Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kb annyira, mint a múltkori taposása...Fecooo írta:ugye marcelo megint csak véletlenül...![]()
Ebből is látszik, hogy mekkora erősítést jelent. Tavaly ilyen szintű minőségi csere elképzelhetetlen lett volna, így meg gyakorlatilag kapunk egy teljesen fitt klasszist az utolsó 20 percre. Ugyanez elmondható persze Cescről és a középpályáról is.csababarca írta:Azt mondom,ha az első 15-20 percet lehozzunk kapott gól nélkül, akkor szerintem behúzzuk,ha kiegyenlítenek megint akkor nagyon necces lesz.
Mindenesetre egy friss Sánchez a meccs utolsó időszakára aranyat érhet.
Jó hagyjuk, Pep majd eldönti kinek a helyére hozza be Sánchezt...ozsimiki írta:Blade, szerintem sem ezt a meccset nézed, aki keveset csinál az Villa ezen a meccsen, Pedro jól mozog, játékban van,és pozitívként tűnik ki a csapatból, Messivel,Xavival,Alvessel együtt többek között.
Sok gif,és kép lesz abból,ahogy Messi lövi a gólt,mert mögötte Roncika fél térden csúszik mászik., közelről nézhette,hogy hogyan kell szépen megoldani,nem izomból.
Ha hatékony helyzetkihasználásuk lenne akkor igen, de CR valamiért idegesen játszik, és sokat hibázik, egyáltalán nem hozza azt a magabiztosságot, mint Messi. Benzema meg nem tudja kihasználni a helyzeteit... Való igaz, hogy jobb helyzetkihasználással problémák lennénk ezekben a letámadós időszakokban, de így simán kihúzzák Alvesék ezeket a 10 perceket.bali 15 írta:És a következő elején is a Real kezd nyomni. De nagyon kifáradnak 10 perc után. De ez a 10 perc rohadtul veszélyesVeszélyes ez a 2-1. A Madridban benne van mindig egy gól és azzal már hosszabbítás.
Az elején ismét a Real kezdett jobban, de a félidő közepétől kezdve átvették a srácok az irányítást..
a cselei ahogyan láttam legtöbbször nem jöttek be, és a lövései száma, talán 1, igen ez teljesitmény a javából...9Dave írta:Focinak hívják...Blade írta:Villa-Sánchez cserét akartam irni, de elmondanád, hogy mit csinált Pedro ebben a felidőben?9Dave írta:
Mi a jó ....![]()
PEDRO NEM CSINÁLT SEMMIT?
A MÚLTKORI MECCSET NÉZED?![]()
Cselez, passzol, lő, mindezt jól