Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Nmem tudok eligazodni azon a linken:(( RÁTUDNÁTOK VEZETNI HOL TOM letölteni/ujranézni?
Gránátvörös sziv kék lélek ,
Barcelona drukker leszek ameddig csak élek
pl. a BL-ben még nem volt címvédésBob_Marley írta: Belegondolni is nehéz, hova lehet még fejlődni!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem olvastam most vissza, annyit írtatok!
Gratula persze az egész csapatnak, hihetetlen precíz este volt!MU megpróbált "focizni", ez megint ennyire futotta!Messit, Xavit üresen hagyták 2 csodaember meg elintézte a meccset!
De sok mindenkit ki lehet emelni! Villa játéka nagyon tetszett, s Pedro is megint hihetetlen mennyiséget dolgozott, s ahogy szokta odakerült bámmm!
Hihetetlen egy bagázs ez
Csodás este volt a Liga után megvan ez is!Címvédés még senkinek nem jött össze talán nekünk igen!
Belegondolni is nehéz, hova lehet még fejlődni!3 bajnoki cím, 2 BL győzelem, 1elődöntő, elmegy
Jövőre a Ligát feltétlenül meg kellene fogni, s a BL-ben is csurran-cseppen valami!
De ez a jövő, hihetetlen este, campiones campiones ole ole ole

Gratula persze az egész csapatnak, hihetetlen precíz este volt!MU megpróbált "focizni", ez megint ennyire futotta!Messit, Xavit üresen hagyták 2 csodaember meg elintézte a meccset!
De sok mindenkit ki lehet emelni! Villa játéka nagyon tetszett, s Pedro is megint hihetetlen mennyiséget dolgozott, s ahogy szokta odakerült bámmm!
Hihetetlen egy bagázs ez

Csodás este volt a Liga után megvan ez is!Címvédés még senkinek nem jött össze talán nekünk igen!
Belegondolni is nehéz, hova lehet még fejlődni!3 bajnoki cím, 2 BL győzelem, 1elődöntő, elmegy

Jövőre a Ligát feltétlenül meg kellene fogni, s a BL-ben is csurran-cseppen valami!
De ez a jövő, hihetetlen este, campiones campiones ole ole ole

-
- Barça C
- Kapcsolat:
Köszi, de mire kell kattintani?:P
- LM10
- Director del Fútbol
4X is EURÓPA URAI LETTÜNK!
Szolnokra mentünk meccset nézni abban a tudatban, hogy lesz kivetítés...hát ez besült
20 percünk volt megoldást találni. Egy kocsmába beültünk, de a zenegéptől nem hallottunk semmit az 1. félidőből. Utána a 2.-at már egy másik kocsmában néztük, de pont akkor mentünk át 4 perc alatt, mikor Messi berúgta a2.-at. Ott már végig néztünk, és ment a városban a Barca éltetése
. A kupaátadását már nem láttam, de itt látom, hogy Abidal vette át?
A csapatra pedig nagyon büszke vagyok. Jó látni, hogy egy döntőben is néha milyen tiki-taka volt.
Pedro gólja nagyon szép volt, mindenki a hosszúba várta, de mivel a rövidbe ment, Vidic és VDS tehetetlen voltak. Messi gólja a szokásos volt, Villa pedig nem kicsit csavart egyet
A védelem is nagyon jó volt, az egész csapat megérdemli a tiszteletet és a kupát is.
Jövőre remélem innen folytatjuk, és a klub VB-n, és a szuperkupákat is behúzzuk, most nyáron mindenki pihenje ki magát, a klub meg erősítsen a csapaton(mármint a padon). Büszke vagyok a klubra!
Egyébként ezt a meccset is megszeretném örökíteni, meg újra megnézném úgy, hogy nem a Road üvölt mellettem
Szóval aki tud TV2-s felvételt, pls linkelje már be.

Szolnokra mentünk meccset nézni abban a tudatban, hogy lesz kivetítés...hát ez besült

A csapatra pedig nagyon büszke vagyok. Jó látni, hogy egy döntőben is néha milyen tiki-taka volt.

Jövőre remélem innen folytatjuk, és a klub VB-n, és a szuperkupákat is behúzzuk, most nyáron mindenki pihenje ki magát, a klub meg erősítsen a csapaton(mármint a padon). Büszke vagyok a klubra!
Egyébként ezt a meccset is megszeretném örökíteni, meg újra megnézném úgy, hogy nem a Road üvölt mellettem

szedd leszilard1995 írta:Értrm én de nekem mostlenne csak időm rá h megnézzem
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Értrm én de nekem mostlenne csak időm rá h megnézzem
a realon kívül egy csapat sem tudja megfogni a barcát. sőt,inkább azt mondanám,hogy mourinhon kívül. lehet köpködni,de tegnap is tisztán látszott,hogy csak deffenzív,agresszív stílus a célravezetősocio66 írta:nem először van ilyen érzésem az elmúlt három évben,de tegnap is azt mondtam,ez túl könnyű volt.
úgy gondoltam a meccs előtt hogy ferguson biztosan nem lép kétszer ugyanabba a hibába,de megtette. nem álltak be védekezni,nem alkalmaztak fojtóan szoros emberfogást,ennek következtében pedig simán lefociztuk őket.
eszméletlenül jó csapat vagyunk,egy fikarcnyit sem kedvetlenebbek, kényelmesebbek mint két éve,amikor azt hittük,az a csúcs.
nem tudom jövőre mi lesz,vagy azután de ha csak életemben ezt a három évet láttam volna,azt mondanám már megérte szurkolni.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Meg van a 4. BL cím!
Azt hiszem kijelenthetjük hogy a tegnap este rólunk szólt. Vitathatatlanul megérdemeltük a győzelmet. Egész meccsne irányítottunk, és elképesztő higgadtsággal játszottuk végig a 90. percet. Mintha nem is egy döntőben lennénk. Ilyet ritkán, vagy talán még annál is ritkábban lát a futballvilág. Egészen elképesztő még így sokadjára is hogy mennyire kontroll alatt tartjuk a játékot! A kulcsszerep ismét Iniesta és Xavi duóé volt én úgy gondolom, amellett hogy mindenki pazarul játszott. Azt hiszem afelől senkinek nem lehet kétsége hogy ez a Barca mindenidők legjobb Barcelonája, és nem lehet azt mondani hogy ezzel vége...
Essen pár szó a MU-ról is. Tényleg csak azt tudom mondani hogy le a kalappal! Ezek nem a kötelező tisztelet körök! Végig a játékkal foglalkoztak és nem mással. Nyilvánvalóan csalódottak, mert pocsék elbukni a győzelem küszöbén, de szerintem büszkék lehetnek. Az utóbbi években rendre ott vannak a tűzközelben, és ez nem semmi. Megérdemlik az ezüstöt, mert ők a 2. legjobbak, és ezt minden tisztelettel mondom.
Ferguson nagyon össze tudja rakni a csapatát, és ha nyáron megerősítik a középpályát, jövőre is favoritok. A meccs utáni nyilatkozatok is igen sportszerűek és példamutatóak!
Kassai is jól helytállt. Nem volt nehéz dolga, a csapatok megkönnyítették neki a meccset, de ettől függetlenül is hatalmas gratuláció!
Mostmár nyugodan ki jelenthetjük hogy ez a Barca a történelem egyik legjobb csapat, ha nem a legjobb! Nekem személy szerint a legjobb!
Visca el Barca

Essen pár szó a MU-ról is. Tényleg csak azt tudom mondani hogy le a kalappal! Ezek nem a kötelező tisztelet körök! Végig a játékkal foglalkoztak és nem mással. Nyilvánvalóan csalódottak, mert pocsék elbukni a győzelem küszöbén, de szerintem büszkék lehetnek. Az utóbbi években rendre ott vannak a tűzközelben, és ez nem semmi. Megérdemlik az ezüstöt, mert ők a 2. legjobbak, és ezt minden tisztelettel mondom.
Ferguson nagyon össze tudja rakni a csapatát, és ha nyáron megerősítik a középpályát, jövőre is favoritok. A meccs utáni nyilatkozatok is igen sportszerűek és példamutatóak!
Kassai is jól helytállt. Nem volt nehéz dolga, a csapatok megkönnyítették neki a meccset, de ettől függetlenül is hatalmas gratuláció!
Mostmár nyugodan ki jelenthetjük hogy ez a Barca a történelem egyik legjobb csapat, ha nem a legjobb! Nekem személy szerint a legjobb!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
nem először van ilyen érzésem az elmúlt három évben,de tegnap is azt mondtam,ez túl könnyű volt. 
úgy gondoltam a meccs előtt hogy ferguson biztosan nem lép kétszer ugyanabba a hibába,de megtette. nem álltak be védekezni,nem alkalmaztak fojtóan szoros emberfogást,ennek következtében pedig simán lefociztuk őket.
eszméletlenül jó csapat vagyunk,egy fikarcnyit sem kedvetlenebbek, kényelmesebbek mint két éve,amikor azt hittük,az a csúcs.
nem tudom jövőre mi lesz,vagy azután de ha csak életemben ezt a három évet láttam volna,azt mondanám már megérte szurkolni.

A PRO4-en 21:00-tól leadják megint, meg a DigiSporton is fogják még ismételni párszor.szilard1995 írta:Sziasztok! Nemtudjátok honnan lehet ujranézni/letölteni a meccset?
Football, bloody hell. /SAF/
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Sziasztok! Nemtudjátok honnan lehet ujranézni/letölteni a meccset?
-
- Llegenda del Barça
hatalmas tisztelet SAF-nak a meccs utáni nyilatkozatáért. így kell hozzá állni az olyan meccsekhez ahol lemossák a csapatod. így van esélyed arra, hogy egyszer te leszel a jobb. felüdülés végre objektív értékelést látni az ellenféltől a madridi szardobálás után.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát a tegnapi meccsről tul sok mindent elmondani nem lehet, gondolom már mindent leírtatok
a unitednak esélye sem volt, éreztem én a donto elott h annyi hogy joval gyengebbek leszek mint két éve. rooney golja nagyon kellett h ne aludjunk be, de masodik félidoben eselyt sem adtunk nekik. kiemelni senkit nem akarok, mert mindenki nagyon jol tolta! PUYOLNAK RESPECT
visca el barca

visca el barca
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Tegnap volt szerencsém a Wembleyhez eljutni a mérkőzés előtt, és találkozni a Barca szurkolókkal. Hatalmas élmény volt, rengetegen voltak és óriási hangulatot csináltak. Olykor-olykor még a legnagyobb ellenfelünkre, illetve az edzőjükre is gondoltak, pár "szép" szóval, stb.... (:
Sokan már az új, jövő évi mezben jöttek, ami elsőre így élőben engem nem igazán fogott meg, de idővel majd hátha.... (:
Sokan már az új, jövő évi mezben jöttek, ami elsőre így élőben engem nem igazán fogott meg, de idővel majd hátha.... (:

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Már leírtam a "véleményem" a tegnapi meccsről de most még1x csak másképp.
A tegnapi meccset felesleges elemezni. Az első 10 perc MU rohamok után a Barca felvette a saját játékát és mivel az egész földön ők tudják a legjobban ezt az 5-10 méteres körömpasszokat csinálni, így egyszerűen képtelenek voltak mit kezdeni velük a Manchesteriek és ennek meg is lett az eredménye: 3-1
De hatalmas respect, sőt a hatalmas kevés. A legeslegnagyobb respect jár a MU-nak és Fergusonnak. Valencia volt kb az egyedüli aki szabálytalankodott többször mint 2. Volt kb 20 szabálytalanság az egész meccsen és 0 1-2 perces reklamálás és balhézás a 2 csapat között. Ferguson emiatt is a legnagyobb edzők között van mert nem bírózott, hogy Villa kezezett (bár Giggs is utána) vagy értetlenkedik stb. Egyszerűen beismerte hogy vereséget szenvedtek a világ legjobb csapata előtt és kész.
Ami pedig a játékosokat illeti egy kicsit tényleg elemeznék ha szabad
Valdés: Mindig akkor jött ki a kapujából amikor kellett. Gólról nem tehetett.
Védelem: Nem volt különösebb gond max Piqué majdnem öngólt lőtt. Masch megmondtam hogy kulcsszerepet fog játszani a védelem tengelyében
Középpálya: Ennél jobb középpálya nem igen lesz mint most ez a trió. Iniesta és Xavi kimondhatatlanul fontos szerepet játszott az egész mérkőzésen mert testcseleikkel, remek átadásokkal, visszazárásokkal, lövésekkel segítették hozzá a Barcát a győzelemhez. Busquets pedig végezte ismét a dolgát bár a színészkedés nem maradhatott ki....
Csatársor: Villa szerintem jól játszott mert azon a poszton több labdát kapott és lőhetett kapura. El tudnám képzelni a kövi szezonra is ezt a felállást. Pedro szépen "csöndben" bejárta az egész pályát és segítette társait a támadásban + lőtt egy gólt.
No és ugye Messi. Ott középen szerencsére nem rúgták fel így lazán cselezgetett és irányított + gólt szerzett a meccsen egyszerre
Felesleges elemezni, mégis elemeztem :I
CAMPEOOONES CAMPEOOONES CAMPEOONES EEE-OOO-EEE!!!!
A tegnapi meccset felesleges elemezni. Az első 10 perc MU rohamok után a Barca felvette a saját játékát és mivel az egész földön ők tudják a legjobban ezt az 5-10 méteres körömpasszokat csinálni, így egyszerűen képtelenek voltak mit kezdeni velük a Manchesteriek és ennek meg is lett az eredménye: 3-1
De hatalmas respect, sőt a hatalmas kevés. A legeslegnagyobb respect jár a MU-nak és Fergusonnak. Valencia volt kb az egyedüli aki szabálytalankodott többször mint 2. Volt kb 20 szabálytalanság az egész meccsen és 0 1-2 perces reklamálás és balhézás a 2 csapat között. Ferguson emiatt is a legnagyobb edzők között van mert nem bírózott, hogy Villa kezezett (bár Giggs is utána) vagy értetlenkedik stb. Egyszerűen beismerte hogy vereséget szenvedtek a világ legjobb csapata előtt és kész.
Ami pedig a játékosokat illeti egy kicsit tényleg elemeznék ha szabad

Valdés: Mindig akkor jött ki a kapujából amikor kellett. Gólról nem tehetett.
Védelem: Nem volt különösebb gond max Piqué majdnem öngólt lőtt. Masch megmondtam hogy kulcsszerepet fog játszani a védelem tengelyében

Középpálya: Ennél jobb középpálya nem igen lesz mint most ez a trió. Iniesta és Xavi kimondhatatlanul fontos szerepet játszott az egész mérkőzésen mert testcseleikkel, remek átadásokkal, visszazárásokkal, lövésekkel segítették hozzá a Barcát a győzelemhez. Busquets pedig végezte ismét a dolgát bár a színészkedés nem maradhatott ki....
Csatársor: Villa szerintem jól játszott mert azon a poszton több labdát kapott és lőhetett kapura. El tudnám képzelni a kövi szezonra is ezt a felállást. Pedro szépen "csöndben" bejárta az egész pályát és segítette társait a támadásban + lőtt egy gólt.
No és ugye Messi. Ott középen szerencsére nem rúgták fel így lazán cselezgetett és irányított + gólt szerzett a meccsen egyszerre

Felesleges elemezni, mégis elemeztem :I
CAMPEOOONES CAMPEOOONES CAMPEOONES EEE-OOO-EEE!!!!
Hányan nézték kb. a meccset világszerte?
Csak a Super Bowlal összehasonlítva
Csak a Super Bowlal összehasonlítva

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
meg akinek van Digi sportja,az ugye tegnap is láthattafcbarca0827 írta:Leadták a reklám után... A TV2 honlapján megnézhető a meccs és az ünneplés is.Messithebest írta:Az ünneplést amit a TV2 nem adott le, azt nem tudja valaki belinkelni?
http://tv2.hu/tag/bl

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Leadták a reklám után... Legalábbis leadtak valamit.Messithebest írta:Az ünneplést amit a TV2 nem adott le, azt nem tudja valaki belinkelni?

http://tv2.hu/tag/bl
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Komolyan mondom, hálistennek, h Giggs-t nem itték le lesen, legalább nem megy a bírózás megint.Bár ilyenkor hol vannak a bírózó realosok!!??

- Deus
- Boixos Nois
azt hiszem megtaláltam, de nem tudom, most töltöm le:Shark írta:Én már beszereztem, sajnos ott sem mutattak túl sokat az ünneplésből. De emléknek jó lesz, elteszem.
http://hotfile.com/list/1750874/262a247

- ab1daL
- Director del Fútbol
Amellett, hogy nyertünk, nem is akárhogy, gratulálok a MU-nak is, hiszen 4 év alatt ez volt a 3. döntőjük, nem akármilyen teljesítmény! Valamint igazi gentlemanként fogadták a vereséget, le a kalappal előttük tényleg! Tanulhatnának tőlük páran, hogy is kell egy vereséget feldolgozni! van der Sarnak meg hatalmas respect, az utolsó meccsén sem vallott szégyent, attól, hogy kapott hármat! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Huh, nagyon jó meccs volt!
Nem akartam elhinni, hogy ennyivel jobb a Barca mint a MU, egész meccsen azon paráztam, hogy valamit kiagyalt a Ferguson és tudatosan ennyire passzív a Manchester.
De nem, egyszerűen leiskolázta a Barca ismét az angolokat, nagyon nagy volt!
Külön öröm volt, hogy egy kb 30 fős társaságban néztem, ahol a 90% a MU-nak drukkolt, és kénytelen voltam hallgatni a meccs előtt a "b*zi barcázást".
Nem akartam elhinni, hogy ennyivel jobb a Barca mint a MU, egész meccsen azon paráztam, hogy valamit kiagyalt a Ferguson és tudatosan ennyire passzív a Manchester.

De nem, egyszerűen leiskolázta a Barca ismét az angolokat, nagyon nagy volt!
Külön öröm volt, hogy egy kb 30 fős társaságban néztem, ahol a 90% a MU-nak drukkolt, és kénytelen voltam hallgatni a meccs előtt a "b*zi barcázást".