Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Manapság nem a Barça meccsei izgalmasak, hanem a heti edzések. Lassan már fogadást is lehet kötni, hogy melyik napon sérül le valaki. Komolyan mondom, vicc ami itt folyik. De emlékezhetünk, a Rijkaard-érában is volt ilyen sorozat, de azt is átvészeltük.MessiFan írta:Ide írom..
Nem értem mi a francért van ennyi sérülés de már kezd idegesíteni. Most kiesett megint egy fontos játékos. Ki lesz a következő? Xavi? Vagy Messi?
No mind1 ennek ellenére hendikepbe vettem a mai meccset, úgyhogy kötelező nyerni 2 góllal
Kezdő Cesc kiesésével 4-3-3 lesz szerintem: Valdés-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Xavi-Keita-Pedro-Messi-Villa
Keita ebben a szezonban mindig tanárian játszik. Thiago még gyakran hiázik. Egy Gijón ellen nem szabad hibázni, még 4 védővel sem.
Nyílván nem azt fogja felhozni aki alappillére a B csapatnak hisz ott nagyobb szükség van rájuk jelen esetbe, és elég kicsi a valószinüsége hogy gálameccset fogunk játszani amikor ESETLEG bejöhetne a Cunci. Szóval szerintem ezzel most nincs semmi gond. Kupameccsekre ugyis felhozza őket szerintem.Tocy írta:Ja és Cuencára nagyon kíváncsi lennék, előszezonban kifejezetten tetszett, és a B csapatban is jól játszik, bár nem stabil kezdő. Ez is érdekes amúgy, hogy nem Kikot, nem Deulofeut hívja be Pep, akik inkább kezdők...
Pár hsz-szel lejjebb írtam egy kezdőt, de változtatnék.davi10 írta:Nem értem miért kellett áttérni a 3-4-3-ra.
Mai kezdő :
VV - Alves, Piqué, Masch, Abidal - Busi, Xavi Thiago - Pedro, Messi Villa
Jól számolom, hogy egy győzelemmel mi lennénk az elsők?
Az Utazás Barcelonába topikba való.Celtic írta:Üdv. Megfelelő topikot nem találtam, úgyhogy ide írnám.
Van-e olyan ember a fórumon, aki az idei Barca-Madrid meccsre kilátogatna, illetve lesz-e ilyen kezdeményezés?
Nem vitáztunk, csak elemeztükTocy írta:Hát azért 6 támadóval+Alvessel nekimenni egy rangadónak...Kemény. Pep asszem forradalmasította a labdarúgást. Szerintem a 3-4-3 a Villarreal ellen működött a legjobban, de most is jól vizsgázott. Persze minden taktika csak annyira, mint amennyire azok a játékosok, akik megvalósítják, de ez már félelmetes
Minden évben egy nagyobb újítás kerül a játékunkba, év közben pedig sok kisebb. És már a 4. szezonnál tartunk, de Pep eszköztára kimeríthetetlen
Szóval ott tartunk, hogy a Camp Nouban 18-0-s gólkülönbség, köztük egy BL-résztvevő Villarreallal, és egy Atleticóval, valamint a Gamperen még becsúszott egy ötös a szintén BL-résztvevő Napolinak. Nem lehet rossz Katalóniában meccsre járni
szerk.: Ja és BobSzezon előtt vitáztunk erről a 3-4-3-ról...hogy majd működik-e, avagy túl veszélyes...vagy hogy egyáltalán fogunk-e így játszani...a Valencia elleni meccset leszámítva asszem eddig elmondható, hogy működik
Ebbe nem mennék bele, mert nagyon Off lenne, de ezeket a "nagyokat" a Real is verni fogja. Nagyon!Chino írta:Tegnap nagyon jól működött a letámadásunk, én ennek tulajdonítom, hogy a Madridnak 10-11 emberrel kellett saját térfelükön játszani és még így sem sikerült átjátszani a kp-nkat. Nagyon jó iram volt, Pedro és Villa is kivette a részét a letámadásból ill. védekezésből. Nagyon jól pörögtek a srácok. Látszik, hogy neincs semmi baj ezzel a 3-4-3-mal csak egyénileg is jó teljesítményt kell nyújtani.
A legjobb, hogy mi már túl vagyunk 3 rangadón , míg a real eddig csak kiscsapatok ellen játszott és mégis előttük vagyunk.
Ha figyelted, akkor a második félidőre már 4-3-3ban jöttünk ki, persze ettől még jól működött a 3-4-3 is.Tocy írta:Hát azért 6 támadóval+Alvessel nekimenni egy rangadónak...Kemény. Pep asszem forradalmasította a labdarúgást. Szerintem a 3-4-3 a Villarreal ellen működött a legjobban, de most is jól vizsgázott.