Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lenyilatkozta Pep hogy a 3-4-3 csak Cescel az igazi, azt mondta megoldható máshogy is de úgy nem olyan hatékony és utána láttunk is erre példát azon az ominúzus nyögvenyelső meccsen a Gijon ellen. Igazából adja magát a 433 ezzel a tulképp alapkezdővel(Piqué távollétében). Hajrá!Yafnag írta:Hivatalos kezdő: Valdés, Alves, Mascherano Abidal, Adriano, Xavi, Iniesta, Busquets, Villa, Messi, Pedro
Én is ezt a kezdőt jósoltam meg a meccs felvezetőjéről szóló cikk egyik hozzászólásában, de szerintem Keita lesz az első csere majd Alves és Pedro állnak beS.Agüero írta:Mai kezdő:
VV - Puyí ; Masche ; Abi - Sergio ; Xavi ; Ini ; Thiago - Adriano ; Messi ; Villa
cserék: AbiMax , Adriano
Pedro , Messi
Cesc
tipp: 5-0 Messi3, Villa, Ini

Jó, de én onnan ismeremBob_Marley írta:+PSV meg Porto is talán meg ezer másik helyen játszott, többek között a Chelseaben is, tehát az!
live topik?
+PSV meg Porto is talán meg ezer másik helyen játszott, többek között a Chelseaben is, tehát az!MessiFan írta:Kezman a Fenerbaches Kezman?
Egyébként tetszik a kezdő.
VAMOS!

Mert mind az 5 bajnokin kezdett eddig, és az utolsón már nem játszott akkorát. Gondolom neki is kell a pihenősoadroli írta:De miért kell padra ültetni az egyik (ha nem a legjobb) formában lévő játékost????

Ez esetben talán idény előszörBarcaman14 írta:Bízom benne hogy ma 4-3-3-ban lépünk pályára. Rég volt már Piqué-Puyol kettős, itt az ideje.
Szerintem: Valdés-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Xavi-Fabregas-Pedro-Messi-Villa
Nehéz meccs lesz, de kötelező a győzelem! Röviden ennyi!![]()
Visca el Barca

a marca is ezt írja, máshol viszont puyol helyett masche jatszik.Barcaman14 írta:Szerintem: Valdés-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Xavi-Fabregas-Pedro-Messi-Villa