Barça a Bajnokok Ligájában
hát gyerekek ki is égek ha a b u z i tv2 miatt nem lesz sehol élőben :/
akkor legalább Digi
akkor legalább Digi
...most olvasom, a tv2 passzolja a BL meccseket a Pro4-nek... és ugye mondták, hogy a Digisportot kevesen nézik...az első meccs a Barcelona - AC Milan...

NA van egy topik, h "utazás Brca meccsekre" inkább tegyük oda székhelyünket, és én majd leírom mire jutottam: utazás, szállás, belépőjegy. aztán midnenki más is, lehet okulni, meg tanácsokat adni, mert itt esélyeket kéne latolgatni:)
-
- Jugador del Barça
CCJoco írta:Úgy érted, hogy mennyit tartanék reálisnak BL-meccsre, ahol a Barca játszik? vagy mennyit költenék rá? mert ha arról van szó, mindenemet odaadnám egy Barca BL meccsért a Camp nouban;)mr_lionel írta:ez jolhangzik énis nagyon utánanéztem a dolgoknak.. de te mennyiért vennél most jegyet??CCJoco írta:én is 40e-árt láttam legolcsóbb jegyet Plzeni meccsre, elvileg prágában lesz a Stadium Eden-be, alias Synot Tip Aréna! UEFA hivatalos oldalán ezt írták, a questor pedig elkezdte árusítani a jegyeket ide, azt mondja hivatalosan ide adják a jegyet, így ott lesz, ami egyszerűbb is nekünk, mivel prága közelebb van, rengeteg busz megy oda (Orangeways, cseh-busz) 9e oda-vissza. Prága meg tele diákszállókkal és olcsóbb hotelekkel, úgyhogy azon talán tudunk spórolni, ha jegyen nem is:)
stadion és plzen honlapján se láttam semmi infót jegyekkel kapcsolatban, bár a plzen oldala full cseh, angol lehetőség nincs is, de jegyinfot nem találtam, csak eredményeket és naptárat:S úgyhogy én lehet megragadom ami most van lehetőség, nehogy később már csak drágábban legyenek vendégjegyek:)
De megnézzük ugyanennyi egy jobb hely a Milan ellen pl, szóval plzent nem lehet vádolni, h ezen akarná megszedni magát.
Eurobarca nem indit Prágába utat ?
Úgy érted, hogy mennyit tartanék reálisnak BL-meccsre, ahol a Barca játszik? vagy mennyit költenék rá? mert ha arról van szó, mindenemet odaadnám egy Barca BL meccsért a Camp nouban;)mr_lionel írta:ez jolhangzik énis nagyon utánanéztem a dolgoknak.. de te mennyiért vennél most jegyet??CCJoco írta:én is 40e-árt láttam legolcsóbb jegyet Plzeni meccsre, elvileg prágában lesz a Stadium Eden-be, alias Synot Tip Aréna! UEFA hivatalos oldalán ezt írták, a questor pedig elkezdte árusítani a jegyeket ide, azt mondja hivatalosan ide adják a jegyet, így ott lesz, ami egyszerűbb is nekünk, mivel prága közelebb van, rengeteg busz megy oda (Orangeways, cseh-busz) 9e oda-vissza. Prága meg tele diákszállókkal és olcsóbb hotelekkel, úgyhogy azon talán tudunk spórolni, ha jegyen nem is:)
stadion és plzen honlapján se láttam semmi infót jegyekkel kapcsolatban, bár a plzen oldala full cseh, angol lehetőség nincs is, de jegyinfot nem találtam, csak eredményeket és naptárat:S úgyhogy én lehet megragadom ami most van lehetőség, nehogy később már csak drágábban legyenek vendégjegyek:)
De megnézzük ugyanennyi egy jobb hely a Milan ellen pl, szóval plzent nem lehet vádolni, h ezen akarná megszedni magát.
ez jolhangzik énis nagyon utánanéztem a dolgoknak.. de te mennyiért vennél most jegyet??CCJoco írta:én is 40e-árt láttam legolcsóbb jegyet Plzeni meccsre, elvileg prágában lesz a Stadium Eden-be, alias Synot Tip Aréna! UEFA hivatalos oldalán ezt írták, a questor pedig elkezdte árusítani a jegyeket ide, azt mondja hivatalosan ide adják a jegyet, így ott lesz, ami egyszerűbb is nekünk, mivel prága közelebb van, rengeteg busz megy oda (Orangeways, cseh-busz) 9e oda-vissza. Prága meg tele diákszállókkal és olcsóbb hotelekkel, úgyhogy azon talán tudunk spórolni, ha jegyen nem is:)
én is 40e-árt láttam legolcsóbb jegyet Plzeni meccsre, elvileg prágában lesz a Stadium Eden-be, alias Synot Tip Aréna! UEFA hivatalos oldalán ezt írták, a questor pedig elkezdte árusítani a jegyeket ide, azt mondja hivatalosan ide adják a jegyet, így ott lesz, ami egyszerűbb is nekünk, mivel prága közelebb van, rengeteg busz megy oda (Orangeways, cseh-busz) 9e oda-vissza. Prága meg tele diákszállókkal és olcsóbb hotelekkel, úgyhogy azon talán tudunk spórolni, ha jegyen nem is:)
A plzenire, ez kimaradt...
Nem tudtok segíteni abban, hogy hol lehet jegyet venni a meccsre? Netes jegyirodában eddig olyan 180-200 euróért láttam jegyeket, de kicsit sokallom. Szerintetek olcsobban nem lehet valahonnan jegyet szerezni?
Köszi, üdv!
Köszi, üdv!
Kedves Barátaim és Ismerőseim Utat szeretnénk szervezni az AC MILAN - Barcelona Szuperrangadó Bajnokok Ligája Labdarúgó mérkőzésre. Az ár 69 000 Ft ami tartalmazza a meccs belépőt az utazást és egy város látogatást Milánó belvárosában. Egy 9 fős FIAT Scudoval. Még van 5 hely! Aki szeretne jelentkezni, azt nálam megteheti! Az az előleg 39 000 Ft amit Szeptember 1.-jéig kell rendezni!
Mérkőzésnap 2011. november 23.
Indulás Kaposvárról november 22. 20:00
Érdeklődni: attilacsatlos@digikabel.hu
Ronaldo9
Mérkőzésnap 2011. november 23.
Indulás Kaposvárról november 22. 20:00
Érdeklődni: attilacsatlos@digikabel.hu
Ronaldo9
shorty88 írta:én is írtam egy két spanyol kapcsolatnak ha tudok valamit szólok de ha esetleg van részedről valami fejlemeény a balint.turi.88@gmail.com ra dobhatnál egy üzit meg amúgy is és akkor tudok írni neked én is ha megtudtam valamitmr_lionel írta:aham.. hát akkor megpróbálom beizzítani a spanyol kapcsolataimat hátha lesz vmi.. egyik ismimnek a tesoja kint él hátha..De egyébként itt az Eurobarca nem szervez ki utat Plzenbe??? Mert láttam pl a Milanos oldalon ott rendszeresen szerveznek ki utakat busszal jeggyel együtt:) itt is kéne főleg ilyen közeli BL meccsre..
Uu de rendes vagy köszönöm szépen:) eddig énis ugy néz ki 2-3 ismerősömmel mennénk csak még kérdéses mert nem mki szánna rá 50ezret egy BL jegyre.. szval az sztem drága.. főleg Plzenbe.. De ha milanoba tudsz azis érdekelne! Am enyém adam.galovics@citromail.hu vagy Facebookon Galovics Ádám.. egy van belőlem:)
Capon írta:Régebben voltak szervezve utak mondjuk már jó ideje nem találkoztam ilyen felhívással a fórumon.mr_lionel írta:aham.. hát akkor megpróbálom beizzítani a spanyol kapcsolataimat hátha lesz vmi.. egyik ismimnek a tesoja kint él hátha..De egyébként itt az Eurobarca nem szervez ki utat Plzenbe??? Mert láttam pl a Milanos oldalon ott rendszeresen szerveznek ki utakat busszal jeggyel együtt:) itt is kéne főleg ilyen közeli BL meccsre..
Egyébként meg Milánó itt van a szomszédban jóformán, nem nagy kunszt oda eljutni.
Elég baj az:S pedig sztem sok jelentkező lenne rá! Amugy meg Plzen és Prága közelebb van csak 600 km viszont Milano meg 1090 km.. szval annyira nem mindegy:) De mképp szeretnék jegyet szerezni h kijussak egy két haverral!:)
én is írtam egy két spanyol kapcsolatnak ha tudok valamit szólok de ha esetleg van részedről valami fejlemeény a balint.turi.88@gmail.com ra dobhatnál egy üzit meg amúgy is és akkor tudok írni neked én is ha megtudtam valamitmr_lionel írta:aham.. hát akkor megpróbálom beizzítani a spanyol kapcsolataimat hátha lesz vmi.. egyik ismimnek a tesoja kint él hátha..De egyébként itt az Eurobarca nem szervez ki utat Plzenbe??? Mert láttam pl a Milanos oldalon ott rendszeresen szerveznek ki utakat busszal jeggyel együtt:) itt is kéne főleg ilyen közeli BL meccsre..
- Capon
- Llegenda del Barça
Régebben voltak szervezve utak mondjuk már jó ideje nem találkoztam ilyen felhívással a fórumon.mr_lionel írta:aham.. hát akkor megpróbálom beizzítani a spanyol kapcsolataimat hátha lesz vmi.. egyik ismimnek a tesoja kint él hátha..De egyébként itt az Eurobarca nem szervez ki utat Plzenbe??? Mert láttam pl a Milanos oldalon ott rendszeresen szerveznek ki utakat busszal jeggyel együtt:) itt is kéne főleg ilyen közeli BL meccsre..
Egyébként meg Milánó itt van a szomszédban jóformán, nem nagy kunszt oda eljutni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
aham.. hát akkor megpróbálom beizzítani a spanyol kapcsolataimat hátha lesz vmi.. egyik ismimnek a tesoja kint él hátha..
De egyébként itt az Eurobarca nem szervez ki utat Plzenbe??? Mert láttam pl a Milanos oldalon ott rendszeresen szerveznek ki utakat busszal jeggyel együtt:) itt is kéne főleg ilyen közeli BL meccsre..

igen van de ahoz kéne egy spanyol kapcsolat mert kb kint barcelonaba a vendég jegyeket 70 euért adják ha nem kevesebbért. 25 000 ért van jegy a milan-barcara szal azért elég húzós amit eddig kínálnakmr_lionel írta:eddig én 42ezerért láttam legolcsobb jegyet Plzenbe/Prágába.. mármint meccs jegyetz.. mer mi kocsival mennénk.. de ez kicsit drága.. biztos vannak olcsobb jegyek is nem??
eddig én 42ezerért láttam legolcsobb jegyet Plzenbe/Prágába.. mármint meccs jegyetz.. mer mi kocsival mennénk.. de ez kicsit drága.. biztos vannak olcsobb jegyek is nem??
eddig én is csak igen drága jegyeket találtam :S
Sziasztok
érdeklődnék hogy tervezi-e valaki hogy kiutazzon a november 1.-i meccsre? mivel mi lennénk 4-en (de lehet 5en) akik kimennénk és gondoltam segít valaki jegyeket szerezni!
Előre is köszönöm szépen!
érdeklődnék hogy tervezi-e valaki hogy kiutazzon a november 1.-i meccsre? mivel mi lennénk 4-en (de lehet 5en) akik kimennénk és gondoltam segít valaki jegyeket szerezni!
Előre is köszönöm szépen!
melyik jegyirodában láttad? world ticket shopban 172euro, de azok állandóan a VIP gyémántberakásos wc-vel jegyeket mutogatják és áruljákbarca 1986 írta:jegyirodában, már ha lehet kapni, cca. 200 EUR/fő a jegy

- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
jegyirodában, már ha lehet kapni, cca. 200 EUR/fő a jegy
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h a Plzen elleni November 1. mérkőzésre hol lehet jegyet venni és mennyibe kerülnek?) vki PLÍÍÍZ HELP!
Olyan kérdésem lenne h a Plzen elleni November 1. mérkőzésre hol lehet jegyet venni és mennyibe kerülnek?) vki PLÍÍÍZ HELP!
ezt annyira utálom, hogy mindenki ráfogja a bírókra, h veszítettek, aztán a Barcelona-t utálják egyes bírói döntések miatt. játszani kell, gólt rúgni, azt meg nem lövi be senki helyett se a bíró, se a partjelző... persze nehezebb lenne azt mondani, h a Barcelona nagyon jól össze van rakva, és senki se tud olyan csapatot összevásárolni, mint amilyen nálunk EGYÜTT nőtt fel. szerintem ez lehet a nyitja, már kisebb családot alkotnak, nem munkahelynek tekintik a Camp Nou-t és az edzéseket!
Platini Messivel kapcsolatban kiemeli, hogy a bírók szeretik őt, ezért hagyják játszani. Ha ilyen jól látja a bírók szerepét, hasson oda, hogy a bírói gyakorlat ne tűrje meg a brutális játékot, aminek a Barca gyakran szenvedő alanya.
2013-ban uefa super cup Prágában. járassuk be az utat csehországba, mert az tuti, hogy megint mehetünk majd Barca meccsre CSehországba