benne.Sanama írta:A ligának annyi,mostmár ki merem mondani. a Real nem fog leadni 7pontot, még akkor sem,ha megverjük őket tavasszal.
Ha Alves felmegy szélsőnek, és a 3 védő mellé hátrajön még Masch, az sehogysem lehet 3-4-3.messideco írta:Defenzívnek tűnő kezdőcsapat, de ez egyértelműen 3-4-3 lesz, Alvessel és Adrianoval a középpályán, Masch jön hátra.
Ha lesz stream, fogom nézni.
Visca el Barca!
Tetszik, ezt sztem behúzza a Barca.S.Agüero írta:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Sergio, Mascherano, Xavi; Cesc, Messi y Adriano
Diego López; Ángel, Gonzalo, Musacchio, Oriol; Senna, Bruno Soriano, Cani, Borja Valero; Joselu y Marco Ruben